Damadından çekinir lafı da bahane oluyor vallahi, gelininden çekinmeyen damadından da cekinmesin o zaman. Burada kadın hakları, özgür yaşam naraları atarken iyi, ama kayınvalideye bakmaya gelince gelin baksın, bu ne yaman çelişki. 9 tane evlat var sırayla bakılması en mantıklısı, ben en saf kardeşe sorumluluğun verilmesi olayını yanlış buluyorum, bir süreden sonra bakan evlat da kin gütmeye başlıyor, olayın rengi değişiyor. Dünya böyle bir yer artık kabul edelim, herkes yıkılacak bir yer arıyor.
Şu an mesela covid testim negatif çıktı ama belirtileri tam göstermeye devam ediyorum, değilsem de hiç böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum berbat haldeyim, ki kayınvalidem halimi gördü. Neymiş kızının doğumuna başka şehire gidecekmiş, 22 yaşındaki erkek kaynım 1 ayı geçkin bende kalsa olur muymuş, ne münasebet pardon. Kronik rahatsızlığı var hasta bakarsın diyor, ee ben de hastayım hasta olmadığım varsaysak dahi hamileyim ben, bir tane de ortalıkta koşturan çocuğum var, ben senin oğlunun sorumluluğunu neden alıyorum annesi sensin yanında götür dedim. Sırf kızının başı kalabalık olmasın, ailenin topu gelmiş diye eşi laf etmesin araları bozulmasın diye, bin tane derdimin arasında bana yüklemeye çalışıyor sorumluluğu. Kısa ve net hayır. Bitti. Bu beni kötü gelin yapacaksa da yapsın vallahi, herkes gayet kendi çıkarına göre hareket ediyor bu hayatta. Ezilen taraf olduğun zaman hem kıymetin bilinmiyor hem de ufacık bir tepki de tüm o yapılan iyilikler çöp oluyor.