Yemeyip içmeyip yetiştirmek ile sohbet etmek arasındaki farkı ayıredebiliyorumAnne kız telefonda varoluşsal sancılarından bahsedecek halleri yok ya, elbet ordan burdan konuşacaklar. Ne bekliyordunuz? Rahatsızsanız ona göre konuşun siz de.
Bu söylediğiniz doğal bir şey elbette ama Yemeyip içmeyip yetiştirmek ve sohbet etmek farklı şeylerAnnesi canım konuşuyorlardır illaki. Siz annenizle hiç birşey paylaşmıyor musunuz? Annem benimde herşeyimi bilir arada gıybet yaparız. Bundan doğal birşey yok ki.
Özel şeyler asla paylaşmıyorum zaten. Anne kız konuşması değil beni rahatsız eden. Sürekli telefonla birbirlerine her şeyi aktarmaları.
Bi atasözü vardı doğru mu hatırlıyorum bilmem damdan düşenin halini damdan düşen anlar mıydı☺başta onların huyu bu deyip önemsemedim ama zamanla laf sokmalarini sevmediklerini oğullarını kiskandiklarini anlayınca konuşurken rahat edememeye başladım.kendimi diken üstünde gibi onların mercegi altında gibi hissediyorum.özellikle teyze her lafima hareketime mimiklerime bile bakıp anlam çıkarıyor söylüyor ve hepsi kendi kötü düşünceleri,çekememezlik. tabi artık onla gorusmuyorum bi süredir.galiba sizi de rahatsız eden hareketlerini hissettiniz diye düşündümBeni anladığınız için tşk ederim. Tam da böyle bir durum anlatmaya çalıştığım.
Bu söylediğiniz doğal bir şey elbette ama Yemeyip içmeyip yetiştirmek ve sohbet etmek farklı şeyler
Annemde bana anlatır, abimin nisanlısı gitmiş dün akşam mesela, genel konuştukları konuyu bile söyledi, şunu konuştuk falan diyeBana doğal geldi. Kızı sonuçtaAnnemle hergün görüşüyorum kesin söyler banada birşey olduğu zaman. Sorun görümceniz yemeyip içmeyip bilgisinin olduğunu size çaktırması Biz gizli yaparız bunu
Yeterince profesyonel değiller benceBana doğal geldi. Kızı sonuçtaAnnemle hergün görüşüyorum kesin söyler banada birşey olduğu zaman. Sorun görümceniz yemeyip içmeyip bilgisinin olduğunu size çaktırması Biz gizli yaparız bunu
Annemde bana anlatır, abimin nisanlısı gitmiş dün akşam mesela, genel konuştukları konuyu bile söyledi, şunu konuştuk falan diyeama tâbi ben annemin anlattığını çaktırmam dediğiniz gibi.
Sizin konuştuklarımızı niye anlatıyor ki .Huylarını öğrenmişsiniz yanlarında konuşurken dikkat edin.Bizimkilerde sağ olsun özel olsun olmasin eşimle ne yaşarsak ağızlarındadır
Yok rahatsız eden bunlar değil.Realist olalım. Çoğumuz annesiyle her gün görüşür. İşte havadan sudan ne var ne yok. Öyle sohbet halinde. Benim görümcemde annesinden birseyler. Asıl konuşmasalar garipserdim
Ben de öyle diken üstünde hissediyorum. Her söylediğimi her hareketimi incelemeleri. Daha benim yanımdan ayrılmadan diğer tarafa aktarıldığını hissetmek rahatsız ediyor. Yoksa herkes annesiyle konuşur dedikodu yapar ama bu kadarı bana fazla geliyor ne bileyim. Buraya yazdığıma pişman olmuştum sizin yorumunuzu görene kadar.Bi atasözü vardı doğru mu hatırlıyorum bilmem damdan düşenin halini damdan düşen anlar mıydı☺başta onların huyu bu deyip önemsemedim ama zamanla laf sokmalarini sevmediklerini oğullarını kiskandiklarini anlayınca konuşurken rahat edememeye başladım.kendimi diken üstünde gibi onların mercegi altında gibi hissediyorum.özellikle teyze her lafima hareketime mimiklerime bile bakıp anlam çıkarıyor söylüyor ve hepsi kendi kötü düşünceleri,çekememezlik. tabi artık onla gorusmuyorum bi süredir.galiba sizi de rahatsız eden hareketlerini hissettiniz diye düşündüm
Yeterince profesyonel değiller bence
Yemeyip içmeyip yetiştirmek ile sohbet etmek arasındaki farkı ayıredebiliyorum.İyi ki erkek kardeşim yok. 100 yıllık öz annemle ne konuşacağım ve ne zaman konuşacağım konusunda hanımından izin almam gerekecekti yoksa
Özel şeylerinizi anlatmayın, çözüm bu kadar basit. Gerisi sizi ilgilendirmez.
Ha bir saat önce, ha iki saat sonra. Ne fark eder? Sık konuşuyorlarsa demek ki denk geliyor, anlatıyorlar birbirlerine.Yemeyip içmeyip yetiştirmek ile sohbet etmek arasındaki farkı ayıredebiliyorum
boyle sureklı herseyı konusan anne kızlarda varMerhaba kızlar. Bugünlerde kafama takılan bir şey oldu görümce ve kayınvalide le ilgili. Her gün beraberler. Birlikte değillerse telefonda konuşuyorlar.hafta sonu kayınvalide kere gittik. Konuştuğumuz ne varsa 2 saat geçmeden görümce in ağzından duydum. Özel şeyler değildi konuştuklarımız. Ama daha iki saat geçmeden birbirlerine aktarmaları canımı sıktı açıkçası ve bu sürekli devam eden bir durum. Bu konuyla ilgili sizin deneyimlerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum. Rahatsız eden anne kız konuşması değil daha benden ayrılmadan diğer tarafa her şeyin aktarılması ve bunu benim farketmem. Yoksa bana ne. Yemeyip içmeyip yetiştirmek denilen durum. Ama burda yazılanlardan gördüğüm kimsenin arkasından dedikodu yapılmadığı ve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?