Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet ya evlenince anneleri başta olmak üzere bütün aile kıymetli oluyor anlamadım neyin mantığı bu anne kölesi olacaklar nerdeyse sarmaş dolaş birbirleriyle haşır neşir olmalarıda cabası....O her istediğini yapan eşler,evlendikten sonra anne aşığına dönüşüyor,bilesin:44:
aslında mantıklı ama herksde işe yarar mı bilinmez ama ben eşime hiç bi şekilde k.validemi şikayet etmiyorum kötü söz söylemiyoorum durduk yere cephe yaratırsam dır dır edersem onun tarafına geçebilir bişey olsa bile burda stress atıyorum:)her erkek mi düşkün oluyor anneye ya nedir bu ki böyle bi abla var kaynanayla iyi geçin haşır neşir ol ki oğlu senin vermediğin sevgiyi kapatmak için düşkünleşmesin annesine diye bu mantıklı mı
aslında mantıklı ama herksde işe yarar mı bilinmez ama ben eşime hiç bi şekilde k.validemi şikayet etmiyorum kötü söz söylemiyoorum durduk yere cephe yaratırsam dır dır edersem onun tarafına geçebilir bişey olsa bile burda stress atıyorum:)
yaz canım yaz umarım lazım olmaz desemde eninde sonunda lazım oluyor maalesef benim k.validemin işi gücü eşimi her dakka öpmek hergün görmesine rağmen yapar gözüme baka bakamantıklı bunları bi kenara yazmam lazım hep ileride lazım olcak büyük ihtimalle :)
neyse seninki belki olumlu yönde değişir:)belki ana oğul biraz daha ölçülü davranırlar ama benim k.validem bazen kasıtlı yapıyo sanki kaynıma o şekilde davranmıo ama eşimi öper durur saçma sebep bulur arar eşimde farkında evlendiktensonra değiştiğinin annem iyice üstüme düştü diyorkötü bişi olsa gerek benm eşim değil de (nasipse olucak inşallah) sevgilimin annesi öyle oğluna çok düşkündür ileride de sizin gbi olması muhtemel ne yapalım o zaman bol bol yazarım buraya inşallah olmaz tabi de..
neyse seninki belki olumlu yönde değişir:)belki ana oğul biraz daha ölçülü davranırlar ama benim k.validem bazen kasıtlı yapıyo sanki kaynıma o şekilde davranmıo ama eşimi öper durur saçma sebep bulur arar eşimde farkında evlendiktensonra değiştiğinin annem iyice üstüme düştü diyor
aman inş başına gelmez canımEşiniz farkındaysa o zaman iyi :) ben daha tam olayın içine girmediğim için tamda bilemiyorum :)