Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü niyetli insanlar değiller. Niyetleri konusunda şüphem yok. Herkes dedikodu yapar. Sohbet eder. Rahatsız olduğum yeri farketmişsiniz zaten. Çekiştiriyoruz ama en azından,sizin arkanızdan konuştuk ,mesajını onlara ulaştırmıyoruz.boyle sureklı herseyı konusan anne kızlarda var
benım gıbı nadir gorusen anne kızlar da
dinamikleri bu demek kı
ama su rahatsız edıcı o konuda haklısınız hanı dıyorsunuz ya daha ben ayrılmadan o ortamdan anında herseyı bırbırlerıne aktarmaları
hanı ne acelen var dımı gıybetını ben gıttıkten sonra da yaparsın barı gozume soka soka yapma der ınsan yanı
bahsettıgınız kısıler hakkında hıc bılgımız olmadıgından hanı etrafına kotuluk yayan cınslerde var
kendı kendılerıne mahallenın akrabanın dedıkodusunu yapa yapa sohbet edende var hangısı oluyor kendılerı
hepımız dedıkodu yapıyoruz sımdı surda onları cekıstırıyoruz mesela![]()
Siz de düzgün okuyun yazılanlarıanne kız ilişkisine de karışmayın bir zahmet.
Yazılanları düzgün okuyun lütfen. Çarpık durumlar duymaya alışmışsınız demek ki. İnsani rahatsızlıkları komik buluyorsunuz.Bir an acaba eltisi mi her gün beraber sürekli arayıp soruyor da rahatsız oldu dedim. Meğerse görümcesiymiş yani KA DI NIN KI ZI! Zatıalleriniz kaç saat ve hangi konularda muhabbet etmelerini uygun bulur efenim ? Anne kızın bu çarpık ilişkisinden dolayı ben özür dilerim![]()
Yazılanları düzgün okuyun lütfenAnne kiz onlar elbet konusacaklar. Siz de rahatsizsaniz herseyinizi anlatmayin
Sanırım eksik okudunuzAnne kiz onlar elbet konusacaklar. Siz de rahatsizsaniz herseyinizi anlatmayin
Demek ki sizi rahatsız ve sizinle ilgili durumlarda kendinizi ilgilendirmediğini düşünüp yaşıyorsunuz. Kendinize söz hakkı düşmemesi farklı Bi bakış açısıGörümcenizin duymasını istemediğiniz şeyleri kv ile paylaşmayın isterseniz. Ben de sizin yerinizde olsam istemezdim sanırım direkt kızına aktarmasını ama o zaman ben de aktarılmasını istemediğim şeyleri paylaşmazdım. Anne kız onlar. İsterlerse 7/24 konuşurlar ve her şeyi aktarırlar başkasına söz hakkı düşmez.
Beni anladığınız için teşekkürlerÇoğu kişi mevzuyu yanlış anlamış. Kadının anlatmak isteidği, sıradan bir konunun bile hemen telefonla kızına aktarılması bu tuhafına giden. Şahsen bnde yememiş içmemiş 2 saate hemen aramış knşmaları anlatmış kaynanam diye içten içe gıcık olurdum ve demek ki ne knşsak hemen aktarım yapılıyor diye düşünürdüm.
Güzelim tüm kaynanalar böle emin ol, sanmaki kızı olan kaynana gelini çekiştirmez. En melek görüneni bile yapıyo bunu.
Siz de Yazılanları doğru okuyup ona göre yorumlar yapın ya da hiç konuşmayın bu kadar basitİyi ki erkek kardeşim yok. 100 yıllık öz annemle ne konuşacağım ve ne zaman konuşacağım konusunda hanımından izin almam gerekecekti yoksa
Özel şeylerinizi anlatmayın, çözüm bu kadar basit. Gerisi sizi ilgilendirmez.
Doğru okuyup yorum yapın. Kafaya göre değilSeni ilgilendirmez anne kiz istedigi kadar konusur valla biz de annemle cok sık konusuruz ve annem de herseyi bana anlatir.Rahatsizsaniz kv ile konusmayin gorumceden duymak istemeyeceginiz seyleri.
Anlamak için önce doğru okumak lazım. İletişim daha kolay olurHa bir saat önce, ha iki saat sonra. Ne fark eder? Sık konuşuyorlarsa demek ki denk geliyor, anlatıyorlar birbirlerine.
Dogru okuyorum. Seni rahatsiz etmediyse devam birlikte olmalarini, telefonla konusmalarini niye belirttin konuda ne fark ediyor ne kadar konustuklari veya konuyla alakasi ne bunun????Doğru okuyup yorum yapın. Kafaya göre değil
Aklın için tşk lerSadece bu kadar hızlı dedikodu yetiştirme çabaları. Yaani zaten sürekli beraberler ben den sonra yapsınlar. Niye ben bu durumun farkındayım rahatsızlığı.
Sizde aktarmaya değer şeyler soylemeyin o zaman. Rahatsız edemez zaten.Özel şeyler asla paylaşmıyorum zaten. Anne kız konuşması değil beni rahatsız eden. Sürekli telefonla birbirlerine her şeyi aktarmaları.