Kayinvalide düşünülürken hep geri planda gelinler

thh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
53
27
88
Balıkesir
Merhaba arkadaşlarr... ben eşimin ailesiyle ayni binada oturuyorum.. 1.5 yillik evliyim.. evlendik. İlk sabahtan beri esimin evde yemek yedigi her öğünü kayınvalidemle beraber yiyoruZ. Bir oglu daha var onlarda ayni binada oturuyor. Onlar sadece ramazanda bizi davet eder bizde onlari .yani yilda 2 sefer annesiyle yemek yer diger kardes..
Sahur beraber ,pazar kahvaltisi beraber,annemler gelir hep beraber yeriz, bide normalgunde o bize gelmez 3 -4 cesit yemek yapsamda hepsini alir gideriz... simdi yeni evliyken insanin esiyle yiyecegi yemeklerde ozel seyler giymek ozel sofralar kurmak istemesi veya ev haliyle yemek yemek istemesi anormalmi. Tamam yalnizlik zor ama birdaha geri gelemyecek günlerimi neden kendime göre yasayamiyorum. Bazen kendim kendime mutlu oluyorum esimin annesini yalnizliga mahkum etmiyorum diye ama bazende bende insanim bende yeni evliyim dedigim zamanlar oldu...tabi esime soyledim ayri yiyelim artik diye cevap yok kendim kendime konustum. Aksama hop anneye tasin gene.. pazar gunu dustan cikiyorum kahvalti hazirliyorum annemi cagirdim diyor. Sacim ıslak cok gec rahatsiz oluyorum desemde nafile..
Tamam benim esim cagiriyor ama neden. Cagirmadan birgun ayri ogun gecirse hemenben ne yiyecegim ayakta bir domates yedim diyor.(bence acitasyon...ben boyle insanlari etkileyecek hallaerimi kimseyle paylasmam...))).
Gelinlerin mutlu olma haklari yokmu

Merhaba, tabi ki var.. Yalnız evlenmeden önce
yeme içme bir diye bir anlaşma oldu mu aranızda?

Birde mesela benim yemedigim bazi yemekler var. Ben oglumla bana şu yemeği yaptim sende birsey yap kendine diyor..:duduk:.... cok rencide oluyorum. Anasi ogluna ve kendine yemek yapiyor ben ortada kaliyorum. Ben yemesemde ben yapicam kocamin yemegini. Artik oglu evli karisi var ama ikiside bunu kabul edemiyor.

Birde ben saglik sorunlarindan dolayi kilo aldim. Sofrada benim kilo vermem uzerine konusuyor. Onu ye bunu ic kilo verdiyor o.senle yuruyuse gidelim bilmem ne bilmem ne. Her sofrayi agzindan burnundan getirmesini cok iyi bilir... yok baska kadinlarin vucutlarindan bahseder kocamin yaninda. Şu kilo verdi beli bu kadar kaldi. Şu bu cok zayifladı. Şu spora giderek kilo verdi... yapmadigi sey kalmadi..

eltin nasıl başarmış öyle olmayı. yoksa onun kocası ana kuzusu değilmi

• Beğen
Reactions: Eva
Arada kaçamak yapın dışarıya çıkın veya bugün bize özel olsun diyip yukarı çıkmayın basit bi sorun sanki...

eltin nasıl başarmış öyle olmayı. yoksa onun kocası ana kuzusu değilmi
Canim guzel yorumun icin tesekkurler ama ben burda kocamin anasinin kuzusu olmasiyla beni rencide etmeye calisilan bir tavir sezdim nedense....ki cok gecimli bir insan olmasam buraya boyle bir derdimi yazmazdim. ben buraya kimseyle didismek icin gelmedim. Tecrubeli olanlardan fikir ve tavsiye almak muhabbet etmek icin buradayim...

Canim guzel yorumun icin tesekkurler ama ben burda kocamin anasinin kuzusu olmasiyla beni rencide etmeye calisilan bir tavir sezdim nedense....ki cok gecimli bir insan olmasam buraya boyle bir derdimi yazmazdim. ben buraya kimseyle didismek icin gelmedim. Tecrubeli olanlardan fikir ve tavsiye almak muhabbet etmek icin buradayim...
rencide etmek gibi bi amacım yok:KK66: eltiyle konuşuyosundur muhakkak. onların böyle resmi olması, eltindenmi yoksa eşindenmi kaynaklı diye merak ettim

Canim 1 bucuk yil uzun bi süre. Simdiye kadar tavir koysaymissin keske. Esine söyle kari-koca basbasa yemek istiyorum en önemlisi yanliz vakit gecirmek istiyorum de. Yanasmiyorsa o zaman esin yokken kv ile konus oglu adina. Biz bugün kendi evimizde yicez anne karar aldik de. Istenmedigini anlar. Ara sira birlikte yersiniz yeter.
Diger oglu neden gelmiyor birlikte yemek yerken onu bende merak ettim. Ne bilim 1 ayri 2 ayri yersiniz ama sürekli birlikte oldugunuz zaman onlar kendilerini dislanmis hissetmiyormu?

rencide etmek gibi bi amacım yok:KK66: eltiyle konuşuyosundur muhakkak. onların böyle resmi olması, eltindenmi yoksa eşindenmi kaynaklı diye merak ettim
Tmm canim :KK200:Eltim 6 yil kadar kayinvalide ve kayiniyla beraber yedi.o zaman tek de degilmis kv... bizim evlenmemiz onun icin bir nimet olmamis mi sence.. eltimde soyluyor annesinde yemek yemeden yapamazlarmis.. biz evlenene kadar yemegi ayirirken cile cekmis oda

Canim 1 bucuk yil uzun bi süre. Simdiye kadar tavir koysaymissin keske. Esine söyle kari-koca basbasa yemek istiyorum en önemlisi yanliz vakit gecirmek istiyorum de. Yanasmiyorsa o zaman esin yokken kv ile konus oglu adina. Biz bugün kendi evimizde yicez anne karar aldik de. Istenmedigini anlar. Ara sira birlikte yersiniz yeter.
Diger oglu neden gelmiyor birlikte yemek yerken onu bende merak ettim. Ne bilim 1 ayri 2 ayri yersiniz ama sürekli birlikte oldugunuz zaman onlar kendilerini dislanmis hissetmiyormu?
Canim esimle konusmadigim seyi konusmus gibi anlatirsam buyuk problem.. cunku gunde 50 sefer en ince ayrintisina inerek konusur ogluyla... neden dislanmis hissetsinler zamaninda onlarda yillarca birlikte yemisler.... eltim zar zor ayirmis zaten ocagini yemek saatini.(bizim evlenmemiz kolaylastirmis..))

Yalnizlik zor elbette ama benim onemli ve ozel zamanlarim bu zamanlar bence. Cocugum yokken hayatimi kafama gore yasamak istemem kotü değil bence

Canim esimle konusmadigim seyi konusmus gibi anlatirsam buyuk problem.. cunku gunde 50 sefer en ince ayrintisina inerek konusur ogluyla... neden dislanmis hissetsinler zamaninda onlarda yillarca birlikte yemisler.... eltim zar zor ayirmis zaten ocagini yemek saatini.(bizim evlenmemiz kolaylastirmis..))
tamam simdi anladim eltin uzun zaman evliymis cekmis cekecegini :)) valla is esinde bitiyor o bozmali bu düzeni. Ilerde cocugunuz olunca hic birbirinizden haberiniz olmaz. Simdiden bol bol vakit gecirmeye bakin.
Sakin anlarında konu ac söyle, tam gidilcegi veya kv gelcegi zaman olay aninda konusmaya kalkarsan, is isten gecti diyerek cözüm üretmez esin.

Bir sıkıntı çıkmadan bu iş zor alan memnun veren memnun kocan çağırıyor kv koşarak geliyor sana soran yok yada siz basbasa yiyin diyen yok kv illaki yapacak ya kaynanaligini duygu somurusude yapar yemedim içmedim diye bi yerde ağrır yatar hastada olur işin zor Allah sabır versin

Ben sihirli bir degnek ariyorum heralde galuba sanirsam :sopa::olamaz::KK55:. Konusarak olacagina dair umutlarim kalmamiş.:mad::mad::mad:....

Ben sihirli bir degnek ariyorum heralde galuba sanirsam :sopa::olamaz::KK55:. Konusarak olacagina dair umutlarim kalmamiş.:mad::mad::mad:....
Eşinle konusmayi illaki denemistirsin . Ne diyor mesela eşin ? Artik eltiden bi ümit beklenmez de sadece seninle olmasida garip. Ama tabi bizim turk milletinde genelde son erkekle birlikte durma gelenek haline gelmis. Sen esini guzel tatli dille ikna ederek bence kv deni yalniz birakarak degilde ,misal onada yemek goturerek yada biraz sizinle biraz eltine misafir olarak vakit gcirmesini saglaya bilirsin. Ama bu direk bu konuyu konusarak olmaz erkekler anlamaz. Her erkegin aklini celme kandirma noktasi vardir ;)

Back
X