Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.