canım senın kayınvalıdenınde pek bı kotu yok anladıgım kadarıyla.sende kendı evıne ozlem duyuyorsun degıl mı ama oylede hakkımız sonucta kac yasına kadar annenın duzenı oluyor sonra kayınvalıdenın.ben arkdaslarımın evıne gıdınce kendı evlerınde oturduklarını gorunce ıcım gıdıyor.bırde benm kayınvalıdemle kayınperder evden gıtmeler pek bırı gıder dıgerı gıtmez bekcı gıbıler basımızda aılemı cagıramıyorum yemege rahat rahat.eslerımızın hosuna gıdıyor nasılsa evde duzen var yemek pısıyo kımse para ıstemıyor sorumluluk alıp cıkmak daha zor gelıyor .
aynen cnm eşlere göre hava hoş tabii rahatlar nasıl olsa.
benım kaynanam bana cok cektırdı.evet yemeğimi yapıyo çalısıyoruz zaten ama söylediği laflar bu yaptıklarını temizlemez.
hakaretler ettı daha 15 gunluk gelınken basladı ağzı bayaa bi bozuktur lafını sözünü bilmez.
ailemede lafsoyledi sürekli laf sokar.
çok bencildir.yesin içsin gezsin yaşasın ister.ölmek istemez hep çok yasasın ister.
ağzı sürekli kötü laf yapar.milleti sureklı bana kötüler.falan filan artık bıkmıştım ve acayıp soğudum.
bi keresınde üstüne bıle yürüdüm zıvanadan cıktım.
bi sürü seyler yasandı.çok soğudum ve ilk fırsatta evime gidecem.
her evin tek hanımı olur bır evde 2 hanım olmaz bunları hep eşime anlattım.benımde kaynanam hıç bizi yanlız bırakmadı gidecegı bı koyu kardeşide yok.
ben kendimi sizeaddaım diyor.
bende kendımı kocam ve cocuklarıma adıcam dicem.