- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
Erkek kısmı kendine bakmasında beceriksiz annelerde zaten kendine muhtaç olan çocuklar yetiştiriyor , kadınların suçu umarım gelecek nesil farklı olur bizde erkek kardeşim pkula gedene kadar ayakbağını bağlardık hep annemin sorumsuz ve şımarık yetiştirmesinden dolayı babamında erkek evladı düşkünlüğünden her kız doğurduğunda annemi ve nenemi ağlatmış , ama erkek kardeşim babamın isyankar tavrından dolayı en son erkek oldu ama hasarlı zekasından dolayı çalışamıyor ,
Evet eşin saygısızlık etmiş ama annenin de 23 yasında koskoca adam için endişelenip durması bence cidden sinir bozucu, ben olsam ben de sinir olurdum. Ben hiç öyle el bebek gül bebek, yediği önünde yemediği arkasında olan erkek evlatların ailelerine ciddi anlamda faydası dokunduğuna şahit olmadım. Nerde böyle üstüne düşülen, hizmet edilen çocuk varsa genelde sorumsuz, asi, tembel, bi işin ucundan tutamayan insanlar oluyorlar. Senin anlattığın kardeş profili de ortada. Bizde de var bi tane böyle, tabi bu kadar saygısız değil ama tembel yani. 29 yaşına geldi hala okulu bitirmedi, uzattı da uzattı. 70 küsür yaşındaki babası sıcaklarda sokakta çalışır da eline haftalık verir. Geçen akşam telefonda bağırdı babasına, kaç gündür arıyorum açmıyorsun benim param yok diye. Dayım olur kendisi. Bir keresinde anneannemle tatile gitmiştim iki sene önce falan, anneannemin de aklı hep dayımda kaldı. Koskoca herif, anneannem yemek yapıp bırakmasına rağmen telefon açtı, açım ne zaman gelceksiniz diye ağladı telefonda. Zehir oldu tatilimiz, dönmek zorunda kaldık, 4 gün olmuştu. İki yumurta bile kıramaz, anneannem hala onun yemeğini hazırlar ayağına götürür. Bir de yemek seçer, beğenmez beyefendi. Babam da onu hiç sevmez, senin eşin de sevmiyormuş ya hani. İnsan cidden sinir oluyor çünkü bizim böyle sorumsuz ve tembel erkeklere ihtiyacımız yok, çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin.