eşimi çok seviyorum evleneli bir yıl oldu, ama evliliğimde öyle bir gerginlik var bu insanların yüzünden,, ve bu gerginliği yapan onlar bundan da ben ve eşim çok rahatsız oluyor,, şimdi hamileyim söylemeyeceğim hamile olduğumu KV kesinlikle, eşim ne zaman isterse desin ama ona da geç söyle diye baskı yapacağım,,, daha önceden hamile kalmıştım annemle beraber kV de söylemiştim,, bebeğimin başını yediler, düşürdüm çocuğumu,, yani belki olacağı vardır da biz eşime bunlar yüzünden çok kavga ettik, sonra kanamam oldu, KP küçük bir kaza geçirdi, eşimi yanlarına çağırdıllar ben tek başıma, sayfiye yerde, düşük tehlikem olmasına rağmen kaldım, sonra eşim geldi eşimle kavga ettik, o kavganın dalaşın içinde bebeğim düştü,,zaten bu olaydan sonra eşimin annesine anne demeyi bıraktım,,, eşime de kızamıyorum çünkü öyle bir duygu sömürüsü yapıyorlar ki,,, yani kp yanında iki kızı var damadı var , 21 yaşında torunu var,, yani eşimin gitmesine gerek yoktu ama anlamıyorlar alışmışlar maddi ive manevi olarak sömürmeye,,,,