merhaba kizlar.
daha once hic konu acmamistim. insallah yanlis bisey yapmam

basliktada yazdigim uzere sorun kayinvalidem.hayatimda bukadar patavatsiz, bu kadar agyindan cikani bilmez bi insan tanimadim. gecen bayram gunu yaptigi tatliyi sevmem dedim diye "bizim gelin de cok ucuz" dedi.. ben tabi sok kaldim. kayinpederim sag olsun hemen nasil konusuyosun sen dedi de kendine geldi. aslinda nekadar masrafsiz demek istemis. sesimi cikarmadim yanlis ifade etmistir diye. bu en cok aklimda kaln yoksa herseye muhalefet, her yaptigimiza bi fikri olan (yanlis anlasilmasin karsi fikir

) bi kadin. surekli evindeki biskuvi, makarna v.s. ne varsa bize getiriyo. neymis o getirmese ac kalirmisiz. biz alisveris yapmayi bilmiyoruz ya

. asil beni delirten gecen hafta oldu. amcalar, kuzenler hepbirlikte yemekteydik. esimin kuzeni evlenmisti yeni. bende oynamayi cok severim ayiptir soylemesi

. kuzene dedim ki: "bu dugun bana yetmedi bi parti yapalim oynayalim" dedim. bizimki milletin icinde ne dese begenirsiniz "deliye hergun dugun bayram. biseye ihtiyacin yok." o kadar insanin icinde saygisizlik olmasin diye sesimi cikarmadim ama butun gece o yokmus gibi davrandim. soyledigini duymadim. yuzune bakmadim. ertesi gunde konusmuyorum tabi. ne oldu yorgunmusun? uykusuzmusun? evinde cok utu, temizlik falan mi yaptin? seytan diyoki birak susup sabretmeyi saril bogazina

. emin olun bu anlattigim yaptiginin , soylediginin kucucuk parcalari. ayyy yazdim biraz icim rahatladi. bogulucam bunlardan bi gun. iyki kk var