Kayınvalide-Gelin Düğün Arefesi

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
merhaba kızlar.. Merak ettiğim bi konu var.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Temmuzdan beri resmi nikahlıyım.Mayıs ayında düğünüm olacak.Kayınvalidem ve görümcem o zamandan beri birgün olsun nasılsın demeye bile aramadılar.Bende aramıyorum sadece özel zamanlarda arıyorum ama arada whatsapp falan yazıyorum. Görümcemin çocuğu olacağını öğrendim ve dün tebrik etmek için aradım.Kayınvalidemde ordaymış.Düğüne 2,5 ay var ve biz telefonun ucundayız kendini eksik hissetme vs.dedi. ben de teşekkür ettim arada bi ararsanız sevinirim dedim. Bugün kayınvalidem aradı. bi eksiğin var mı diye ağız ucundan soruyo bile değil sormaya çalışıyo.yok dedim teşekkür ettim o zamandan beri sormamış şimdi soracağı tuttmuş.Biz evi tadilat yaptırdık kendim memurum ve kredi cektim eşimle beraber ödüyorz her esyamı aldım.Bir çay bardağı bile almadılar.(bir beklentim yok ama evleniyorum ev düzüyorum insan bi özenmez mi oğluna veya gelinine ).Ayrıca benim annem kandillerde,bayramlarda,kayınvalidemin görümcemin özel günlerinde hep aradı. Ama temmuzdan beri kimse annemi aramadı ve annem artık sinirlenmeye başladı.Sizin düğün arefeniz böyle miydi ?Doğrusu nasıl olmalı? Kayınvalide hiç dünürünü aramaz mı?Gelininin bi eksiğini sormaz mı lafta bile olsa? çok merak ediyorum.Teşekkürler.

Valla ben çay bardaklarıma kadar da kendim aldım :)
Alsalardı da büyük ihtimalle beğenmezdim

Allah geçim versin, takılmayın böyle şeylere

onu örnek verdim bende aldım her şeyimi çok şükür eksiğim yok ama ben ilgisizlikten yakınıyorum :/

Aramasinlar daha iyi
Mesafe sogukluk hep iyidir
Ama merak etme boyleleri genelde ogullari evlendigi gunun ertesi hemen kapinin onune diziliyorlar boncuk taneleri gibi

soğukluk iyi ama bu ilgisizlik normalmidir sizce düğün arefesinde

Birşey almasınlar canım sonra laf edebilirler. Ne güzel kafan rahat. Annende onları aramasın. Eşinle bi sıkıntın yoksa kafana takma

Birşey almasınlar canım sonra laf edebilirler. Ne güzel kafan rahat. Annende onları aramasın. Eşinle bi sıkıntın yoksa kafana takma

annemde temmuzdan beri insan 1 kere de olsa aramaz mı diyor. gelin alıyorlar diyor.

Nisanliyken nisanlima dedim çamaşır makinesi al kv aradı, bizde eşya yarı yarıya alınır! Ben şok oldum dedim bizde yarı yarıya yok. Sonuç 5 kuruş ceplerinden çıkmadı nişanda 2 bilezik taktilar o kadar. Düğün günü takmadiklari altınlari almaya kalktilar vermedim. Düğün istemedim zorla 3.sınıf pavyon benzeri yerde düğün yaptılar salon parasini biz verdik. Anlatsam roman olur. Şimdi utanmadan bir şey olmamış gibi arıyor haftada 2-3 gün.

soğukluk iyi ama bu ilgisizlik normalmidir sizce düğün arefesinde
Bir ihtiyacın var mı diye sorsunlar istiyorsun,niye sorsunlar var diyeceksin ,almak zorunda kalacaklar,yazık günah
Sen düğünü yap,bak senden nasıl isteyecekler ya da şu bu vs..Şimdiden mesafe süper,tadını çıkart bu günlerinin.

üzüldüm adınıza.peki siz ve o birbirinize nasıl davranıyosunuz hiçbir şey olmamış gibi mi

yok ihtiyacım diyorum zaten düğüne 2 ay kalmış arıyor ve sormuyo bile sormuş gibi yapıo. normalde nasılsın bile demez.

Benm nişanımdan itibaren kaynanam beni hergun arardı. Ama sorun etmeyin boşverin arada mesafe olması iyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…