Dedim bileablan sayilirim beni dinle sen hic orali olma bile yoksa kendi evinde multeci olursun evlenince
bizde de bohça bile olmadı.annem arıyordu hep ama baktı ki kayınvalide hiç aramıyor artık o da bıraktı ve artık kzmaya basladı
bizde de bohça bile olmadı.annem arıyordu hep ama baktı ki kayınvalide hiç aramıyor artık o da bıraktı ve artık kzmaya basladı
Annen haklı tabiki bazı şeyler için muhattap arıyor ve sanki kendini kötü hissediyordur ....kv demde aramadı çok ilgilenmedi düğün arefesi bizde eşimle herşeyi yaptık şimdi ise bıraksan bizden çıkmaz bal küpüne girdi oğlu.....
Aramasin canim, acik acik annene soyle ben gorusulmesini istemiyorum cunku hak etmiyorlar birak boyle kalsin annecim deannem diyor akşam arayınca saycam baya bi kelime diye. peki anneme ne diyeyim
Eş ailesi tarafından aranmamak canndıırr,ileride anlarsın. Hepsi olmasa da çoğunluğu aynı fikirdedir buradaki hanımların emin ol.
Aramasin canim, acik acik annene soyle ben gorusulmesini istemiyorum cunku hak etmiyorlar birak boyle kalsin annecim de
hep içimize atıyoruz zaten onlar keyfındelerboşver yaa ne ariycakti ki..
kaynanam annemgili hiç aramadi annemde güceniyor..
annemde kaynanama gücendircek laflarda sölüyor eee ne olucak..
bende boşver dedim takma diyorum.
yengemi de hiç aramiyorum bana agir laflar söledi bende bişey demedim demiycem allahindan bulsun...görümcemi aramam bi ihtiyaç olunca ararim.. naberden başka bişey yok.
en iyisi susmak dedim sustum.. çok şükür böle daha iyiyim.
eşinle iyi ol ki aileleri sokma bence evlilğine.. hee de geç takma..
Ben olsam gorusturmem annemihiç mi görüşmesinler diyosun.düğünümde bi sorun çıkar diye korkuyorum gelir kös kös oturup surat asarlarsa deliririm valla
Ben olsam gorusturmem annemi
Annen bir kiz annesi neden kendini dusursun ki israrla gorusmek isteyerek? Gorusmek isteyen onlar olsaydi da arasalardi
Dugunde ne sorun cikacak ki? Zaten dugun erkek tarafinin dugunu degil mi? Canlari istiyorsa surat asip otursunlar onlari kinar elalem senlik birsey yok ki rahat ol
Ama ben de darkmore isem bak gor o dugunde bunlar sakir sakir herkesten cok oynayip hic birsey olmamis gibi davranirlar ,dugunden sonra da senin kapindan ayrilmazlarbana haber verirsin aynen dedigin oldu diye
Ben olsam gorusturmem annemi
Annen bir kiz annesi neden kendini dusursun ki israrla gorusmek isteyerek? Gorusmek isteyen onlar olsaydi da arasalardi
Dugunde ne sorun cikacak ki? Zaten dugun erkek tarafinin dugunu degil mi? Canlari istiyorsa surat asip otursunlar onlari kinar elalem senlik birsey yok ki rahat ol
Ama ben de darkmore isem bak gor o dugunde bunlar sakir sakir herkesten cok oynayip hic birsey olmamis gibi davranirlar ,dugunden sonra da senin kapindan ayrilmazlarbana haber verirsin aynen dedigin oldu diye
Şimdi elin düğünü gibi ne ararlar ne sorarlar canım ama evlendikten sonra çok bişi yapmış gibi kabararak gelir baş köşede otururlar ağzın açık izlersin :))merhaba kızlar.. Merak ettiğim bi konu var.Fikirlerinize ihtiyacım var.
Temmuzdan beri resmi nikahlıyım.Mayıs ayında düğünüm olacak.Kayınvalidem ve görümcem o zamandan beri birgün olsun nasılsın demeye bile aramadılar.Bende aramıyorum sadece özel zamanlarda arıyorum ama arada whatsapp falan yazıyorum. Görümcemin çocuğu olacağını öğrendim ve dün tebrik etmek için aradım.Kayınvalidemde ordaymış.Düğüne 2,5 ay var ve biz telefonun ucundayız kendini eksik hissetme vs.dedi. ben de teşekkür ettim arada bi ararsanız sevinirim dedim. Bugün kayınvalidem aradı. bi eksiğin var mı diye ağız ucundan soruyo bile değil sormaya çalışıyo.yok dedim teşekkür ettim o zamandan beri sormamış şimdi soracağı tuttmuş.Biz evi tadilat yaptırdık kendim memurum ve kredi cektim eşimle beraber ödüyorz her esyamı aldım.Bir çay bardağı bile almadılar.(bir beklentim yok ama evleniyorum ev düzüyorum insan bi özenmez mi oğluna veya gelinine ).Ayrıca benim annem kandillerde,bayramlarda,kayınvalidemin görümcemin özel günlerinde hep aradı. Ama temmuzdan beri kimse annemi aramadı ve annem artık sinirlenmeye başladı.Sizin düğün arefeniz böyle miydi ?Doğrusu nasıl olmalı? Kayınvalide hiç dünürünü aramaz mı?Gelininin bi eksiğini sormaz mı lafta bile olsa? çok merak ediyorum.Teşekkürler.
Dugunden once gelmediniz aramadiniz sormadiniz ayni istikrarin devamini istiyorum dicek o kadar, ben oyle yaptimdarkmore kiza azicik taktir ver; kv itinayla nasıl o kapıdan geri gonderilir;-)
atma boşver:) sende keyfinizi çikart söle bacak bacaga at pofur pofur sigarani içhep içimize atıyoruz zaten onlar keyfındeler
Hiiic uzulme bes paralik insanlar icindüğün iki şehirde olcak. benim memleketteki düğüne geldikleri zaman öle kös kös otururlar surat 5 karış.milleti de biliosun bol dedikodu herkes. sonradan çok üzülürüm diye diyorum ama bunu anneme danışacağım hiç konuşmama işini.mantıklı geldi :)
Dugunden once gelmediniz aramadiniz sormadiniz ayni istikrarin devamini istiyorum dicek o kadar, ben oyle yaptim
Yahu benim de bir haysiyetim bir onurum var, anami saymayan beni afedersin iplemeyen aileyi evlendikten sonra napiyim alip da? Aynen bunlari simdiden esine soyle E elcin35 sonra o da tiriviri yapmasin
Hiiic uzulme bes paralik insanlar icin
Birak hersey mukemmel de olsa zaten elalem herseyi konusacak
Annene soyle agir olsun kosesinde dursun o bir kiz annesi, bayramda seyranda kadini saymamislar sen de onlari arayip sormayacaksin elbette alsinlar boylarinin olcusunu
atma boşver:) sende keyfinizi çikart söle bacak bacaga at pofur pofur sigarani iç(sigara içmiyorsaniz kahve iç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?