Valla ben çay bardaklarıma kadar da kendim aldım :)
Alsalardı da büyük ihtimalle beğenmezdim
Allah geçim versin, takılmayın böyle şeylere
Aramasinlar daha iyi
Mesafe sogukluk hep iyidir
Ama merak etme boyleleri genelde ogullari evlendigi gunun ertesi hemen kapinin onune diziliyorlar boncuk taneleri gibi
onu örnek verdim bende aldım her şeyimi çok şükür eksiğim yok ama ben ilgisizlikten yakınıyorum :/
Bizde takılıyoruz herhalde
Birşey almasınlar canım sonra laf edebilirler. Ne güzel kafan rahat. Annende onları aramasın. Eşinle bi sıkıntın yoksa kafana takma
Bir ihtiyacın var mı diye sorsunlar istiyorsun,niye sorsunlar var diyeceksin ,almak zorunda kalacaklar,yazık günahsoğukluk iyi ama bu ilgisizlik normalmidir sizce düğün arefesinde
üzüldüm adınıza.peki siz ve o birbirinize nasıl davranıyosunuz hiçbir şey olmamış gibi miNisanliyken nisanlima dedim çamaşır makinesi al kv aradı, bizde eşya yarı yarıya alınır! Ben şok oldum dedim bizde yarı yarıya yok. Sonuç 5 kuruş ceplerinden çıkmadı nişanda 2 bilezik taktilar o kadar. Düğün günü takmadiklari altınlari almaya kalktilar vermedim. Düğün istemedim zorla 3.sınıf pavyon benzeri yerde düğün yaptılar salon parasini biz verdik. Anlatsam roman olur. Şimdi utanmadan bir şey olmamış gibi arıyor haftada 2-3 gün.
Bir ihtiyacın var mı diye sorsunlar istiyorsun,niye sorsunlar var diyeceksin ,almak zorunda kalacaklar,yazık günah
Sen düğünü yap,bak senden nasıl isteyecekler ya da şu bu vs..Şimdiden mesafe süper,tadını çıkart bu günlerinin.
Tabi aramaları gerekiyo ama aramıyosa da çok takmayın. Anladığım kadarıyla ayrı illerdesinizannemde temmuzdan beri insan 1 kere de olsa aramaz mı diyor. gelin alıyorlar diyor.
Anneniz için nişanlınıza söyleyin. Annen bizi hiç arayıp sormuyo diye. Yani yaptığı ayıpevet ayrı illerdeyiz
Bence normalsoğukluk iyi ama bu ilgisizlik normalmidir sizce düğün arefesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?