Kayinvalide Görümce

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
103
37
Tüm seni eski konularinda biliyorum esini kayinvalide ve ablasindan kiskaniyorsun diyenlere gelsi bu derdim...
Görümcem 1haftaligina kvdede kaliyor beklentileri veya hayalindeki gelin hergün gitmem tüm vaktimi onlarla gecirmem..micmic onlarla her ani her seyi paylasmam..
Gercekte olan geldigi gün beraberdik 2gün görüsmedik benim vaktim yoktu sonraki 3gün üstüste sabahlari kv isdeyken görümcemi gel diye aradim kahve icelim alisverise gidelim türlü bahaneler üretti.
Bugün zaten beraber piknige gidecektik..benim annem ve kardeslerimde geldi..
Görümce poposunu dôndü oturdu bütün gün. Arada kizima laf atti ilk önce bende aynisini yaptim sinir oldum cünkü sonra duramadim Bosver sen yapma dedim kendikendime. Sonra esim israr etti hepberaber bize cay icmeye gidelim diye bize geldi yine bi surat bi surat. Erkenden kalkti gittiler.
Kizimin bebek mevlüdünü yapmistij 1 ay önce surat asmasiyla sinirlerimi öyle bir bozdu ki 1 hafta kendime gelemedim.
Simdi soruyorum size bu hareketler nedir?
Evlendigimizden beri böyle beni bastiramadigi zaman surat yapiyor
Inanin biktim artik

Yok sayın.Mecburi gorusmek zorunda kaldiginizda o size nasil davraniyorsa sizde oyle davranin.1 hafta kendine gelememek falan fazla degil mi? Neden takiyorsunuz bu kadar?
Haklsiniz takiyorum çünkü eşim ailesine aşırı düşkün huzurum bozulsun istemiyorum..
Takiyorum çünkü zorlaştırıyorlar herseyi!!
Cok sinir oluyorum inanin ben gecimi zor bir insan degilim ama bunlar bi degisik yaa

Siz onu taktıkça doğru yolda olduğunu anlayıp daha da enerjinizi emecek ben olsam Bu kadar çok düşünme yüzünden anlaşılıyor derdin çok üzülmüşsün kıyamam canım bi derdin mi var? Derdim yok falan derse de üstelerdim suratın sirke satıyor geldiğinden beri sen böyle değildin falan derdim ki gevelesin bişeyler ordan ona nasıl davranmam gerektiğini anlarım.. ona göre havasını alırdım

Dedigim gibi yok sayin ve eski olaylari dusunup kendinizi gaza getirmeyin. Ya da gorusmeyin.

Gercekten iyi fikir bendede bu yok insanlarin üstüne gitmem ama denicem!

Eski konularını bilmem ama görümce terbiyesizmiş. İnsanların enerjisini emiyor. Sende takma boşver.
Benim görümcem poposunun benden küçük olduğunu iddia ediyor aramızda 20 yaş fark var benden de kilolu. Popom ona gülüyor ve takmıyor :) beterin beteri var sadece surat asması gerginlik yapar ama laf dalaşı olmaması daha iyi.

Ona istediğini veriyorsun yanlış yoldasın, taktığını gördükçe üstüne geliyor , neye kızdığını biliyor demek...

Herkesin içinde sorsaydınız ya “Ayşecim canım bir şey mi oldu, yüzün çok asık” diye. Bütün dikkatler ona çevrilirdi, huzursuz olurdu.

Neden bu kadar takıyosun ki eşin ailesine bu kadar düşkünse görümce hanım bi zahmet sizle de iyi geçinecek.Öyle suratı sallayıp sallayıp oturuyosa hiiiç umrumda dahi olmaz kimsenin gönlünü hoş edemem eşimden için. Saygımı korurum seviyemi korurum o ayrı ama onun surat asması asla beni geremez. Benimkide kızımın doğum gününde aynı şeyi yaptı parti benim çevre benim dışlayıverdim bende mal gibi oturdu kaldı bi köşede.Kızımın en özel gününde onun keyfini çatmakla uğraşamam doğrusu zaten böyle insanlar kendi kendine tribe girip kendi kendine barışıyolar

Gercekten iyi fikir bendede bu yok insanlarin üstüne gitmem ama denicem!
Kim nasıl davranıyorsa öyle davranmak bazen işe yaramıyor ilgili gibi görünüp canım dersen suratta asamaz sonra da eşine üzgün üzgün x e üzülüyorum canı sıkkın sanırım sordum söylemedi dersin hem eşinde ailemle ilgileniyor imajı oluşur bişey olduğunda kardeşine eşim senin üstüne titriyor kaç kere bana sordu ama sana yaranamadı diye ona patlar

benim görümce de benden sadece 2 cm cik uzun ve sanki 180 cm boylu edasıyla, bana dünyanın en uzun insanıymış gibi davranmasını anımsattı bunlar da bi ayrı tür demek..

benim görümce de benden sadece 2 cm cik uzun ve sanki 180 cm boylu edasıyla, bana dünyanın en uzun insanıymış gibi davranmasını anımsattı bunlar da bi ayrı tür demek..
En bomba yorum yine senden geldi. Allah akil fikir versin böylelerine insani ayar ederler ama sende laf çok yapmissindir biseyler evelAllah

Bence kafana takma konu sahibi. Boyle dedigime bakma bende oldam bende acayip sinir olurdum ve biraz takardim yalan değil ama bunun bize faydasi yok.
Bazi insanlar boyledir,memnuniyetsiz,hazimsiz,ruh emici ..
Gormezden gelmek lazım
Benim gorumcem degilde kizkardesim öyle. Kaale bile almiyorum isi düştü mu ya da ozledi mi tıpış tıpış mesaj atıyor ya da geliyor.

En bomba yorum yine senden geldi. Allah akil fikir versin böylelerine insani ayar ederler ama sende laf çok yapmissindir biseyler evelAllah
ben bi şey demedim bu sefer teyzesi dedi kız görümcen yanına gelince parmak uçlarına basıyor göya senden uzun durcak sende bas dedi görümcem bozardı tabi :)) zati bana şişe bacaklı tombalak demişliği falan da var. Aramızda da 2 3 kilo var sadece. O zaman da kaynanam nasıl olduysa 2nizin arasında ne fark var 2niz de bi lokmacıksınız demişti. İnanır mısın hırs yapıp 43 44 kiloya indi şimdi çocuk reyonundan giyiniyor

Ben sadece yapma böyle kompleksli olduğunu belli ediyosun sana yazık dediydim :))

Suan gerçekten inanamıyorum kadin bana kicini dönük oturdu tüm gün ya

Karakteri bu demekki ben olsam üzerime alinmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…