Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizlik birsey yok. Demek ki ne desen duyacaklar. Sende özelini açmayacaksin asla sırrını paylaşmayacaksin. Sen hep mutlu güzel anlarını anlatMerhaba kızlar. Bugünlerde kafama takılan bir şey oldu görümce ve kayınvalide le ilgili. Her gün beraberler. Birlikte değillerse telefonda konuşuyorlar.hafta sonu kayınvalide kere gittik. Konuştuğumuz ne varsa 2 saat geçmeden görümce in ağzından duydum. Özel şeyler değildi konuştuklarımız. Ama daha iki saat geçmeden birbirlerine aktarmaları canımı sıktı açıkçası ve bu sürekli devam eden bir durum. Bu konuyla ilgili sizin deneyimlerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum.
Görümcenizin duymasını istemediğiniz şeyleri kv ile paylaşmayın isterseniz. Ben de sizin yerinizde olsam istemezdim sanırım direkt kızına aktarmasını ama o zaman ben de aktarılmasını istemediğim şeyleri paylaşmazdım. Anne kız onlar. İsterlerse 7/24 konuşurlar ve her şeyi aktarırlar başkasına söz hakkı düşmez.Özel şeyler asla paylaşmıyorum zaten. Anne kız konuşması değil beni rahatsız eden. Sürekli telefonla birbirlerine her şeyi aktarmaları.
Özel şeyler paylaşmıyorsanız birbirlerine herşeyi aktarmaları sizi neden rahatsız ediyor? Ne isterse onu konuşurlar.Özel şeyler asla paylaşmıyorum zaten. Anne kız konuşması değil beni rahatsız eden. Sürekli telefonla birbirlerine her şeyi aktarmaları.
Anne kız telefonda varoluşsal sancılarından bahsedecek halleri yok ya, elbet ordan burdan konuşacaklar. Ne bekliyordunuz? Rahatsızsanız ona göre konuşun siz de.Özel şeyler asla paylaşmıyorum zaten. Anne kız konuşması değil beni rahatsız eden. Sürekli telefonla birbirlerine her şeyi aktarmaları.
Ben sizi anlıyorum.benim de kayinvalidem,annesi ve eşimin teyzesi sürekli beraberler.başka arkadaşları komşuları düzenli görüştükleri kimse yok.ben biriyle en ufak bi şey konuşsam ya da hayatımda olup biten bi şeyi birisi bilse hemen diğerlerine anlatıyor.benim için de çok can sıkıcı bi durum.söylediğim her cümleyi bir diğerinden duyuyorum.artık konuşurken rahat edemiyorum bu insanların hiç mi işi gücü yok neden böyle boş boş anlatiyolar birbirlerine kv ve teyze beni sevmiyor baştan beri bunu da biliyorum benim de sinirimi bozuyor bu durum en iyisi mümkün olduğunca mesafe ve nasıl yapılır bilmem ben yapamıyorum ama umursamamak
Yemeyip içmeyip yetiştirmek ile sohbet etmek arasındaki farkı ayıredebiliyorum.Özel şeyler paylaşmıyorsanız birbirlerine herşeyi aktarmaları sizi neden rahatsız ediyor? Ne isterse onu konuşurlar.
Merhaba kızlar. Bugünlerde kafama takılan bir şey oldu görümce ve kayınvalide le ilgili. Her gün beraberler. Birlikte değillerse telefonda konuşuyorlar.hafta sonu kayınvalide kere gittik. Konuştuğumuz ne varsa 2 saat geçmeden görümce in ağzından duydum. Özel şeyler değildi konuştuklarımız. Ama daha iki saat geçmeden birbirlerine aktarmaları canımı sıktı açıkçası ve bu sürekli devam eden bir durum. Bu konuyla ilgili sizin deneyimlerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum.