Kayın validem sana anne demek bana bi nevi zulüm gibi.. Zaten sende bana ismimle hitap etmiyorsun gelin diye hitap ediyorsun. En son anneler gününde devirdiğin çamdan sonra nedense artık hiç içimden gelmiyor seninle görüşmek.. Bana el kızı tavrı yapman çok garip. Kendi kızın başı boş gönlü hoş yaşarken bana ağzına geleni küfretsen iyiydi dedirtecek kadar laf sokmalarından bunaldım. Bak artık sana neredeyse hiç gelmiyorum, içimden gelmiyor.. Al boncuk oğlunu başına çal derdim ama napıyım iyi geçiniyoruz mutluyuz.. o ğlun sana istediği kadar gelsin gitsin çokta fifi.. Ben gelmiyimde sana..Sahte gülüşlerini görmiyimde.. İçim o kadar doluki sana, kızından nefret ediyorum. Hayatımda gördüğüm en vurdum duymaz en fesat en tuhaf kadın. Oğlunu sömürmeye çalışıyor sen onlar kardeş diyorsun, güzel diyorsunda hep ver ver ee ne bana ne kardeşine saygı gösteriyormu senin evlat müspettesi kızın? Sırf senin kapı komşun olmadığım içinmi tavrın? Yada senle aynı sitede oturmayı reddettiğim içinmi? Ona bakarsan bende annemden uzağım başka şehirde, ama sen sonuçta bizimle aynı şehirdesin.. Neden bana bu kıllığın.. Neden her seferinde beni azarlar gibi konuşursun bi anlasam. birazcığını söyledim rahatladım :) dahasını söylesem, burada sayfalar yetmez..