allah herkeseeee senin ki gibi bir kayınvalide versiiinnnnn nolurdu sanki benim kayınvalidem de böle olsaydı olum da olum diceğine birazcık da bana kızı gibi baksaydı ben oraya gittiğimde oluuuummm ne getireyim sana yerine kızım ne istersin deseydi nolurduuuu sanki nolurduuuu :gitme::gitme::gitme::gitme:
Canım dua et bizimkide çok çekmiş sözde ! o yılan diliyle rahat durmaz kendini ezdirmez ama beni rahat ettirmek gibi bir problemi yok3 kız ve 1 erkek evlat sahibi muhteşem kadın :)
tek gelinim diye sanırım bana çok iyi davranıyor evlendiğim günden beri 1 kere bile kalbimi kıracak,incitecek söz söylemedi.Ben ne dersem sen daha iyisini bilirsin kızım der.Beni görünce prensesim hoşgeldin diye karşılar.Sürekli bana kocan bişey istediğinde almazsa bana söyle ben alırım yeter ki siz huzurlu mutlu olun der.Canım birşey isterse arar söylerim yapar.Çat kapı asla evime gelmez.Evlendiğimden beri oturmaya 3 kere geldi evime düşünün artık.Ben çalışıyorum diye annemle arada sırada evime gelip temizlğime,ütüme bile yardım ediyor.Kendisi kayınvalidesinden cok cekmiş,çok hakeret işitmiş çok dayak yemiş.Sanki herkeze kayınvalide öyle değil böyle olur der gibi hareket ediyor.
benim kayınvalidem de kurban bayramında gittiğimizde oğluna bir tabak ciğer getirdi (söylemesi ayıp) ben öyle bakakaldım benim yemediğimi et biliyor.Eve aç döndük akşam sofra da hazırlanmadı .
Anca oğlum oğlum bir tane oğlum sanki iki oğlu olsa birini fazla mı sevecek bu bir oğlum lafını hiç sevmem .
EEE biz de bir kızız o zaman benim annemlerde bi kızım bi kızım desin.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?