Cok iyi soyluyorsun da işte tutamiyorum kendimi.bir dahakine oyle denicemm.nişanlimda benim gibi yatmayinca kafssina direk soyler..kv koymus kafaya zaten gorumcem ayri havada olan bize olucakKv ile rekabete girme is inada biner ne yapar eder o dukkan acilir sende kendi uzuldugun ile kalirsin. Politik ol nasip kismet hayirlisi demek neden zor geliyor bosuna uyuyan devi uyandiriyorsun bak benden sana tavsiye annesine politik nisanlin ile ilimli konus ve saman altindan su yurut
ağlayıp zırlayıp yaptırtacak bi kadınsa inatlaşma.neden bu kadar ısrarcı acaba.halbuki ortak iş çoğu zaman çok sıkıntılıdır.sen nişanlınla konuş ama kvle muhatap olma bu konudaÖnemser annesini hani her ailede degerli evlat olur yaoglum diye ustune titreyen o evlat nişanlim.4 kardesler ama piyango bana vurdu..bana da cok duskun ama annesi aglar zirlaryaptirir diye korkuyorum..
Mrb kızlar..nişanlımla 1 yıl sonra dügün yapicaz.suan ozelde calisiyor 1300 falan..kisa donem askerligi var okulu bekliyoruz..döndugunde ayni firmada müdürlük durumu da var..kaynanami ziyaret ettim bugun börek yapip göturdum..tutturmus askerden gelsin dükkan acicak ablasiyla..ee ne dukkani diyorum market olur (bakkal) tekstil olur diyo.(.turbanlilara özel).kucuk ilde yasiyoruz zaten tutmaz kolaymi saniyosun 2 aile minicik dukkandan mi gecinecek diyorum inatla olur diyo sonunda rızam yok benim istemiyorum dedim..anlatamiyorum kadina ya.nişanlim bir kere boyle bisi var ablam diyo dedi agzina tikadim..surekli beynine sokuyorlar adamin..ablasinin tuzu kuru kocasi calisiyo kar etmese nolur bizimki oraya baglarsa ev nasil gecincek bilmiyorum..yarin adam akilli konuscam da sinirlenip yanlis bisi demek istemiyorum..ne yapayim?
İşte korkuyorum gaza getiriyolar diye..surekli işliyo aç cok iyi para var.yok bilmem kim evler aldi kucucuk dukkandan falan..hayal dunyasinda yasiyo..benim yarin ciddi sekilde konusmam lazim
Bu isler boyle zamanla torpulersin ama fevri olan sen olursun nisanlin cocuk degil gelecegi ile ilgili kararlari sana birakiyorum ama malum dukkan acilinca 1 yil kar getirme garantisi yok rizki veren Allah'tir nasibimizde ne varsa onu yasariz ama bana sorarsan sabit bir maas daha garantili olur diyip isin icinden cikCok iyi soyluyorsun da işte tutamiyorum kendimi.bir dahakine oyle denicemm.nişanlimda benim gibi yatmayinca kafssina direk soyler..kv koymus kafaya zaten gorumcem ayri havada olan bize olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?