Kayın validemle asla anlaşamıyoruz,çok tuhaf kadındır kıskanç,fesat,yalancı,ara bozucu ve yaklaşık 3 aydır hiç bir şekilde görüşmüyoruz.Sadece bayramda aradım bayramlaştım o da eşim
mutlu olsun diye..kimse ona bir bardak su vermezken ben eşimin annesi diye yemeğini yaptım evini temizledim ne bilim emek verdim ama karşılığı bu oldu içimi acıtan işte bunlar..olsun bu onun ayıbı..eşim beni çok seviyor benim için ailesine bile duvar ördü şimdi hamileyim ve bu çocuk haberini duyunca kayınvalidemin yüz ifadesi görür gibiyim..mat oldu şimdi.:))olsun ben eşimle ve doğacak evladımla çok mutluyum..Allahım bizi korusun..şimdi ben sizden görüşlerinizi istiyorum hanımlar kayınvalidemle görüşüp görüşmemem çok önemlimi aranızda kayınvalidesiyle arası çok kötü olan varmı..bunu kafama takmak istemiyorrumm napsamki..ben hep istedimki kayınvalidemle anne kız olalım doğacak evladımı birlikte büyütelim ama sanırım bu sadece bir hayal beni sevmiyyor ve bende sevmiyorum hiç bir şey eskisi gibi olmayacak..hamile olduğum için bu aralar çok hassasım bunları kafama çok takıyorum üzülüyorum kafamda herşeyi kuruyor kuruyorumm.inşallah düzelirim