• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.146
548
Düşündüm, düşündüm de.. Belki de bu konu ile ilgili başka topikler de vardır KK'de ama, neden dedim biz kayınvalidesinden çekenlerin de kendilerine has bir topiği olmasın? İçimize attıklarımızı, onlara söylemek isteyip de söyleyemediklerimizi, konuşursak rahatlayacağız dediğimiz o anlık doluluk hallerini burada giderebiliriz. Belki çözüm olamayız, bulamayız ama en azından dertleşmiş oluruz. Unutmayalım ki, dertler paylaştıkça azalır. Şimdiden hayırlı olsun hepimize :)

Kayinvalidecim bizi ayiramadin ama hep huzursuz ettin evliligumin ilk yillarini mahvettin logusaligimda cocugumdan nefret etiirdin ama artik bzi kaybettin gelinin ve torunun hatta oglunda yok hayatinda mutlusun.mutluda ol zaten seni sewmiyorum sevmiycem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kayinvalidesinden yana sıkıntılı olanlardanim :(

Kayinvalidecim bizi ayiramadin ama hep huzursuz ettin evliligumin ilk yillarini mahvettin logusaligimda cocugumdan nefret etiirdin ama artik bzi kaybettin gelinin ve torunun hatta oglunda yok hayatinda mutlusun.mutluda ol zaten seni sewmiyorum sevmiycem.

Mrb ben varim kayinvalemle basi dertli

Ne güzel kurtulmuşsunuz. Maalesef ki benimkisi senelerdir hayatımda :(

sırf bize iyilik olduğunu düşünüp herişi kendin yapıp oğlunu işe yaramaz tembele çevirip gelinini de ondan soğuttun ya helal sana! kalkıp senle bunları konuşsam aaaa yaptım yaranamadım emekler boşa diye bi ton da laf işiticem ...

Klasik savunmaları zaten. "Yaptım yaptım yaranamadım."

Sevgili kayınvalide! Yıllarca tüm seviyesiz ve terbiyesiz hakaretlerini, iftiralarını, psikolojik şiddetini çektim. Sustum. Allah günah yazmasın dedim. Ses çıkartmadım. Ama bir yerde patlattın beni. Senden nefret ediyorum. Tebrik ederim. Sırf senin cefalarından dolayı açtım bu topiği. Benim gibi olup da çeken nice kadının kendini yalnız hissetmemeleri için. Artık iki evladım var. O toy genç değilim. Sen bana içinin pisliklerini döktükçe kendimde kusur arayıp köşelerde ağlamıyorum. Biliyor musun? Artık sana saygı duymuyorum. Kocamla birbirimizi çok seviyoruz ve sen istesen de istemesen dd biz evli kalacağız. Bizi ayıramadın, ayıramayacaksın. Bunu unut.

Son düzenleme:
hemen anlatıym daha dün oldu bişey çok ama çok sinirliyim
kvalidemi sevmem zaten her geçen gün dahada soğuyorum ona karşı
ben idrar yolu enfeksiyonu oldum bu gün 3, gündür çok sancı çekiyorum
dün telefonda bana diyorki neden gelmediniz bu pazar insan bi gelir falan bnde dedmki hastayım annem burda zaten çok kötüyüm dedim
yeni evleenen görümcemde adet olmuş sancısı varmış oda gitmemiş
bana aynen söylediği bu görümcem işte x olsun
- x hasta gelemez sen istesen geleblirdin ne olucak yani çokmu kötüsün sanki

dünden beri çok sinirliyim çatıcak adam arıyorum resmen

Kayın validem sana anne demek bana bi nevi zulüm gibi.. Zaten sende bana ismimle hitap etmiyorsun gelin diye hitap ediyorsun. En son anneler gününde devirdiğin çamdan sonra nedense artık hiç içimden gelmiyor seninle görüşmek.. Bana el kızı tavrı yapman çok garip. Kendi kızın başı boş gönlü hoş yaşarken bana ağzına geleni küfretsen iyiydi dedirtecek kadar laf sokmalarından bunaldım. Bak artık sana neredeyse hiç gelmiyorum, içimden gelmiyor.. Al boncuk oğlunu başına çal derdim ama napıyım iyi geçiniyoruz mutluyuz.. o ğlun sana istediği kadar gelsin gitsin çokta fifi.. Ben gelmiyimde sana..Sahte gülüşlerini görmiyimde.. İçim o kadar doluki sana, kızından nefret ediyorum. Hayatımda gördüğüm en vurdum duymaz en fesat en tuhaf kadın. Oğlunu sömürmeye çalışıyor sen onlar kardeş diyorsun, güzel diyorsunda hep ver ver ee ne bana ne kardeşine saygı gösteriyormu senin evlat müspettesi kızın? Sırf senin kapı komşun olmadığım içinmi tavrın? Yada senle aynı sitede oturmayı reddettiğim içinmi? Ona bakarsan bende annemden uzağım başka şehirde, ama sen sonuçta bizimle aynı şehirdesin.. Neden bana bu kıllığın.. Neden her seferinde beni azarlar gibi konuşursun bi anlasam. birazcığını söyledim rahatladım :) dahasını söylesem, burada sayfalar yetmez..

Son düzenleyen: Moderatör:
Senun derdin ne tatlım

Derdim kayınvalidem tabiiki. Yıllarca kabullenemedi beni. Sani o tövbe tövbe; eşimin ilk eşiymiş de ben kuma gelmişim gibi hissettirdi bana. Evimin, eşyalarımın, hatta ailemin bana ait olmadığını onun olduğunu vs vs.. Oğlundan ayırmak için nelere başvurmadı ki. Su içer gibi yalan söyler mesela. Bir de kızımla uğraşması var. Kötü kötü laflar, sindirmeye çalışmalar vs. Engel olamıyorum. Anlatsam elim yorulur o derece..

hemen anlatıym daha dün oldu bişey çok ama çok sinirliyim
kvalidemi sevmem zaten her geçen gün dahada soğuyorum ona karşı
ben idrar yolu enfeksiyonu oldum bu gün 3, gündür çok sancı çekiyorum
dün telefonda bana diyorki neden gelmediniz bu pazar insan bi gelir falan bnde dedmki hastayım annem burda zaten çok kötüyüm dedim
yeni evleenen görümcemde adet olmuş sancısı varmış oda gitmemiş
bana aynen söylediği bu görümcem işte x olsun
- x hasta gelemez sen istesen geleblirdin ne olucak yani çokmu kötüsün sanki

dünden beri çok sinirliyim çatıcak adam arıyorum resmen

Gelinsin diye senin canın değerli değil yani onun gözünde. Sanki bizi de Allah yaratmıyor. Sanki bizi de bir ana doğurmuyor! Vicdansız kadın! Geçmiş olsun tatlım, sinirlenmekte son derece haklısın.

Son düzenleme:
Kayın validem sana anne demek bana bi nevi zulüm gibi.. Zaten sende bana ismimle hitap etmiyorsun gelin diye hitap ediyorsun. En son anneler gününde devirdiğin çamdan sonra nedense artık hiç içimden gelmiyor seninle görüşmek.. Bana el kızı tavrı yapman çok garip. Kendi kızın başı boş gönlü hoş yaşarken bana ağzına geleni küfretsen iyiydi dedirtecek kadar laf sokmalarından bunaldım. Bak artık sana neredeyse hiç gelmiyorum, içimden gelmiyor.. Al boncuk oğlunu başına çal derdim ama napıyım iyi geçiniyoruz mutluyuz.. o ğlun sana istediği kadar gelsin gitsin çokta fifi.. Ben gelmiyimde sana..Sahte gülüşlerini görmiyimde.. İçim o kadar doluki sana, kızından nefret ediyorum. Hayatımda gördüğüm en vurdum duymaz en fesat en tuhaf kadın. Oğlunu sömürmeye çalışıyor sen onlar kardeş diyorsun, güzel diyorsunda hep ver ver ee ne bana ne kardeşine saygı gösteriyormu senin evlat müspettesi kızın? Sırf senin kapı komşun olmadığım içinmi tavrın? Yada senle aynı sitede oturmayı reddettiğim içinmi? Ona bakarsan bende annemden uzağım başka şehirde, ama sen sonuçta bizimle aynı şehirdesin.. Neden bana bu kıllığın.. Neden her seferinde beni azarlar gibi konuşursun bi anlasam. birazcığını söyledim rahatladım :) dahasını söylesem, burada sayfalar yetmez..

Ah canım.. Dertlisin sen de baya.. Ben aynı evde yaşıyorum kayınvalidem ile. O bana çektirmeseydi baş üstünde tutardım ama çok çektirdi. Rahatlamana sevindim :) bunun için bu topik zaten. İstediğin zaman gel yaz.

Ah canım.. Dertlisin sen de baya.. Ben aynı evde yaşıyorum kayınvalidem ile. O bana çektirmeseydi baş üstünde tutardım ama çok çektirdi. Rahatlamana sevindim :) bunun için bu topik zaten. İstediğin zaman gel yaz.

Teşekkür ederim. Dengesiz görümce topiğide varmıki :1: Anlatsam o kadar uzunki, bi yerden başlıyım diycem ama baştan başlamazsa hiç bişi anlaşılmaz. O yüzden sadece yüzeysel geçiyorum :34: Allah sana çok çok sabır versin demiycem direk afiyet versin inşallah.. Çünkü ev üstünde ev olmaz, ayrıca aynı şehirde bi ayrı boğuyorlar, ayrı şehirde başka, heleki aynı evde yok olamaz ya..

Sevgili kayınvalide! Yıllarca tüm seviyesiz ve terbiyesiz hakaretlerini, iftiralarını, psikolojik şiddetini çektim. Sustum. Allah günah yazmasın dedim. Ses çıkartmadım. Ama bir yerde patlattın beni. Senden nefret ediyorum. Tebrik ederim. Sırf senin cefalarından dolayı açtım bu topiği. Benim gibi olup da çeken nice kadının kendini yalnız hissetmemeleri için. Artık iki evladım var. O toy genç değilim. Sen bana içinin pisliklerini döktükçe kendimde kusur arayıp köşelerde ağlamıyorum. Biliyor musun? Artık sana saygı duymuyorum. Kocamla birbirimizi çok seviyoruz ve sen istesen de istemesen dd biz evli kalacağız. Bizi ayıramadın, ayıramayacaksın. Bunu unut.

Cok guzel yazmissin canim ya sanirim ayni seyleri yaşadık aman saygisiz gelin olma ses cikarma beyniji yedim gunlerce.

Back
X