- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.131
- 548
dertli olmayan var mı ki?? bu başlığa çok sevindim. En azından burda deşarj olurum. akıl alırım sizlerden. Ben evleneli 9 ay oldu daha. Ama 9 ayda yıldırdılar. Eşimle şehir dışına taşınmayı düşündük okadar yani. Ha yine bir çok kişiye göre iyidir belki ama evliliğimizin güzel zamanlarını onlarla heba ediyorum.Benim kayınvalidem her ota b. ka afedersiniz çağırır oğlunu.Kadın utanmasa bakkala gıderken bile arıycak.hanımefendi arabasız hiç biryere gitmez. O düğünlere gider kocam şöförlüğünü yapar. Ev taşıdılar amenna yardıma gittik. ama hafta içi ikimizde çalışıyoruz. hafta içi akşam en ufak şeye çağırıp durdular. 1,5 ay oldu kocamın hala beli ağrıyor. benim annem kardeşim her yere otobüs dolmuş gidiyor bunlar kıçlarını kaldırmıyorlar.Ve en önemlisi araba bizim değil şirketin ve takip var üstündee . Allah ım korusun işinden olsa kocam onlar mı bakacaklar? biz evlendik dünyanın borcunu ödüyoruz aylık 2500 tlonlar yemin ediyorum 1 tane ceyrek bile almadılar.Bana 1 tane iğne almadılar. Millet çeyız, nişan alışverişine gider hep içimde kaldı hiç birşeylerini görmedim.Tamam yapmasın ama bir tane hediye de almaz mı ya? utanmadan bızım hala borçlarını ödediğimiz bilezikleri okuttular düğünde. Kayınpederimden canını iste malını isteme.Benim annem oraya giderken ekmek alırız, kola alırız parasını götürür cebime koyar.Bunlarda oğlana ne aldırsak derdindeler. Taşınma zamanı kayınvalidem ne dese beğenırsınız? " oğlum sana bugün çok kızdım, annemler ev taşıyorlar diyip şurdan bır ekmek arası alıp gelmedin, bekledim o kadar" diyo. Kadındaki yüzsüzlüğe bak ya. 1. si bakıyım oğlunun cebinde para var mI* dünyanın borcunu ödüyor, 2. si bilmiyomusun ev taşıyacağını akşamdan pişir hiç olmadı yumurta kır. tembel karı ya. eşimde dedi ki sen benim akşama kadar nerelere gittiğimi ne çektiğimi biliyomusun dedi. sustu. evlenmeden önce evi temizlerken herkes annemde dahil temizlik yaptı bu hatun bacaklarımdan rahatsızım diye kalkmadı yerınden öylece taburede oturdu amenna. ama yemek vakti geldi ne yicez dıyolar. Ne var evınde 1 tas pişirsen herkesin canı çıkmış. bekliyoki dışardan alalım. Annem de dediki siz oturduğunuz yerde melemen yapın yeriz onu masraf yapmasınlar dedi. sağolsun yaptı gönülsüz gönülsüz. ben bunlarla naparım nasıl geçiririm ömrümü bilmem. eşimde soğuk ama neticede annesi hep kıramaz ki. Adam bunaldı diyorki taşınalım başka şehire kafamız rahat etsin. ama ha demeye olmuyor. Çom dertliyim kızlar kafanızı şişirdim kusura bakmayın. Akıl verin ben nasıl yol izleyim
![]()
Mesajını yeni gördüm arkadaşım.İyi yaptın içini dökmekle. Kafamız asla şişmez inan bana. Aksine yardımcı olabilirsem ne mutlu..
Öncelikle, haline şükret ki aynı evde yaşamıyorsun. Keşke ben de aynı muhitte hatta aynı apartmanda yaşasam da aynı evde yaşamasam
Son düzenleme: