birincisi hamile halinle kimsenin evini temizlemek zorunda değilsin.
ikincisi, madem seni yemeğe çağırmaya isteksizler, sen de önemseme, çağırırken yarım ağız çağır, üzerlerine de asla ve asla düşme...
önemsemiyormuş tavrı takın daima... kısa ve öz cevaplar ver... onları gündeminden çıkart keyfine bak.. hamileliğinin kıymetini bil...
aynı şeyleri ben de zaman zaman yaşıyorum... kendimi birden kaynanamın evinde iş yaparken bulup sonra pişman oluyorum... tamamen iyi niyetten oluyor böyle şeyler... ama şimdi düşünüyorum da zaten kendi evimi yapana kadar g....tüm ayrılıyor bir de başka ev...
o zaman bana da yardıma gelinsin canım... hem düşkün mü k.validen görümcen hayır değil... yardımcı da almışlar...ooohhh... sen de al durumun varsa.... güzelce yaptır evini... eşini de kendini de bu mevzularla sıkma.... ben çok hata yaptım böyle mevzulardan... inanki hiç değmiyor...
hayatta kimseden beklentin olmasın... ben de hep gözlerdim, beni çağırsınlar, bana gelsinler, oturalım yiyip içelim, güzel güzel vaktimiz geçsin... ne de olsa ev hanımıyız... ama olmuyor... gideceğine de pişman olurdun inan bana...
git mercimek köfteni kekini poğaçanı yaaap,, çayını demle, iyi bir arkadaşını da çağır, güzel şeylerden konuşun, onları da çağırma, takma...
yarım ağız davet edilirsen de bana da arkadaşım gelicek misafirliğe de gitsin... seni benimsemeyenleri sen hiç benimseme canım
Konuştum canim konustum. Yaptiklari ayip diyo. Bende dedim sende tavrinj belli et anlasin dedim dogru mu sizce desin mi o böyle boyle yapiosunuz sorun ne gibisinden
Anlattim esime bana hak veriyor ama yine sinirim gecmiyor. Herseyi yuzune soylemek istiyorum. Yaptiginin dogru olmadiginin farkinda degil mi acaba. Hayir bide dertleri ne anlamış değilim. Allah islah etsin diyorum. Arar biliyorum aradiginda herseyi soykeyim mi yoksa hic bisi demeyim mi
ni
Hata sizde. Ufak tefek bile neden yardim ettiniz ki? neyse artik olan olmus esiniz de hak vermis. bundan sonra temkinli olun ev isine yardima tesebbus falan etmeyin, teklif de etmeyin kuserse de kussun. Zaten gucu varmis ki iki uc gun kadin almis. Yine alir. Bu geline ev temizletme adetini de kk da gordum yani. Uzatirsaniz haksiz duruma dusersiniz. Sakin bozuldum vs bile demeyin hele hele hic gitmemek cok fazla olur. Artik ev temizleme isine girmeyin biraz da agirdan alin o kadar.
O buna böyle demiş, bu ona öyle demiş.. ee sonra nolmuş?? sonuç neymiş??
Bunun sonu var mı? benim kafam böyle ozan gibi atışmayı kaldırmıyor. Herkes herkesi tanıyorsa gitmeyeceksin arkadaş son gün. Hastayım, hamileyim,evdeyim diyeceksin, o kadar. Kvalidenin ilk vukuatı değil sanırım. İlk kez karşılaşmamış olsan böyle bir tavırla. O halde bile bile lades derim ben bu işe.
Herkes kendi evini kendi temizlesin, yemeğini de kendi evinde yesin en iyisi
Üstelik sen bi de hamilesin, kendi evin bitti milletin evi mi kaldı boşversene önce sen kendi kıymetini bil
Bana basta dese bizim boyle bi planimiz var oraya gecicez bugun gelme vs dese anlarim. Ama evine gitmisim hamileyim is bittikten sonra ac misin bile die sormamasi ayip bisey.
Tamam da sen niye temizliğe gidiyosun ki
Zaten kadın tutmuşlar, e bi kendi bi de kızı var
Kaç kişi lazım daha ?
Üstelik sen bi de hamilesin
Ben hamile değilim, çalışıyorum kendi evimi zor temizliyorum ne anneme ne kayınvalideme yardıma gitmiyorum
Sen fazla ödün verdiğinden şimdi yemeğe çağrılmayınca üzülmüşsün
Bence kendi evini sil, kendi evinde ye. Arada bi ziyarete uğra o kadar, ne temizliğe gitmesi
hayır cnm içindekileri fln dökme. sorun çıkarma kendine. sonra eşinlede aran bozulur. önemsiz birşey bana göre. kadın laf vurmamaış hakaret etmemiş. bir yemeğe çağırmadılar diye huzurunu bozma bence. zamanla düzelir. zamana bırak. büyütülecek bişi yok
haklısın canım uzatmıycam. ararsa eger normal konuscam sorarsa keske bana gelme bugun gorumcene gıtcez deseydın bende bosuna ısımı aksatıp gelmemıs olurdum ben ona bozulduım dıycem. zaten kırıldıgım seyı soyleyınce bırdaha yapmıyor allah ıcın kadın.. o an sınırle kızdım ettım ama abartılcak bısı yok ınsanlar neler neler yasıyor. ama kendım aramayım dımı onun aramasını beklıyım :)
tavır yapıpta aramayı yedıremıorm acıkcası.
hayır cnm içindekileri fln dökme. sorun çıkarma kendine. sonra eşinlede aran bozulur. önemsiz birşey bana göre. kadın laf vurmamaış hakaret etmemiş. bir yemeğe çağırmadılar diye huzurunu bozma bence. zamanla düzelir. zamana bırak. büyütülecek bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?