Kayınvalide görümce sorunsalı

Anne kız telefonda varoluşsal sancılarından bahsedecek halleri yok ya, elbet ordan burdan konuşacaklar. Ne bekliyordunuz? Rahatsızsanız ona göre konuşun siz de.
Yemeyip içmeyip yetiştirmek ile sohbet etmek arasındaki farkı ayıredebiliyorum

Annesi canım konuşuyorlardır illaki. Siz annenizle hiç birşey paylaşmıyor musunuz? Annem benimde herşeyimi bilir arada gıybet yaparız. Bundan doğal birşey yok ki.
Bu söylediğiniz doğal bir şey elbette ama Yemeyip içmeyip yetiştirmek ve sohbet etmek farklı şeyler

Sizin konuştuklarımızı niye anlatıyor ki .Huylarını öğrenmişsiniz yanlarında konuşurken dikkat edin.Bizimkilerde sağ olsun özel olsun olmasin eşimle ne yaşarsak ağızlarındadır

Özel şeyler asla paylaşmıyorum zaten. Anne kız konuşması değil beni rahatsız eden. Sürekli telefonla birbirlerine her şeyi aktarmaları.

Realist olalım. Çoğumuz annesiyle her gün görüşür. İşte havadan sudan ne var ne yok. Öyle sohbet halinde. Benim görümcemde annesinden birseyler. Asıl konuşmasalar garipserdim

Beni anladığınız için tşk ederim. Tam da böyle bir durum anlatmaya çalıştığım.
Bi atasözü vardı doğru mu hatırlıyorum bilmem damdan düşenin halini damdan düşen anlar mıydı☺başta onların huyu bu deyip önemsemedim ama zamanla laf sokmalarini sevmediklerini oğullarını kiskandiklarini anlayınca konuşurken rahat edememeye başladım.kendimi diken üstünde gibi onların mercegi altında gibi hissediyorum.özellikle teyze her lafima hareketime mimiklerime bile bakıp anlam çıkarıyor söylüyor ve hepsi kendi kötü düşünceleri,çekememezlik. tabi artık onla gorusmuyorum bi süredir.galiba sizi de rahatsız eden hareketlerini hissettiniz diye düşündüm

Bu söylediğiniz doğal bir şey elbette ama Yemeyip içmeyip yetiştirmek ve sohbet etmek farklı şeyler

Bana doğal geldi. Kızı sonuçta Annemle hergün görüşüyorum kesin söyler banada birşey olduğu zaman. Sorun görümceniz yemeyip içmeyip bilgisinin olduğunu size çaktırması Biz gizli yaparız bunu

Annemde bana anlatır, abimin nisanlısı gitmiş dün akşam mesela, genel konuştukları konuyu bile söyledi, şunu konuştuk falan diye ama tâbi ben annemin anlattığını çaktırmam dediğiniz gibi.

Annemde bana anlatır, abimin nisanlısı gitmiş dün akşam mesela, genel konuştukları konuyu bile söyledi, şunu konuştuk falan diye ama tâbi ben annemin anlattığını çaktırmam dediğiniz gibi.

Yani ben herşeyi bilirim ama bilmem Yengem söylerse de süper flashtv oyunculuğu aaaa öyle mi haberim yoktu Çünkü iyi kız iyi görümce olmak bunu gerektirir

Sizin konuştuklarımızı niye anlatıyor ki .Huylarını öğrenmişsiniz yanlarında konuşurken dikkat edin.Bizimkilerde sağ olsun özel olsun olmasin eşimle ne yaşarsak ağızlarındadır
Realist olalım. Çoğumuz annesiyle her gün görüşür. İşte havadan sudan ne var ne yok. Öyle sohbet halinde. Benim görümcemde annesinden birseyler. Asıl konuşmasalar garipserdim
Yok rahatsız eden bunlar değil.
Ben de öyle diken üstünde hissediyorum. Her söylediğimi her hareketimi incelemeleri. Daha benim yanımdan ayrılmadan diğer tarafa aktarıldığını hissetmek rahatsız ediyor. Yoksa herkes annesiyle konuşur dedikodu yapar ama bu kadarı bana fazla geliyor ne bileyim. Buraya yazdığıma pişman olmuştum sizin yorumunuzu görene kadar.

Yemeyip içmeyip yetiştirmek ile sohbet etmek arasındaki farkı ayıredebiliyorum.

boyle sureklı herseyı konusan anne kızlarda var
benım gıbı nadir gorusen anne kızlar da
dinamikleri bu demek kı
ama su rahatsız edıcı o konuda haklısınız hanı dıyorsunuz ya daha ben ayrılmadan o ortamdan anında herseyı bırbırlerıne aktarmaları
hanı ne acelen var dımı gıybetını ben gıttıkten sonra da yaparsın barı gozume soka soka yapma der ınsan yanı

bahsettıgınız kısıler hakkında hıc bılgımız olmadıgından hanı etrafına kotuluk yayan cınslerde var
kendı kendılerıne mahallenın akrabanın dedıkodusunu yapa yapa sohbet edende var hangısı oluyor kendılerı

hepımız dedıkodu yapıyoruz sımdı surda onları cekıstırıyoruz mesela

Kaynana ve görümceyle her şey konuşulmaz zaten. Havadan sudan günlük konuları konuşun sadece. Şahsen kaynanam ve görümcem olsa hiçbir konuda asla güven duymam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…