kayınvalide delirtcek az kaldı.

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Mrb kızlar..nişanlımla 1 yıl sonra dügün yapicaz.suan ozelde calisiyor 1300 falan..kisa donem askerligi var okulu bekliyoruz..döndugunde ayni firmada müdürlük durumu da var..kaynanami ziyaret ettim bugun börek yapip göturdum..tutturmus askerden gelsin dükkan acicak ablasiyla..ee ne dukkani diyorum market olur (bakkal) tekstil olur diyo.(.turbanlilara özel).kucuk ilde yasiyoruz zaten tutmaz kolaymi saniyosun 2 aile minicik dukkandan mi gecinecek diyorum inatla olur diyo sonunda rızam yok benim istemiyorum dedim..anlatamiyorum kadina ya.nişanlim bir kere boyle bisi var ablam diyo dedi agzina tikadim..surekli beynine sokuyorlar adamin..ablasinin tuzu kuru kocasi calisiyo kar etmese nolur bizimki oraya baglarsa ev nasil gecincek bilmiyorum..yarin adam akilli konuscam da sinirlenip yanlis bisi demek istemiyorum..ne yapayim?

Kendim gibi.bakarak.soyluyorum.asla kabul etmezdim...

haklısın bence.kvde ne karışıyorki oğlunun ne iş yapacağına.kocaman adam kendi karar versin ama sende mantıksız şeylere engel ol.kvde oğlunun beynini yıkayacak gibi

Lafta kalır merak etme... Bırak kendi haline Karışma.. Kolay değil dükkan açmak.. Ben 1 Seneden beri Dükkân açmak İstiyorum olmuyor... Kolay değil...

Iki hatun oturdunuz adamin ne is yapacagina mi karar veriyosunuz? Birakin da karari kendi versin.
Iki hatun oturdunuz adamin ne is yapacagina mi karar veriyosunuz? Birakin da karari kendi versin.
Ben zaten şunu yap bunu yap demem.annesi basinda ac dukkan deli para kazanirsin ablanla beraber acin diyip duruyor..geldi durduk yere soyledi banada..dusunuyoruz yok kadinda.gelicek acick ablasiyla diyor.siz olsaniz peki annecim siz bilirsiniz mi derdiniz..empati yapin..gelecek kurcaginiz adam bilerek neden batmasina razi olayimki..emirvaki ve baskilarina kiziyorum..karar veriyo diretiyo kadin

haklısın bence.kvde ne karışıyorki oğlunun ne iş yapacağına.kocaman adam kendi karar versin ama sende mantıksız şeylere engel ol.kvde oğlunun beynini yıkayacak gibi
İşte korkuyorum gaza getiriyolar diye..surekli işliyo aç cok iyi para var.yok bilmem kim evler aldi kucucuk dukkandan falan..hayal dunyasinda yasiyo..benim yarin ciddi sekilde konusmam lazim

Dur hele bi askerden gelsin de daha ne is fikirleri girer cikar onun aklindan , sen merak etme..

B
Lafta kalır merak etme... Bırak kendi haline Karışma.. Kolay değil dükkan açmak.. Ben 1 Seneden beri Dükkân açmak İstiyorum olmuyor... Kolay değil...
iBizde actik bufe zamaninda patladi elimizde..2 aile nereye geciniyo..napicam bilmiyorum

Siz boşuna kendinizi germeyin. Birakin ne yapiyorlarsa yapsinlar ki büyük ihtimalle acmayacaklardir zaten...

Beni soruyosan sayet, ben kvye "nisanlim kendi bilir" der konuyu kapatirdim. Nisanlima da "bence dogru degil ablanla is kurman" der konuyu yine kapatirdim. Karari kendi vermeli. Koskaca insan yani sunu yap bunu yap mi diyeceksiniz

İşte korkuyorum gaza getiriyolar diye..surekli işliyo aç cok iyi para var.yok bilmem kim evler aldi kucucuk dukkandan falan..hayal dunyasinda yasiyo..benim yarin ciddi sekilde konusmam lazim
esnaflık kolay sanıyorlar herhalde.vergisi bilmem nesi o kadar zorki..küçük bi yerde yaşıyormuşsunuz bide bunun zorluğuda var.nişanlınla annesinin arası nasıl?anne ağzına bakan biri mi

B

iBizde actik bufe zamaninda patladi elimizde..2 aile nereye geciniyo..napicam bilmiyorum
Askere gitsin bi gelince, paraya ihtiyaç duyucak! Birikim olmadan açamaz! Kimse veresiye mal vermez... Gereksiz bu endişen!!!

aile içinde ortak ticaret işlerini hiiiçç sevmem daha sonu iyi biteni görmedim. nişanlına ordan yürü bence. yarın öbürgün işler iyi gitmez sorun olursa ablanla aran açılır falan dersin.

esnaflık kolay sanıyorlar herhalde.vergisi bilmem nesi o kadar zorki..küçük bi yerde yaşıyormuşsunuz bide bunun zorluğuda var.nişanlınla annesinin arası nasıl?anne ağzına bakan biri mi
Önemser annesini hani her ailede degerli evlat olur yaoglum diye ustune titreyen o evlat nişanlim.4 kardesler ama piyango bana vurdu..bana da cok duskun ama annesi aglar zirlaryaptirir diye korkuyorum..

Askere gitsin bi gelince, paraya ihtiyaç duyucak! Birikim olmadan açamaz! Kimse veresiye mal vermez... Gereksiz bu endişen!!!
Dogru diyosunuz.kaynanam okur yazar degil.koyden cikmamis biri anlamiyo ki..tut dukkan ac zengin ol kafasinda.oyle olsa herkes açar

Kv ile rekabete girme is inada biner ne yapar eder o dukkan acilir sende kendi uzuldugun ile kalirsin. Politik ol nasip kismet hayirlisi demek neden zor geliyor bosuna uyuyan devi uyandiriyorsun bak benden sana tavsiye annesine politik nisanlin ile ilimli konus ve saman altindan su yurut

aile içinde ortak ticaret işlerini hiiiçç sevmem daha sonu iyi biteni görmedim. nişanlına ordan yürü bence. yarın öbürgün işler iyi gitmez sorun olursa ablanla aran açılır falan dersin.
Dogru diyorsunuz..suan ablam der anlamaz..dukkan acip zengin olmak kolay olsa herkes acar bunu belirtcem ona..sus diyorum gorme duyma ama yapamiyorum.fazla dişliyim sinirleniyorum hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…