- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
Alın size sıcak sıcak kayınvalide hadisesi:
Kızıma kumbara aldım. Para biriktirme huyu edinsin, tutumlu olsun, biriktirip dilediğini alsın diye. Aman ne olay oldu, ne olay oldu! Daha ilk günden itibaren. Başladı "bu yeni yeni adetler de nereden çıktı? Ne demek şimdi bu? Şimdiye dek bozuk paralar bana verilirdi neden çocuğa veriliyor?" gibi şeyler demeye! Tartıştık! Bu gün de evde nakitimiz bitti. Geldi diyor ki bana;
-heyy para yok alamadım içecek
-ben napabilirm ki anne ?
-eh bilmem işte
-napayım yani, bende para olsa vereyim
-yok sen anladın da anlamamazlıktan geliyorsun
-ne anladım? Çocuğun iki milyonuna mı kaldık yani? Ben o paraları o biriktirsin diye veriyorum harcayalım diye değil. Harcanırsa zaten birikmez.
-iyi iyi devam et sen. Köpek gibi paylanıyorum ben zaten... Vs vs vs
Şimdi de gelmiş Nihat hatipoğlu'nu izliyor ve diyor ki "hey adam boşa konuşuyorsun. Milletin kalbini zift karası bağlamış" yani bana diyor! Laf sokuyor! Haksız mıyım allah aşkına? Açlıktan gebersem de çocuğun biriktirdiği paradan harcamam benn! O çocuk evin bireyi değil sanki. Para biriktiremez sanki!!
Ya sabır!
Ya deli ya da katil olacağım!
seninki enazından istiyomuş bizimki bize geldiğinde markete gitti alacağı domates biber bende maelytlıym gidemiyorumya tabi meydan ona kaldı 50 tl parayı aldı dediklerimi almamış bile geldi 3-4 lirayı al bu para üstü diye verdi ileri zekalı olduğu için benm fişe bakacağımı akıl edememiş demekki bende fişi aldım oğluna gösterdim bak dedim annenin yaptığına bunları almış para üstüde bu diye kalanını atmış cebe eşimde gülüyo yaa Allahım yarabbim