• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide düğünü yapıyorum diye herşeye karisirim diyor.

Eşim iyiydi.Soyle soyleyim 8 bin lira borç ödeyecek kiramizi da annesi odeyecekmis.Babana anlatma diyor birde konustuklarimizi.
ben hayatımda böyle saçmalık duymadım. kirasını ödeyemeyen adam niye evleniyor ya hu! kafayı mı yediniz🙄ay neler okucam bu sitede daha acaba. hayretler içindeyim

Eşime şöyle guveniyorum büyük yemin ettim istemiyorum diyor

Kızım aynısını yaşadım diyorum. Öyle anla. Anneme babama yemin edip ailemle görüşmem diyen altınları kesinlikle babamın istediği gibi olmayacak diyen pislik 180 derece döndü. Burada kaç tane konu okudum benzer. Karışan annenin çocuğu annecidir. Bunlar seni de çalıştıracak sömürecek. Aman bu da son artık yazdım anlattım. Allah seni doğru yola getirsin. Demek ki yaşayarak anlayacaksın.

Babana anlatma diyor ki dolandırıcılığı devam etsin. Siz 4 kişi yaşayacaksınız anası kardeşi kendi ve sen .

Birkaç yorum okudum
internetten tanıştığınız ne idüğü belirsiz kirasını ödeyemeyecek annesi aşırı problemli bir adamla evlenmek için bu çaba neden? gerçekten merak ediyorum. lütfen dürüst olun. zira kimse kimseyi tanımıyor. neden bu bile bile ateşe atlamak isteği

Yetim maaşına göz dikmek , sizi istemeyen bir kayınvalide ,maddi manevi güveni olmayan sözü geçmeyen bir eş , siz gerçekten bile bile lades diyorsunuz bu Neden ?

Ben kasiyerim.İsten sağlık sorunum vardı.Ayakta çalışıyordum.Sabit durmaktan bacaklarım mahvoldu.Eve gelince çay demlerken bile ayakta duramiyordum.3 tane kurumsal markette çalıştım.En son başkasına cv verdim.Diger marketlerde çalıştım diye ise almayacaklarini söylediler.Suan işte bulamıyorum.Cv verdim.Heryere birde sehir değiştireceğim için ise giremiyorum.
Marketlerdeki kasiyerlerin bir çoğu oturarak çalışıyor diye hatırlıyorum. Yanlış mıyım acaba. Yine de internetten gideceğiniz şehirde iş ayarlamaya çalışın ilanlara bakın. Her işin bir zorluğu var belki kendinize uygun sağlık anlamında sizi yormayacak bir iş bulursunuz. İnanın birilerine minnet etmektense ayaklarımın üzerinde duramayacak hale gelmeye razı gelirim.

Ayakta sabit durmak zor evet. Ben de üniversite okuduğum yıllarda ürün tanıtımı yapıyordum marketlerde ve topuklu ayakkabı ile sabah 10dan akşam 6ya kadar sabit duruyordum çok zordu gerçekten. Hareket edince o kadar yorulmuyor insan. Ama mecbur olunca çalışıyorsun başka çare olmuyor maalesef.

Aslında ödemiyor herkes eleştirmis eşim yıllarca ailesine bakmış babaları ilgilenmediği için birazda kaynananın gururundan kaynaklı bu durum şimdide eşime yaparız dedikleri halde ilk başta destek olmamislar tek başına eşim borca girdi.Simdi de babaları vefat etti.Kardeslerine maaş bağlandı.15 yaşında erkek çocuğu.Kiz kardeşi annesi çalışıyor eşime de kardeşlerinin maaşını veriyorlar ben dedimki bir süre al o parayı sonra not et borcun bitince öde kimseyi konuşturma dedim.Bana dediği kardeşim laf etmez laf edecekleri ben not ediyorum dedi.
@-Olivia-

Ay oha, ikiside birbirinden yiyici dehşete düştüm. Cimere şikayet edilse acaba sonuç alınır mı?
Bunlar ayrılmasın, 2 farklı insanın daha hayatını yakmasınlar.
Bilemiyorum cimerden sonuc alinir mi yinede denemekte fayda var. Ben zaten ayrilcaklarini dusunmuyorum oyle boyle yapip dugunu gircekler ayni eve. Kac kez bosancagini ayrilcagini soyledi tekrar baristi.

Bilemiyorum cimerden sonuc alinir mi yinede denemekte fayda var. Ben zaten ayrilcaklarini dusunmuyorum oyle boyle yapip dugunu gircekler ayni eve. Kac kez bosancagini ayrilcagini soyledi tekrar baristi.
Al birini vur ötekine. Konu sahibi saf görünümlü sinsinin önde gideni.

Ay oha, ikiside birbirinden yiyici dehşete düştüm. Cimere şikayet edilse acaba sonuç alınır mı?
Bunlar ayrılmasın, 2 farklı insanın daha hayatını yakmasınlar.
Yetim maaşı konusuna bir şey diyemem ama nikah kıyarak iş yerinden tazminatını alıp işten ayrılmak gayet yasal. Fabrikalarda da sıkça yaşanan bir durum. Düğünden bir kaç ay önce nikah kıyarak tazminatını alıp bununla düğün masraflarını çıkaran pek çok kadın var. Hatta tazminat bile demezler o paraya çeyiz parası derler. Konu sahibini bu konuda eleştirmek çok doğru değil. Çünkü iş yerinde zaten sıkıntıları varmış ve bubsıkıntılardan kolayca kurtulmak için nikahı öne almışlar. Diğer kısımlar neresinden tutsanız elinizde kalıyor maalesef. O kısım bambaşka

Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
Kayınvalideler kapatılsın başka da bir şey demiyorum. Yuva ayrıdır, o senin yuvan ise ve geliyorsa ; kuralları sana aittir. Aşılıyorsa demek ki maddi yardımına güveniyor . Bir şey isteme artık kendiniz yavaş yavaş yaparsınız zaten ne aceleniz var. Allahtan beraber oturmuyorsunuz

Yetim maaşı konusuna bir şey diyemem ama nikah kıyarak iş yerinden tazminatını alıp işten ayrılmak gayet yasal. Fabrikalarda da sıkça yaşanan bir durum. Düğünden bir kaç ay önce nikah kıyarak tazminatını alıp bununla düğün masraflarını çıkaran pek çok kadın var. Hatta tazminat bile demezler o paraya çeyiz parası derler. Konu sahibini bu konuda eleştirmek çok doğru değil. Çünkü iş yerinde zaten sıkıntıları varmış ve bubsıkıntılardan kolayca kurtulmak için nikahı öne almışlar. Diğer kısımlar neresinden tutsanız elinizde kalıyor maalesef. O kısım bambaşka
Onun içim demiyorum.
Her fırsatta ben ikna edildim, yok kandırıldım, yok nikah için zorla ikna ettiler falan diyor. Basbayağı alacağı para tatlı gelmiş, bunu itiraf etmek mi zor? Bunu niye söylüyorum; karşımda başka biri olsa, ya zaten evlenecek, parada gözü yok zaten mobbingde görüyor nikahı kıyıp hakedişini alıp ayrılmak istemiş derim garipsemem. Ancak konu sahibi herkesin sırtından geçinmek isteyen biri, evlense dahi kayınvalidesi belli şeyleri karşılayacak bunlara destek çıkacaktı, e eşi kardeşinin yetim aylığını yiyor, kendisi 1 dk aynı evde durmadığı adamdan nafaka+tazminat almak istiyor. Aç gözlü, milletin sırtından geçinen insanın teki. Parayı veren düdüğü çalar, e birikim yapsalarmış kendileri alsalarmış halısını perdesini.

Bir kac ay once degil bir sene oncesinden nerdeyse isten cikip almis tazminati daha hazirana kadar dugun yok. Tazminati alalida aylar olduguna gore bu kandirmak degilde ne? Su anda baska ise girip calismak yerine kayinvalidesinden kucuk kaynindan para aliyor yardim bekliyor. Bence neresinden tutarsan tut elinde kaliyor.

Eşimi seviyorum sabretmeye çalışıyorum eşimi eziyor.Destegimi çekerim diyor.Esimle aramı bozdu.Babamda yola girdin sabret diyor.Suan çalışsam asgari ücret alicam kayınvalidem yaptığı 300 bin masrafi 150 bin e düşürmek istiyor babam olmazsa nasıl masraf karşılıcam
Asgari ücret almak kvnin ağız kokusunu çekmekten daha mı kötü :KK14: Kendi yağımda kavrulurum yine de minnet etmem o kadına huzurum daha önemli.

Birkaç yorum okudum
internetten tanıştığınız ne idüğü belirsiz kirasını ödeyemeyecek annesi aşırı problemli bir adamla evlenmek için bu çaba neden? gerçekten merak ediyorum. lütfen dürüst olun. zira kimse kimseyi tanımıyor. neden bu bile bile ateşe atlamak isteği
Boşanma asamasindayiz zaten

Esimin annesi var babası vefat etti.Benimde anne hayatta değil.Daha az öncesine kadar abartmıyorum 4 saat nutuk dinledim arkadaşlar.Siz diyeceksiniz ayrıl bakıyorum eşim gece gündüz ev için uğraşıyor.Surekli tadilat yapıyor.Eksik gedik uğraşıyor.Kv sirf ortak eşya alınmadı.Parasini ben ödüyorum sizdende birşey istemem diyor.Eve perde alıyorsa kendi secebilirmis o oduyormus.Hali alınacaksa o secebilirmis o ödüyormus.Esim annesine evde sigara içme anne demiş.Birdaha gelmicem maddi destekte olmucam demiş.Sirf rahat rahat sigara yakamadi diye.Evde sigara icilirmi üstelik yeni eşyalar gelin evi.Balkon var müstakil ev kapalı bahçe var wc var sigara icebilecegi.Rahat içmesi gerekiyormuş ve senin benim evim yokmuş.Afedersiniz bu kadın gurur yapıp çocuklarına yıllarca nafaka almamış.Esim çalışmış.Ne isterse oğluna aldırmış.Simdi 10 bin liraya perde diktirdi.Evde sigara içmeyi kendinde.hak buluyor.Yeminle bezdim.Daha neler neler babam yola ciktin sabret diyor.Ama ben bıktım bu sigara konusu para benden çıkıyorsa herşeye karisirim demeleri babam şuan uyuyor ona diyeceğim şu ya maddi destek ol su kadının çenesini kapat sert konuş yada ben oraya gittiğimde bir haftada dönersem sesini çıkarma dicem.Ben ailemde çok problem gordum kavga gördüm.Ama bu kadar da müdahale görmedim.En şizofren dediğim yengem bile kv dem den daha iyidir.
Senin sacma sapan sectigin ailenin bedelini parasini niye zavalli baban oduyor kaldiracakmista maddi yardim etsin kadinin sesi kesilsinmis.kayinvalidecgine sesin cikmiyor babana aslansin mubarek. Bence hemen ayril o kadin zaten normal degil yani

Senin sacma sapan sectigin ailenin bedelini parasini niye zavalli baban oduyor kaldiracakmista maddi yardim etsin kadinin sesi kesilsinmis.kayinvalidecgine sesin cikmiyor babana aslansin mubarek. Bence hemen ayril o kadin zaten normal degil yani
Sesi çıkmasın bi zahmet, kirayı faturayı kaynana ödeyecek, eşyaları da o aldı. Kocayla kafa kafaya verip kardeşinin yetim maaşına kadar göz diktiler. Konu sahibi işyerinden aldığı tazminata dokunmuyor bile, babasını darladı ama onun lafı geçmedi.

🤔

Eklentiler

• 5222B6C8-5CDC-4921-B97F-BA8163FDB4A5.webp
    5222B6C8-5CDC-4921-B97F-BA8163FDB4A5.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 35
İşte bu yüzden evlenme heveslisi genç kızlara önce iş + eğitim sonra evlilik diyoruz.

Evlenme yoluna çıkıp babaya "bu problemi çöz" demek nedir, yazık adama.
Evlenecek kadar büyükseniz kendi probleminizi çözecek kadar da büyümüş olmanız gerekir.

Neden siz çalışıp evinizin ihtiyaçlarını karşılamıyorsunuz. Eğer evinizin masrafını kayınvalideniz yapıyorsa istediği karışadabilir sigara da içebilir

Back
X