Kayınvalide baskısı

Sorun eşinizde olabilir mi, bir testlerini yaptırsa. Sebepsiz olabilir ama eşinizin de doktora görünmesinde fayda var.
Görümcenize, önce bir evlen de çocuk muhabbeti öyle yapmaya başlarsın diyip gülün.
Kvye de anne ben doktora gittim hiçbir sorun yok, zamanı gelince olur diyin

Maalesef bu tiplerin dugmesi yok kapatamiyosun benimde ilk bebegim düştü arkamdan konusuyo tabi hep bunlari benim kulagimada geliyo benim yüzümden düsmüs oyle bi yorum yapmis neyse hamile kaldim doğurdum ikinci çocuğu yapmiyorum diye millete laf etmis iki oğlum arasinda 7 yas var bu arada sanki yardima geliyo ya da cocuklarima 1 saat bakiyo gibi birde lafi sözu bitmiyo simdide konusuyodur biseyler muhtemelende her laf tasiyana cevabimi verdigimden konussada bana soylemiyolar tek yolu var konuyu her cocuk mevzusuna getirdiginde onu ilgilendirmedigini söyleyeceksiniz bi zahmet yatak odanizada karismasina izin vermeyin tepki gösterin baska türlu güzellikle anlamaz bu tipler

Esimede bakildi canim bir sorun yok ikimizde de

Niye insanlar karşıdakinin en hassas olduğu konuda bu kadar patavatsizca konusur davranır..sizde bu konuyu artık açmayın ve onlarla konuşmayın bile bence..bebek konusunda en onemli sey moral..siz onlarla birarada bulundukça daha da kötü hissedersiniz ve bu da tabiki bebek sürecine yansir

Bu kadar seviyesi bir kv görmedim, duymadım,okumadım...

Bir daha söylerse “ne kadar ayıp şeyler konuşuyorsun. Benimle böyle konuşma söylediğime pişman etme!” Diyin.

Şuursuz görümceye gelince “bu kadar büyük konuşma. Herşey Allahtan. Öyle bir sınar ki seni dilim kopsaydı da söylemeseydim dersin” diyin.

Böyle stres yaparsanız olacağı varsa da olmaz. Su kayinvalideleri anlamıyorum evladında olsa bir başkasının yatak odası muhabbeti seni ne ilgilendirir ? Ayıp ya çok ayıp. Bir zamanlar bana da baskı yapanlara, ayy çocuk düşünmüyor musun ne zaman yapacaksın diyenlere gidin eşime sorun diyordum. sonuç bir daha sormak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…