Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğlundan ayrılmak istemeyen kadınlar , onları evlendirmesinler ya da evlendirdikleri kişiye "bak ben oğluma seni hizmetçi alıyorum , sen hizmet edeceksin biz keyif süreceğiz" desin....
Allahın cezaları....
Birde ben saglik sorunlarindan dolayi kilo aldim. Sofrada benim kilo vermem uzerine konusuyor. Onu ye bunu ic kilo verdiyor o.senle yuruyuse gidelim bilmem ne bilmem ne. Her sofrayi agzindan burnundan getirmesini cok iyi bilir... yok baska kadinlarin vucutlarindan bahseder kocamin yaninda. Şu kilo verdi beli bu kadar kaldi. Şu bu cok zayifladı. Şu spora giderek kilo verdi... yapmadigi sey kalmadi..
Başka kadınlar eşleriyle başbaşa yiyor o yüzden zayıflar. Bende eşimle ne zaman yalnız yerim o zaman kilolar gider. Sanırım bana kilo yapan şey sizsiniz deyin gitsin.
Bütün yorumları okudum ve eşinizin size karşı olan tavırlarında hayretler içerisindeyim Madem annesinin bu kadar yalnızlık problemi vardı annesini bırakmamalı başka birinin hayatını da annesinin varlığına armağan etmemeliydi , üzüldüm inşallah en kısa zamanda sorunlarınızı halletmenizi ve mutlu olmanızı dilerim ...
Ramazanda, bayramlarda ya da ne bileyim haftada bir iki olsa anlarımda her allahın günü çok zor olsa gerek. Eşinizle uygun bi dille konuşsanız, ben sana özel sofra kurmak istiyorum bu günlük evimizde yiyelim diye. Belki hazırlıklarınızı gördükten sonra kendi evde yemek yemek ister. Yeni evlenmişsiniz 1.5 sene nedir ki?
aynı sorun bende de var. alıştım artık. çözüm olarak yemek yapmamayı buldum. hiçbişey yapmıyorum o ne yapıyosa onu yiyoruz. madem birlikte yemek zorundayım en azından bir kolaylık olsun dedim. arada eşime söyleniyor ama umurumda değil.