Ablalarim konuyla pek alakasi yok ama birsey sormak istiyorum..
Sizin dertleriniz yaninda solda sifir kalir ama tecrubelerinize dayanaraktan bana bir cvp verin lutfen..
Benim 3 bucuk yillik iliskim var daha sozlu degiliz nisanli degiliz..
1 bucuk ay once gorumce hanim beni faceden ekledi (oncesinde 2 yil kadar once sadece 5-10dk telde konustugumuz var okadar)..
Gayet guzel konustuk bende o da cok cana yakin davrandik takildi biraz bana bizi soracagin yok fln dedi..
Dedim hep haberlerinizi aliyorum x den fln selam soyluyorum ama iletmiyo fln dedim ayy evet oyledir o dedi konu tatliya baglandi...
O gun butun gun hep konustuk kendi hayatindaki beklentilerini anlatti bizim iliskimizi sordu benim okulumu sordu fln gayet guzel konustuk...
Ertesi gun baktim birsey yazmiyo dedim kiz eklemis okadar hep ondan beklemiyim diyip kendim yazdim ilk yine konustuk fln..
Sonra 1 gun sonra bakiyorum faceden silmis..
Aaa canim silmissin noldu ki dedim..
Yok canim virus var facede galiba oncede dondurmustum simdi tekrar actim dedi (dogru baktigimda hesabi donmustu bi kac dk sonra acildi o zaman yazdim bende)..
Ayni aksam sevgilime demis ya benim facede virus var akradaslarim silinmis sen baksana sende ekli duruyormuyum demis benimkine..
Benimkindede ekli tabi duruyor yani..
Virusten olsa tek niye ben silindim cok garip geldi bana ve ben ona beni silmissin dedigim halde beni geri eklemedi..
Yani bi nevi kasitli gibi geldi bana virus susu verilmis gibi yada virus varsa bile isine gelmis gibi sanki geri eklemedi cunku...
Birde virus var dedi diye ogutler verdim soyle yap boyle yap diye uzun uzun yazdim basindan savar gibi hallederim ben canim dedi bana bende tmm dedim kapattim...
Ve bende geri eklemedim yani silindigimi biliyor ona soyledigimde su virusten kurtulim eklerim de diyebilirdi nebilim..
Bazen sey de dusunuyorum acaba kiz da benden mi karsilik bekliyor ilk o ekledi simdi benim eklememi mi bekliyor diye fln.. Bilemedim yaaa
Artik olan oldu bu saatten sonra ekleyemem yani siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?