kayinvalide derdi hic bitmez

Kayınvalideniz size takılmaya çalışıyor
Espri yeteneği pek iyi değil sadece
Birazda söylemlerinin altında sürekli bir şey arıyorsunuz gibime geliyor.
Eminim çevrenizde durumun farkındadır.
Takılacak bir şey yok ortada.

bu arada;
konu başlığı çok güzel olmuş
Bu kayınvalide derdi gerçekten bitmez
Bişi getirmese yapmadı etmedi
Bişi getirse bu sefer altında bişi ararlar.:ssz:

canım bunlarda hiçbirşey yok sen biraz abartmışsın. kayınvalıden sadece biraz patavatsız. ay aklıma geldi bak şimdi. bazen lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşuyolar işte. geçen akşam kayınvalıdemdeydık. saat on olmuş kalkıcaz artık ne dese beğenirsin " napıyonuz eve gidince hemen uyuyor musunuz" :1::1::1: lafa bak gulmemek için kendımı zor tuttum:1: napıyosak napıyoz sananeeeee:17::1: senınkıde biraz oyle galıba. düşünmeden konuşuyo

canım benim böyle şeylere neden takılıyorsunki kadıncaz sadece söylemek istediğini
farklı sana ilginç gelen kelimelerle ifade ediyor. benim kayınvalidemde öyledir başta çok alınırdım
ama anladımki kadın beni seviyor samimi görüyorki böyle şakalaşıyor. evinize birşeyler geitrmesini
de kötü düşünme. siz alabilirsiniz tabiiki ama annelik duygusu böyle bişey demekki vermesse onun
yediğinden siz tatmassanız içi rahat etmez kadının. benim kayınvalidem de kendi annemde aynı söylediğin
gibidir. gideriz makarnalar ekmekler bisküvi çikolatalar taşırlar getirirler bize. bence kayınvaliden iyi biri zamanla inşallah şakalarına falanda
alışırsın böyle şeylerle üzme kendini tatlım :)

biçok arkadaş gibi bende art niyetli olduğunu düşünmüyorum:34:
yazık kendince espri yapmaya çalışırken gaf yapmış
benim kayınvalidemde cok şakacıdır bazen ucunu kaçırır şöle bi bakarımm
başlar gülmeye hahahha ben yine beceremedim dimii der
yokmuşum gibi davranın sizzz bi süre susucam der güler gecerizz
hiçbisorunumuzda yok Allah a şükür
sende deneyebilirsin belkide söylediği seylere gülüp gecsen yanındayken sorun ortadan kalkıcak
size sürekli bişey getirmesi olayınıda fazla abartıyosun
bırakk getirsiin onun için ne debeleniyosunuzzz...
getiriyosa yemiyosanızzz verin ihtiyacı olan birilerine
dunya kadar insan var sokaklardaaa koy bi poşete ver
hem sevaba girersinnn

merhaba kizlar.

daha once hic konu acmamistim. insallah yanlis bisey yapmam :17:basliktada yazdigim uzere sorun kayinvalidem.hayatimda bukadar patavatsiz, bu kadar agyindan cikani bilmez bi insan tanimadim. gecen bayram gunu yaptigi tatliyi sevmem dedim diye "bizim gelin de cok ucuz" dedi.. ben tabi sok kaldim. kayinpederim sag olsun hemen nasil konusuyosun sen dedi de kendine geldi. aslinda nekadar masrafsiz demek istemis. sesimi cikarmadim yanlis ifade etmistir diye. bu en cok aklimda kaln yoksa herseye muhalefet, her yaptigimiza bi fikri olan (yanlis anlasilmasin karsi fikir :20:) bi kadin. surekli evindeki biskuvi, makarna v.s. ne varsa bize getiriyo. neymis o getirmese ac kalirmisiz. biz alisveris yapmayi bilmiyoruz ya:19:. asil beni delirten gecen hafta oldu. amcalar, kuzenler hepbirlikte yemekteydik. esimin kuzeni evlenmisti yeni. bende oynamayi cok severim ayiptir soylemesi:1:. kuzene dedim ki: "bu dugun bana yetmedi bi parti yapalim oynayalim" dedim. bizimki milletin icinde ne dese begenirsiniz "deliye hergun dugun bayram. biseye ihtiyacin yok." o kadar insanin icinde saygisizlik olmasin diye sesimi cikarmadim ama butun gece o yokmus gibi davrandim. soyledigini duymadim. yuzune bakmadim. ertesi gunde konusmuyorum tabi. ne oldu yorgunmusun? uykusuzmusun? evinde cok utu, temizlik falan mi yaptin? seytan diyoki birak susup sabretmeyi saril bogazina:22:. emin olun bu anlattigim yaptiginin , soylediginin kucucuk parcalari. ayyy yazdim biraz icim rahatladi. bogulucam bunlardan bi gun. iyki kk var:24::23:

kayınvalide başlıklı yazılar içimi bayıyor. yani ne gelinler onların yakasını bırakır ne de kv ler. evrensel bir konu. yorumlar da evrensel oluyor tabi:ssz:
bunun dışında sizin kv nizin yaptıkları son satıra kadar abartı gelmedi bana ta ki "deliye her gün bayram" demesi. kadının tarzını bilmiyoruz ama herkesin içinde ki yalnız da olsa bu şekilde konuşması çok saygısızca. bence güzel bir dille o tavrını dile getirin. yoksa dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış olur.

merhaba kizlar.

daha once hic konu acmamistim. insallah yanlis bisey yapmam :17:basliktada yazdigim uzere sorun kayinvalidem.hayatimda bukadar patavatsiz, bu kadar agyindan cikani bilmez bi insan tanimadim. gecen bayram gunu yaptigi tatliyi sevmem dedim diye "bizim gelin de cok ucuz" dedi.. ben tabi sok kaldim. kayinpederim sag olsun hemen nasil konusuyosun sen dedi de kendine geldi. aslinda nekadar masrafsiz demek istemis. sesimi cikarmadim yanlis ifade etmistir diye. bu en cok aklimda kaln yoksa herseye muhalefet, her yaptigimiza bi fikri olan (yanlis anlasilmasin karsi fikir :20:) bi kadin. surekli evindeki biskuvi, makarna v.s. ne varsa bize getiriyo. neymis o getirmese ac kalirmisiz. biz alisveris yapmayi bilmiyoruz ya:19:. asil beni delirten gecen hafta oldu. amcalar, kuzenler hepbirlikte yemekteydik. esimin kuzeni evlenmisti yeni. bende oynamayi cok severim ayiptir soylemesi:1:. kuzene dedim ki: "bu dugun bana yetmedi bi parti yapalim oynayalim" dedim. bizimki milletin icinde ne dese begenirsiniz "deliye hergun dugun bayram. biseye ihtiyacin yok." o kadar insanin icinde saygisizlik olmasin diye sesimi cikarmadim ama butun gece o yokmus gibi davrandim. soyledigini duymadim. yuzune bakmadim. ertesi gunde konusmuyorum tabi. ne oldu yorgunmusun? uykusuzmusun? evinde cok utu, temizlik falan mi yaptin? seytan diyoki birak susup sabretmeyi saril bogazina:22:. emin olun bu anlattigim yaptiginin , soylediginin kucucuk parcalari. ayyy yazdim biraz icim rahatladi. bogulucam bunlardan bi gun. iyki kk var:24::23:

cidden cok patavazsız zaten diger konunuzda paylastıgınız o ekmek resmini gorunce sizin icin uzuldum nasıl cekiyorsunuz Allah sabır versin..
bence kasten yapılıyor sonrada olayı ben oyle demek istemedime baglıyorlar millet yolunu bulmus kıskanclık bu sık gorusmemek en saglıklısı hatta imkan olsa hic gorusmiycen

canim ekmek olayinda da dedigim gibi...

gulup geciceksiniz kendine gore bir cozum bulmaya calis...

mesela agzina laf verme...

o olmadiginda oynamak parti falan bunlari konus...

bazen sinir oluyorlar gelinleri neseli olunca en azindan benimki oyledir...

mesafe arkadasim mesafe mesafe mesafe...

icinde kotuluk varsa da mesafe iyilik kupuyse de mesafe...

mesafeden zarar gelmez... saygili olucaksin fazlakonusmayacaksin tamamdir...

Back
X