- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
- Konu Sahibi Depresiff polianna
ay kuzum mesafeni koyarsan gelmezler neden oraya oturdun ki eşine söyle eşinde bizim arkadaslar falan gelince de olmaz ayıp olur gelmeyin desin :)arkadaşlar merhaba
Daha 1 aylık evliyim ve yine bir derdim var
1 aylık evliyim kayın validemle altlı üstlü oturuyoruz ve bide bekar görümcem var. Kayınpederim yok.
Çarşamba günü rahatsız olduğum için annem babam sürpriz yapıp ilk defa evime geldiler. Görümcemde ayakkabıları görmüş kaynanama söylemiş o da hemen inmiş paldır küldür geldi misafirin gelmiş hiç haber vermiyosun diye peşinden görümcemde indi. Yüzüm düştü haliyle. Ailemle konusacak özel şeylerim olabilir. Neyse annemlerin gitmesine yakın kalktılar. Pazar günüde annemleri yemeğe aldım. Onlar 7 gibi geleceklerini düşünüyolardı sanırım annemler 5 te geldiler yedik içtik 8 bucukta bunlar yine pat diye indiler aşağya. Bu sefer moralimi bozmadım gülümsemeye devam ettim.
Görümcemde bir akşam önce bişey için yukarı cıktığımda hadi yarın görüşürz dedi. Yani sen surat assanda biz yarın şnicez aşağıya dedi resmen. Cok sinirliyim.
Bu duruma nasıl çözüm bulucam?
Her ailem geldiğinde gelecekler mi? Teyzelerim akrabalarım geldiğinde gelecekler mi? Tectübelilerden tavsiye bekliyorum.
Herkese şimdiden tşkler :)