Kayınvalide-Gelin Düğün Arefesi

Anneniz için nişanlınıza söyleyin. Annen bizi hiç arayıp sormuyo diye. Yani yaptığı ayıp

söylüyorum haklısın diyo. işte dün söyledim eşime. annesi bugün aramış hem annemi hem beni. annemle akşam konusacaklar annem calısıyo. Ama böyle mi olur yani eşime resmen ağzımla söylüyorum sonra arıyo kayınvalidem.

Annemle kayınvalidem bırak telefonu yüzyüze 5 kere konuşmuş değiller. Tanıştırmak istemedim, yoksa saç baş girerlerdi zaten.ben kendi gelinliğimi bile kendim aldım.
aman bırak hiç bir şey almasınlar, pek gönülleri yok belli. Karışmasınlar hiç.
ileride arayacaksın bu zamanları.

Bence normal
Bu cins ortayi bulamaz cunku canim
Ya aramaktan .okunu cikarirlar insani bezdirirler ya da aramazlar ilgilenmezler
Simdi tekrar dusun hangisini istersin?

hiçbiri olmasın bende her gün arasın demiyorum yani kendim memurum her seyımı alıyorum kimseye bişey demiyorum. yeri geldiğinde de arıyorum saygısızlık yapmıyorum hiçbişey istemedim diye böyle davranıyolar gibime geliyo artık.

peki şimdiki durumunuz nasıl

yok ihtiyacım diyorum zaten düğüne 2 ay kalmış arıyor ve sormuyo bile sormuş gibi yapıo. normalde nasılsın bile demez.
annemde erkek kardeşim evlenirken böyleydi,kardeşimde içlenmişti sonuçta iki aile çok sıkıfıkı olmasada ,görüşmek zorunda bence evlenme arefesinde...Annem oldum olası bu protokolleri bilmez gerçi bilsede çekiniyor herhalde,ama şu varki şimdi her iki ailede resmi ve kv derdi çekmiyor gelinimiz.....annemin yapısı buydu istememek değildi yani.....

çekinen insanı anlarım ama benimki böyle değil maalesef.gayet aktif

Ortasi yok diyorum ben sana ama bak ya her gun ararlar biktirirlar ya da hic aramazlar bunlar, tecrubeyle sabit canim bak sen beni dinle 32 yasindayim evleneli 2 sene olacak tavrini koymazsan bu ilgisiz insanlar evlendiginde evine postu serer gitmezler bile

Annen niye arıyor ki?
Bence samimiyet kurma bırak aramasınlar illa ki sürekli telefonda falan görüşmek zorunda değilsiniz. İleride her gün arıyor diye sinir olacaksın kendine. Ondan bırak aramasın.
Aslında işinize karışmamaları ve aramamaları sana yarar. En iyisini onlar yapıyorlar.
Ben hiç bir işe karıştırmadım, annem de samimi bir kadın değildir aynı şehirdeler ama ona rağmen aramıyor hiç. Ben de anneme de kayınvalideme de arayın demiyorum. Aramasınlar daha iyi, samimiyete gerek yok. Annemi bırak ben de hiç aramam kayınvalidemi. O eşimi ararsa yada eşim annesini ararsa bir iki dakika konuşurum o kadar. Abartılı samimiyete hiç ama hiç girme bence sonra daralırsın cidden.
Ne güzel pek vıcık vıcık ilişki kurmayacak bir aile işte daha ne.

ay öle demeyiin

ben hiç aramazdım, o da beni aramazdı, zaten nişanlımla hallederdik biz meseleleri, onlara danışacağımız bir şey olursa herkes kendi ailesi ile hallederdi meselesini.

hediyeleşme de olmadı bizde, anlatıyorlar ya bayram hediyesi, şusu busu, o da yoktu. sadece bir bohça getirmişlerdi , ne zman bak onu da hatırlayamadım.

ama dünürler birbirlerini ararlardı, eşimin anne-babası daha yaşlı oldukları için bahsettiğin zamanlarda kandil vs benim annemler ararlardı onları, ama eşimin ailesinin de aradığı olmuştur herhalde bilemicem:)

amaaan siz nişanlınıza bakın bence.

bizde de bohça bile olmadı.annem arıyordu hep ama baktı ki kayınvalide hiç aramıyor artık o da bıraktı ve artık kzmaya basladı

Normal canim, simdiki kaynanalar ve gorumceler boyleler.. Evlenene kadar gelinle hic ilgilenmezler aramaz sormazlar evlendikten sonraysa kendileri ilgi bekler, el ustunde tutulmak isterler... Benim gorumcelerim ve kaynanam beni hic aramazlardi nisanliyken, ama evlendikten sonra onlari hep aramami beklediler, esimle arama girdiler ama bende aramadim inatlastim acikcasi, iyi de oldu simdi birbirimizi aramayiz, yuzyuze konusuruz sadece.

Benim kv de beni hiç aramadi galiba ay o kadar takmamisim ki hatırlamıyorum bile

bizde de bohça bile olmadı.annem arıyordu hep ama baktı ki kayınvalide hiç aramıyor artık o da bıraktı ve artık kzmaya basladı
Annen haklı tabiki bazı şeyler için muhattap arıyor ve sanki kendini kötü hissediyordur ....kv demde aramadı çok ilgilenmedi düğün arefesi bizde eşimle herşeyi yaptık şimdi ise bıraksan bizden çıkmaz bal küpüne girdi oğlu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…