- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Bendr aynen oyleyom yalniz değilsin
Kadin nisanlandigim gunden beri yapmadigini birakmadi üstelik bende benimle ayni uasta ve kafayi benimle bozmus bide gorumce var.
Ben çalışıyorum ikisi de evde. Aksama kadar beni konusuyorlarmis. Komsularina akrabalarina falan beni anlattiklarini duydum eltimden. Saclarimin citcitla belime kadar uzattigimi gozlerimin lens oldugu icin yeşil oldugunu herseyimizi konusuyorlarmis. Beni hic tanimayan insanlara üstelik.
Ne yapsam kadina batiyor Allah tan ayri illerdeyiz gorev nedeniyle. Ben devlet memuruyum kv esimi aramis diyor ki o kiz yemek yapabiliyormu bari bizi dinlemedin şurda hem kapali hem ev kizi bilmem kimin akrabasi vardi onu almadin gittin o acik sacik kizi aldin diyor.esimde merak etme ana senden iyi yemek yapiyor dedi bu sefer de vay sen elin kizini nasil ananin bacinin önüne koyarsin. Amaan anlats roman olur. Sirf bana tektas alindi diye kendini yirtti tektas al oglumm bana da al oglummm beni kuafore gotur benim sacimi sariya boyat (kendisi kapali ama benim saclarim sari)
Mesela bu ayin sonunda düğünleri olacak sirf esim yalniz kalmasin doye gidiyorum
Ama bayramda inat ettim aramayacagim . Esim ara der muhtemelen ama ben istemiyorum diyecegim her arafigimda bi laf sokuyor. Polikistik over im cocugum zaten olmuyor bana kısır misin bile dedi. Sonra şaka yaptım dedi. Artik aramak istemiyorum valla esime de diyecehimki sende benim ailemi arama no problem ama ben senin anneni aramayacagim.
Ben de sırf eşim için gidiyorum. Aramış bozulmasın diye. O benim ailemi çok sever. Sürekli gider. Ben de bayramda 3-5 saat katlana yım diyorum ama olmuyor işte. Sessiz sessiz o kadar saat oturmak da zor oluyor. O sorarsa cevap veririm k kadar başka da hiç laf açmam.
Ben de eşime dedim kaç kere söyle onlara papatya sizinle görüşmek istemiyor de sen de kurtul ben de dedim. Eşim de buna yanaşmıyor. Karına söz geçiremedin derler diye korkuyor sanırım. Ama böyle daha zor. Idare etmeye çalışıyor edemiyor.
Eltim başka bir şehir de yaşıyor. Eğer onlar bayramda gelmezlerse kv evi kapatır köye annesine gider. Biz evlat değiliz ya.. Elti gelirse evde yemekler tatlılar yapılır. Bu Bayram etli gelmeyecek. Kv belki yine köye gider. Bi de arkasından gidiyoru. Anneanne de oturuyoruz biraz kalkıyoruz.
Sinir olmadan bi atlqtsaydım.
Senin eşin anlatmış ya benim eşim hiç anlatmaz benimle ilgili ne dediklerini. Kv nin dedikodu potansiyeline hayret doğrusu
En kısa zamanda Rabbim bir bebiş verir inşallah sana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Son düzenleme: