Düşündüm, düşündüm de.. Belki de bu konu ile ilgili başka topikler de vardır KK'de ama, neden dedim biz kayınvalidesinden çekenlerin de kendilerine has bir topiği olmasın? İçimize attıklarımızı, onlara söylemek isteyip de söyleyemediklerimizi, konuşursak rahatlayacağız dediğimiz o anlık doluluk hallerini burada giderebiliriz. Belki çözüm olamayız, bulamayız ama en azından dertleşmiş oluruz. Unutmayalım ki, dertler paylaştıkça azalır. Şimdiden hayırlı olsun hepimize :)
ben buraya konu açtım ama konular burda çabuk geçiyor. eski programı daha ii di eşi ve eşimin ailesi böyle olması iyi olmadı.. neyse kısaca bende anlatayım. kayınvalidemle enson konuşmamızda ben tabi güzellikle anlatıyorum . o kolestrolüm yükseldi vs. deyip hastalığnı öne sürerek beni susturmaya çalıştı . oysa ondan önceki konuşmamızda kendisi benim üzerime okadar yüklenmiştiki. bu davranışına anlam veremedim. bazı şeyleri duymak istemiyor herşey kendi plandığı gbi gitsin istiyor. artık eşimle kvm yüznden tartışmıyoruz eskisi gbi değil. sadece şu konuda eşimle anlaşamıyoruz eşim kaynım ve eşimin ailesiyle ortak araba alıcak yani kayınpederimin arabasının üzerine kendi paralarını koyup güzel bir araba almak istiyorlar. eşime biz neden kendimize ait araba almalım diyorum ne gerek var diyor. bir sürü araba olcak bir tane neyimiz görmez diyor bu zihniyetle biz nyapacağız bilmiyorum. oysa bzm paramız yatırım yapacağımıza eşim neler düşünüyor. buna encok sevinen kayınvalidem..