• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide gelin iletişimi yardım????

Bir kaç yıl once espiriler fıkralar havada ucan bir ortamımız oldu sadece ikimizdik.shrek'in çorum versiyonu var dedim "etme eşşekle muhabbet küstürürsün silme cam ile dötünü kestirirsin"diyor ama bizim şive ile dedim vallahi en az 5 dk güldü aradan 2 gun gecti a benle konuşmuyor yok sayıyor yemek yemiyor vs esim.anne noldu dedi ..
Oglum Nolsun ağzımızın payını aldık karın bize eşşek dedi ben alıngan bir insanım ya onu kastetti güya şşivelymis falan dedi ben şok oldum!anne deyimler fıkralar konusuyorduk sende 5 dk güldün ya desem de özür dilemek zorunda kalmıştım o gün bu gündür şaka fıkra sohbet kalsın mümkünse..

Olsun çok vıcık vıcık ortam zaten iyi değildir.
Ha illada biraz daha konuşalım böyle çok susuyoruz diyorsanız, arkadaşın söylediği gibi Sadakatsiz’i açıp Volkan’a sayıp sövebilirsiniz, marketlere gelen ürünlerden ya da filanca youutuberın yaptığı yemekten, hastalıktan vakalardan konu açabilirsiniz.

Temmuzda 2 yılımız dolacak bir kere bile kv şaka yapmak aklıma gelmemiştir. Bizde öyle samimi vıcık vıcık ilişki içinde değiliz. Eşimle gittiğimizde havadan sudan genel durumlardan konuşuruz. Onun dışında birebir benimle iletişim kurarlarsa bende konuşurum veya ilgimi çeken konu varsa içimden bir şeyler söylemek gelirse konuşurum. Bence hiç şaka yapayım samimi olayım vs gibi düşünme. Çok konuşmak ve çok samimi olmak iyi değil.
Başbaşa olunca da ortak tanıdıklardan gelişen olaylardan, yaptıklarından veya yapmak istediklerinden konu açabilirsin. Sohbet iki kişiyle olur karşı tarafta konuşmaya çalışmalı sadece siz ortaya laf atıyor karşı taraftan bir hamle görmüyorsanız o kişiyle sohbeti ilerletmeye de çalışmayın

Aslında problem değil nimet bence🙃
Benim kayınvalidem de sürekli eşimin çocukluğunu anlatıyor ama aynı hikayeleri defalarca ve defalarca🙄
Hayır adamı sevmesem nefret edeceğim az kaldı😀

Ben bişey desem onu bana Karşı kullaniyo mutlaka babam çok güzel yemek yapar çok temiz çalışır dedim erkek çalışmış demezsin hee sen babana cekmemissin ozaman kardeşin babana cekmis dedi 😂😂😂 ne diyim cirkefle çirkef olamam az muhabbet çok huzur artık o nerdeyse tam tersi yerde iş yapıyorum evine gittiğinde yada çocuğumla ilgileniyorum

Arkadaslar merhabalar size bir sorum olacak ben 1,5 yıldır evliyim esimle severek evlendim. Genel olarak iletisim konusunda iyimdir yalniz is Kayinvalideme gelince aklima hicbi sey gelmiyor onla yalniz oldugum zamanlar ne konuşacağımı bilemiyorum kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar ama sık sık geliyorlar yaşadığımiz yere kayimvalideme şaka bile yapamıyorum hani takılamiyorum bile kendim gibi de olamıyorum aklıma sohbet konusu da gelmiyor kasiliyorum resmen yaninda hiicc bisi gelmiyo aklima konuşacak... kadin kesin icinden diyordur duvar gibi bu da diye :) ama elimde degil..sizce bu daha yeni gelin olduğum icin mi yani sonradan duzeliyor mu boyle olan var mi benim gibi?

resmiyet iyidir.. saygı çerçevesinde böyle devam etmenizde bana göre bir sakınca yok.. zaman ilerledikçe birlikte yaşadığınız anlar arttıkça iletişim artar.. zamana bırakın..

Bir kaç yıl once espiriler fıkralar havada ucan bir ortamımız oldu sadece ikimizdik.shrek'in çorum versiyonu var dedim "etme eşşekle muhabbet küstürürsün silme cam ile dötünü kestirirsin"diyor ama bizim şive ile dedim vallahi en az 5 dk güldü aradan 2 gun gecti a benle konuşmuyor yok sayıyor yemek yemiyor vs esim.anne noldu dedi ..
Oglum Nolsun ağzımızın payını aldık karın bize eşşek dedi ben alıngan bir insanım ya onu kastetti güya şşivelymis falan dedi ben şok oldum!anne deyimler fıkralar konusuyorduk sende 5 dk güldün ya desem de özür dilemek zorunda kalmıştım o gün bu gündür şaka fıkra sohbet kalsın mümkünse..
Bak işte , nerden nereye gelmiş konu 🤪 kayınvalide kırmızı çizgi , ne çok yaklaşacaksın ne de çok uzak duracaksın . İki türlü de oğullarını etkiliyorlar maalesef.

kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar
Şu kısım için bu forumda kurşun atıp kurşun yiyecek kadınlar var biliyor musun? 😂

Resmiyet her zaman iyidir, aptal saptal meseleler ufak laflar olmaz. Böyle sürdür, netice itibariyle adı kayınvalide :)

Ben bişey desem onu bana Karşı kullaniyo mutlaka babam çok güzel yemek yapar çok temiz çalışır dedim erkek çalışmış demezsin hee sen babana cekmemissin ozaman kardeşin babana cekmis dedi 😂😂😂 ne diyim cirkefle çirkef olamam az muhabbet çok huzur artık o nerdeyse tam tersi yerde iş yapıyorum evine gittiğinde yada çocuğumla ilgileniyorum
Benim kv ile akraba mi acaba?

Benimki oglu varken bile konusmuyo akraba kizi var bi tane onunla oldu mu sabaha kadar konusur oyle gormesem cok sessiz derdim ama degil valla benim durum daha karisik 😅

Arkadaslar merhabalar size bir sorum olacak ben 1,5 yıldır evliyim esimle severek evlendim. Genel olarak iletisim konusunda iyimdir yalniz is Kayinvalideme gelince aklima hicbi sey gelmiyor onla yalniz oldugum zamanlar ne konuşacağımı bilemiyorum kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar ama sık sık geliyorlar yaşadığımiz yere kayimvalideme şaka bile yapamıyorum hani takılamiyorum bile kendim gibi de olamıyorum aklıma sohbet konusu da gelmiyor kasiliyorum resmen yaninda hiicc bisi gelmiyo aklima konuşacak... kadin kesin icinden diyordur duvar gibi bu da diye :) ama elimde degil..sizce bu daha yeni gelin olduğum icin mi yani sonradan duzeliyor mu boyle olan var mi benim gibi?
Henüz birbirinizi iyi tanımadığınız ve sıkça vakit geçirmediğiniz için bu sohbet edememe ilk yıllar bende oyleydim ama şimdi beraber Esra erolu izleyip heryerden konusabiliyoruz az değil 12 senemiz geçti beraber. Benim annemde çok konuşmaz gelinimizde sessiz aklıma onlar geldi bı an . Zamanla tanıdıkça alisirsiniz.

Valla bende kv öyle aman aman sohbet içerisinde değilim hani rahatım yanında fln otururuz fln genelde birlikte eşim kv kp fln tv izleriz fln kv başbaşa kalınca ki bu genelde ben kahve içmek istediğim zaman oluyo 😃 o da içiyor bende yapıyorum 2 sade oturuyırz ben yapıp salona geçmek istiyorum ama mutfakta oturunca bende karşısına oturuyorum sonra başlıyor kocasını anlatmaya çok çektim kıymet bilmiyor vs kendi anlatıyo dertleşiyo benmle bende dinliyorum sadece o kadr ben konusmam genelde o konusur aslında işime de geliyor eşimde ana kız ne kaynattınız der öyle havadan sudan konustuk derim halbuki ben konuşmadım:)

Bence bu durumdan şikayetçi olmayın yani açın tv baltınz dizi var 2 yorum snra tamam bitti gitti fazlasına gerek yok yapılması gerekenler vardır yapılır o kdr ..

4 yıllık evliyim, yılların getirdiği bir ilişki mi bilmem ama aslında baştan beri böyleydik kvmin canı bir şeye sıkılsa önce görümcemi sonra beni arar böyle böyle oldu canım sıkkın der rahatlatmaya çalışırım, baya konuşuruz havadan sudan evden her şeyden, yan yana geldiğimizde de öyle gece yarısına kadar çay içer illa ki konuşacak bir konu buluruz. Aslında karşılıklı birbirini açmayla alakalı bir durum bu, samimi davrandığım zaman samimi karşılık aldığım için hiç konuşurken zoraki muhabbet edecek bir konu bulmaya çalışmadım. Belki kvniz de kendini kasıyor, o da böyle olmak istemiyor ama sizin tavrınızdan etkilenip kendini kapatıyor

O kayınvalidenizden kaynaklanıyor. Siz o aileye yeni katıldınız, samimi olup, sohbet edebilmeniz için kayınvalidenin konu açması, aranıza ördüğü duvarı yıkması lazım, sizin değil.

Benim kayınvalidem de böyle. Soğuk, mesafelidir. Kaç yıllık evliyim, çok nadir sohbet ederiz tabi eğer canı istiyorsa. Diğer zamanlarda rutin konuşmalar dışında bir iletişimimiz olmaz, heleki espri falan çok çok nadir. Ben takmıyorum hiç, konuşursa konuşuyorum yoksa bende susup oturuyorum.

Mesafe iyidir mesafe aşktır kandır damardır. ♥️

Back
X