Anneniz için nişanlınıza söyleyin. Annen bizi hiç arayıp sormuyo diye. Yani yaptığı ayıp
Bence normal
Bu cins ortayi bulamaz cunku canim
Ya aramaktan .okunu cikarirlar insani bezdirirler ya da aramazlar ilgilenmezler
Simdi tekrar dusun hangisini istersin?
Annemle kayınvalidem bırak telefonu yüzyüze 5 kere konuşmuş değiller. Tanıştırmak istemedim, yoksa saç baş girerlerdi zaten.ben kendi gelinliğimi bile kendim aldım.
aman bırak hiç bir şey almasınlar, pek gönülleri yok belli. Karışmasınlar hiç.
ileride arayacaksın bu zamanları.
annemde erkek kardeşim evlenirken böyleydi,kardeşimde içlenmişti sonuçta iki aile çok sıkıfıkı olmasada ,görüşmek zorunda bence evlenme arefesinde...Annem oldum olası bu protokolleri bilmez gerçi bilsede çekiniyor herhalde,ama şu varki şimdi her iki ailede resmi ve kv derdi çekmiyor gelinimiz.....annemin yapısı buydu istememek değildi yani.....yok ihtiyacım diyorum zaten düğüne 2 ay kalmış arıyor ve sormuyo bile sormuş gibi yapıo. normalde nasılsın bile demez.
Benm nişanımdan itibaren kaynanam beni hergun arardı. Ama sorun etmeyin boşverin arada mesafe olması iyi yani
annemde erkek kardeşim evlenirken böyleydi,kardeşimde içlenmişti sonuçta iki aile çok sıkıfıkı olmasada ,görüşmek zorunda bence evlenme arefesinde...Annem oldum olası bu protokolleri bilmez gerçi bilsede çekiniyor herhalde,ama şu varki şimdi her iki ailede resmi ve kv derdi çekmiyor gelinimiz.....annemin yapısı buydu istememek değildi yani.....
Ortasi yok diyorum ben sana ama bakhiçbiri olmasın bende her gün arasın demiyorum yani kendim memurum her seyımı alıyorum kimseye bişey demiyorum. yeri geldiğinde de arıyorum saygısızlık yapmıyorum hiçbişey istemedim diye böyle davranıyolar gibime geliyo artık.
merhaba kızlar.. Merak ettiğim bi konu var.Fikirlerinize ihtiyacım var.
Temmuzdan beri resmi nikahlıyım.Mayıs ayında düğünüm olacak.Kayınvalidem ve görümcem o zamandan beri birgün olsun nasılsın demeye bile aramadılar.Bende aramıyorum sadece özel zamanlarda arıyorum ama arada whatsapp falan yazıyorum. Görümcemin çocuğu olacağını öğrendim ve dün tebrik etmek için aradım.Kayınvalidemde ordaymış.Düğüne 2,5 ay var ve biz telefonun ucundayız kendini eksik hissetme vs.dedi. ben de teşekkür ettim arada bi ararsanız sevinirim dedim. Bugün kayınvalidem aradı. bi eksiğin var mı diye ağız ucundan soruyo bile değil sormaya çalışıyo.yok dedim teşekkür ettim o zamandan beri sormamış şimdi soracağı tuttmuş.Biz evi tadilat yaptırdık kendim memurum ve kredi cektim eşimle beraber ödüyorz her esyamı aldım.Bir çay bardağı bile almadılar.(bir beklentim yok ama evleniyorum ev düzüyorum insan bi özenmez mi oğluna veya gelinine ).Ayrıca benim annem kandillerde,bayramlarda,kayınvalidemin görümcemin özel günlerinde hep aradı. Ama temmuzdan beri kimse annemi aramadı ve annem artık sinirlenmeye başladı.Sizin düğün arefeniz böyle miydi ?Doğrusu nasıl olmalı? Kayınvalide hiç dünürünü aramaz mı?Gelininin bi eksiğini sormaz mı lafta bile olsa? çok merak ediyorum.Teşekkürler.
Ortasi yok diyorum ben sana ama bakya her gun ararlar biktirirlar ya da hic aramazlar bunlar, tecrubeyle sabit canim bak sen beni dinle 32 yasindayim evleneli 2 sene olacak tavrini koymazsan bu ilgisiz insanlar evlendiginde evine postu serer gitmezler bile
Evet :) o yuzden takma canım isterse hiç aramasınlar.her günde çokmuş ya :)
Kayınvalideme evime gelme dedim açık açık, gelmiyor. Eşimle mutluyuz. Konularıma bakarsan kayınvalidemle çok uğraştım.peki şimdiki durumunuz nasıl
Kayınvalideme evime gelme dedim açık açık, gelmiyor. Eşimle mutluyuz. Konularıma bakarsan kayınvalidemle çok uğraştım.
ben hiç aramazdım, o da beni aramazdı, zaten nişanlımla hallederdik biz meseleleri, onlara danışacağımız bir şey olursa herkes kendi ailesi ile hallederdi meselesini.
hediyeleşme de olmadı bizde, anlatıyorlar ya bayram hediyesi, şusu busu, o da yoktu. sadece bir bohça getirmişlerdi , ne zman bak onu da hatırlayamadım.
ama dünürler birbirlerini ararlardı, eşimin anne-babası daha yaşlı oldukları için bahsettiğin zamanlarda kandil vs benim annemler ararlardı onları, ama eşimin ailesinin de aradığı olmuştur herhalde bilemicem:)
amaaan siz nişanlınıza bakın bence.
Dedim bileay öle demeyiin
Annen haklı tabiki bazı şeyler için muhattap arıyor ve sanki kendini kötü hissediyordur ....kv demde aramadı çok ilgilenmedi düğün arefesi bizde eşimle herşeyi yaptık şimdi ise bıraksan bizden çıkmaz bal küpüne girdi oğlu.....bizde de bohça bile olmadı.annem arıyordu hep ama baktı ki kayınvalide hiç aramıyor artık o da bıraktı ve artık kzmaya basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?