Kayinvalide Görümce

Yapmanız gereken şeyler surat asmamak neşe ile güne devam etmek..
Morali bozuksa herkesin içinde hayırdır abla keyfin mi yok ne güzel bak piknikteyiz tadını çıkarsana diye laf atmak...

Siz onu takar beyniniz de büyütür sürekli düşünür iseniz bu sizin de surat ifadenize yansır. . Dışarıdan bakanlar sizin de bütün gün suratsız şekilde oturduğunuzu görür..

Sonra da eş kişisi neden mutsuzsun, şurada ne güzel eğleniyoruz diye size çıkışır...
Ne kadar ailesine düşkün olursa olsun o ortam da eş kişisi daima sizi izler sizin ortamdan memnun kalıp kalmadığınıza bakar...
Ablasının suratını değil sizin suratınızi fark eder...

Eğer siz enerjinin yüksek durumdan keyifli durursaniz eşinizden yana sorun çıkmaz.. ve aaa fark ettin mi ablan keyifsiz sanki diye gözleri ona çevirirsiniz falan...

Hep şöyle düşünün “Görümcem beni çok seviyor, yüzü asık ama benimle hiçbir ilgisi yok. Onunla bir kez ilgilenip, neşelendirmeye çalışırım ama düzelmezse demek ki üstüne gitmemizi istemiyor. Belki de eşiyle/sevgilisiyle problemi vardır. Hepimiz neşeli olalım da belki ona da bulaşır”

Hiçbir yaptığını üstünüze alınmayın.

Bu arada belki pasif agresif tepkiler vermek yerine gelip sizinle ne derdi olduğunu anlatır. O zaman da “Görümcem beni çok seviyor ama bana şu şu sebepten kırılmış. İletişim kopukluğu, yanlış anlaşılma olmuş” diye düşünerek hareket edin.

Siz takmadığınız sürece surat asmasının bir anlamı yok ki.

😂😂😂 benim görümce de benden sadece 2 cm cik uzun ve sanki 180 cm boylu edasıyla, bana dünyanın en uzun insanıymış gibi davranmasını anımsattı :KK70: bunlar da bi ayrı tür demek..
Kıskançlıktandır. Kendilerini yücelterek egolarını tatmin ediyor zavallılar ne diyim 😊 benim tatmin etmeye gerek duyduğum bi egom yok çünkü aynı kulvarlarda değiliz 😊

Aman gorumce surat asmissa asmis
Cok da tın
Neden sinirlenmek icin bu kadar ugrasiyorsunuz ben esas onu anlamiyorum.

Tüm seni eski konularinda biliyorum esini kayinvalide ve ablasindan kiskaniyorsun diyenlere gelsi bu derdim...
Görümcem 1haftaligina kvdede kaliyor beklentileri veya hayalindeki gelin hergün gitmem tüm vaktimi onlarla gecirmem..micmic onlarla her ani her seyi paylasmam..
Gercekte olan geldigi gün beraberdik 2gün görüsmedik benim vaktim yoktu sonraki 3gün üstüste sabahlari kv isdeyken görümcemi gel diye aradim kahve icelim alisverise gidelim türlü bahaneler üretti.
Bugün zaten beraber piknige gidecektik..benim annem ve kardeslerimde geldi..
Görümce poposunu dôndü oturdu bütün gün. Arada kizima laf atti ilk önce bende aynisini yaptim sinir oldum cünkü sonra duramadim Bosver sen yapma dedim kendikendime. Sonra esim israr etti hepberaber bize cay icmeye gidelim diye bize geldi yine bi surat bi surat. Erkenden kalkti gittiler.
Kizimin bebek mevlüdünü yapmistij 1 ay önce surat asmasiyla sinirlerimi öyle bir bozdu ki 1 hafta kendime gelemedim.
Simdi soruyorum size bu hareketler nedir?
Evlendigimizden beri böyle beni bastiramadigi zaman surat yapiyor
Inanin biktim artik

Vallahi bıktım bu kaynana görümce elti davalarından, bekar olmak ne güzelmiş.
İplemeyin derim, erkekler sanki ana evinden çıkma da kadınlar genelevden gelme resmen yaptıkları muamele bu.
Valla takmayın bence, siz haklısınız herkesin totosuna göre davranamazsınız.

Hayatiniz gorumce uzerinemi kurulu sizin..Bebeginiz var anladigim kadariyla.
Bende 3 tane gorumce var.
6 yillik evliyim.Neler yasadik.
en ufagiyla gorusmuyorum bile 4 yildir.
Yani inanin zerre umrumda degil.
kim ne yapmis hakkimda ne konusmus.
yazin kv dinin evinde konusmadigim gorumce ile ayni evde 10 gun kaldik.
onlarda sehir disinda yasiyorlar oda evli.
kizimi yani yegenini hice saydi.
ilk defa orda gormuştu.
hic sevmedi bile.
inanin umrumda degil.
bize uzak olsunda ne yaparsa yapsin.
benim hayatim ondan ibaret degil ki.
herkes ne yaparsa kendi kazanir veya kaybeder

Kesinlikle takmamalısın inadına daha çok gül ve eğlen ona takıl daha gıcık olsun çatlasın orta yerinden bende de varlar her gittiğimde laf sokarlardı dalga geçip gülerlerdi ben daha çok gülerdim bi zaman sonra pes ettiler 💃🏻

Tüm seni eski konularinda biliyorum esini kayinvalide ve ablasindan kiskaniyorsun diyenlere gelsi bu derdim...
Görümcem 1haftaligina kvdede kaliyor beklentileri veya hayalindeki gelin hergün gitmem tüm vaktimi onlarla gecirmem..micmic onlarla her ani her seyi paylasmam..
Gercekte olan geldigi gün beraberdik 2gün görüsmedik benim vaktim yoktu sonraki 3gün üstüste sabahlari kv isdeyken görümcemi gel diye aradim kahve icelim alisverise gidelim türlü bahaneler üretti.
Bugün zaten beraber piknige gidecektik..benim annem ve kardeslerimde geldi..
Görümce poposunu dôndü oturdu bütün gün. Arada kizima laf atti ilk önce bende aynisini yaptim sinir oldum cünkü sonra duramadim Bosver sen yapma dedim kendikendime. Sonra esim israr etti hepberaber bize cay icmeye gidelim diye bize geldi yine bi surat bi surat. Erkenden kalkti gittiler.
Kizimin bebek mevlüdünü yapmistij 1 ay önce surat asmasiyla sinirlerimi öyle bir bozdu ki 1 hafta kendime gelemedim.
Simdi soruyorum size bu hareketler nedir?
Evlendigimizden beri böyle beni bastiramadigi zaman surat yapiyor
Inanin biktim artik
Niye bu kadar onemseyip kafana takiyosun onlari bosveeeeer

Back
X