kayinvaldecim seninle yan yana oturuyoruz aramizda nerdeyse bi duvar var sadece bizi ayiran. gunde 10 kere zilime basmandan surekli biyere gidisimizde camdan balkondan bakmandan..ogluna cocukmus gibi davranmaktan isimize karismandan bi turlu ayri bi aile oldugumuzu degilde beni evlatlik aldigini sanmandan biktim usandim! ustelik simdi hamileyimde hic cekemiyorum seni hic! dizi izlerken surekli konusarak tum diziyi ozetlemenden biktim
sacma sapan kiskancliklarindan biktim araba aldigimizi sana neden soylememisiz. bilmen gerektigini dusunseydik soylerdik herhalde!
hep birlikte plan yapmandan biktim ben esimle yalniz gitmek istiyorum belki bazi yerlere?
sirf bu huylarin yuzunden senin yanina gelesim olmuyor!
dogmamis cocuguma hatta cocuk daha ortada bile yokken erkek olcak erkek cocugunuz olcak bak gor demelerinden biktim usandim.
kayinpederim öleli cok olmus ama bu benim kocami onun yerine koymana hak vermiyor.
ikitane 30 yaslarini gecmis kizin var yaninda onlarla huzurlu sekilde otur bizide rahat birak bi zahmet
ayrimcilik yapmandan biktim.oglum soyle oglum boyle aman oglum yesin aman oglum rahat olsun diye diye adam kendi yuvasina alisamadi sayende.
yettin artik!
o yuzden bende artik yuzsuzum farkettiysen hic sasirma kaynanacim cocugum dogdugundada oda aynen boyle olacak size karsi:)
Gene senin iyi valla, evin bir duvar da olsa ayrı.
Biz aynı evde, tabiri caizse "iç içe" yaşıyoruz

Ondan habersiz para bile biriktirmemeliymişiz.
Geçenlerde kızıma kumbara aldım. Para attım içine de. Pek heveslendi yavrum.
Amannn amannn! Kıyametler koptu!!
Neymiş? Yeni yeni adetler getiriyormuşum eve.
Nerden çıkmış bu. Ne anlama geliyormuş.
Bozuklar neden ona verilmiyormuş da çocuğa veriliyormuş falan filan! Sana ne be! diyemedim.
Senin ne üstüne vazife de karışıyorsun? O benim evladım. diyemedim!
Sinirden titriyorum artık onunla konuşurken.
Erkek kız ayrımı yapan bağnaz insanlar!
Ben de kızıma hamileyken az duymadığım kalmadı.
"bak gör erkek olacak, erkek o erkek" gibi.
Cinsiyetini öğrendik, kadın hala inanmıyor soranlara erkek diyordu.
Bir de sanki çocuğun cinsiyetini belirlemekte onun bir rolü varmış gibi; "ben aslan gibi iki erkek evlat doğurdum" demez miii? Övünüyor bir de yahu!
Sanki erkek doğurmak bir marifet!!
Sonra da oğlum oldu.
Tutturdu "benim babamın ismini koyalım" demeye.
Ne alaka?
Ben ne diye kayınvalidenin babasının ismini koyayım ki??
Allah'tan karşı çıktı, koymadı annesinin dediğini.
Onca acıyı, cefayı biz çekelim hamileyken; ismini omlar koysun. Yok yaaa!
Bence hiçbir konuda taviz verme.
Eşinle iyi geçinmeye bak ki eşin senin yanında olsun.
Allah kolaylık versin kardeşim.