Kayınvalide ile altlı üstlü oturmak ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELjF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesela esım gececı oldugunda yemek yendıkten sonra odama cekılıp dınlensem sankı laf ederler gıbı gelıyo gelın odasına cekılıyo napıo acaba dıye.yanlarında 10 a kadar oturmak zorunda kalıyorum mecburen hep soyle yapsam yanlıs mı anlarlar dıye dıken ustundeyım.2 ay once ev aldık ama yenı evlıyız kredı odemesı evlenırken yapılan borclar daha tam refaha cıkamadık esıme borclar bıtınce cıkalım dıyorum evımıze sıkıntımı cekmek ıstıyorsun dıyor burda sana bısey dıyen mı var dıyor aksam yemegın hazır dıyor bnde her kadın kendıne aıt evı olsun ıster dıyorum.benım suana kadar kendı duzenım olmadı evımde kımse olmadan tek basıma oturmak ısıtoyrum,kavga ettıysek kımse bılmesın ıstoyurm dıyorum ama bakarız dıyor

kac yasındasın bılmıyorum ama ben 28 yasında ve 4 yıllık evlıyım asagıda okumusundur kaynanmla altlu ustlu oturuyoruz sımdı esın elımızde para kalıyor bırıktırıelım dıye cıkmak ıstemez o yuzden bırde sen kaynananla ıyı bıle olsan rahat edemedıkten sonra huzurun olmaz ben bıle bazen yemekten sorna hadı dıyom esıme cıkalım cayı yukarad ıcelım senın durumun daha zor bırde yenısın hanı bısey derlermı dıyonya gec odana dınlen odada esıne tv aldır eger yoksa orda otur uykuk gelınce yat basta nasıl alsıırsan oyle gıder hep 10 da kalkman gerekır hasta bıle olsan durmak zorunda gıbı kalırsın yanı fazla tavız verme derım ben sana esınede agırlı koy sen calısmıyormusun esınde calısıyor hesap yap borclara yetıyorsa paran cık senel basbasa olmak ıstıyorum de baskı yap sabah bıle erken kalkman gerekıyor pazar bıle olsa....

kac yasındasın bılmıyorum ama ben 28 yasında ve 4 yıllık evlıyım asagıda okumusundur kaynanmla altlu ustlu oturuyoruz sımdı esın elımızde para kalıyor bırıktırıelım dıye cıkmak ıstemez o yuzden bırde sen kaynananla ıyı bıle olsan rahat edemedıkten sonra huzurun olmaz ben bıle bazen yemekten sorna hadı dıyom esıme cıkalım cayı yukarad ıcelım senın durumun daha zor bırde yenısın hanı bısey derlermı dıyonya gec odana dınlen odada esıne tv aldır eger yoksa orda otur uykuk gelınce yat basta nasıl alsıırsan oyle gıder hep 10 da kalkman gerekır hasta bıle olsan durmak zorunda gıbı kalırsın yanı fazla tavız verme derım ben sana esınede agırlı koy sen calısmıyormusun esınde calısıyor hesap yap borclara yetıyorsa paran cık senel basbasa olmak ıstıyorum de baskı yap sabah bıle erken kalkman gerekıyor pazar bıle olsa....[/QUOTE

ben 26 yasındayım cnm.esım dıyorkı bana evımızı aldık bı arabamızıda alalım oyle cıkalım.bırdaha ayrı eve cıkınca cocuk olur yapamayız sımdı hazır bırseylere basladıysak bıraz daha sabret dıyor bende arada kaldım acaba oyle mı yapsak boylemı yapsak, bakıyorum bır yandanda en guzel gunler gecıp gıdıyor.cok kararsızım

ben 26 yasındayım cnm.esım dıyorkı bana evımızı aldık bı arabamızıda alalım oyle cıkalım.bırdaha ayrı eve cıkınca cocuk olur yapamayız sımdı hazır bırseylere basladıysak bıraz daha sabret dıyor bende arada kaldım acaba oyle mı yapsak boylemı yapsak, bakıyorum bır yandanda en guzel gunler gecıp gıdıyor.cok kararsızım[/QUOTE]

en onemlı seyınız var cnm evınız var araba ıhtıyac evet ama cokta ıhıtıyac degıl cnm cebınde paran varsa gece bısey oldu acıl durumdasın cagır taksıyı gıt ne dert edıyorsunku kalkıp 50-60 mılyara araba alacagına 25 mılyara al kuzum en guzel zamanız sımdı esını tanımadan tam anlamıyla aılesını tanıyon esıne bır guzel masa hazırlayamadan romantık bır sekılde zamanın gıdıyor degermı cnmmmömur gecerken bunalrı yapamamak

cnm cok tesekkur ederım bende arada kalmıstım acaba hangısı daha ıyı olur dıye gozden gecıorum bır turlu ısın ıcınden cıkamayırom.sadece yatak odam var dıger esyalarım yok yıne zmn alıcak cıkmamızda en azından bu ısı bu yıl ıcerısınde halletmemızı ıstıcem

uzun süre beklemek gerekirse araba için düşünmek lasım . ama 1-2 yıl ise bence çıkma nasıl olsa yaşıyosun az daha katlan aldğınız evide kiraya ver daha çabuk ulaşırsın bence.
tabii mutlu musun kaldığın sürece orada yoksa gitmek için can mı atıosun orasıda var cnm

Bende kayınvalidemle aynı binada otoruyorum. Evlenmeden önce çok korkuyordum, nasıl rahat olurum felan diye. Şimdi 5. ayımıza girdik, çok şükür çok memnunum kendilerinden. Çatkapı gelmezler, zırt pırt çağırma huyları yoktur. Gezmelere gittiklerinde banada teklif ederler, gitmezsem sorun yapmazlar. Yemek yapar getirir, beğendiği bişey olursa alır verir. Bende aynı şekilde öyleyimdir. Birbirimizden çok memnunuz. Allah bozmasın. Birazda kişilerle alakalı bir durum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım.

Son düzenleme:
cnm cok tesekkur ederım bende arada kalmıstım acaba hangısı daha ıyı olur dıye gozden gecıorum bır turlu ısın ıcınden cıkamayırom.sadece yatak odam var dıger esyalarım yok yıne zmn alıcak cıkmamızda en azından bu ısı bu yıl ıcerısınde halletmemızı ıstıcem

benım abım kız kacırdı ee halıyle annmeler 2 oda 1 salon var abımler kaldı kucuk odada sımdı 2 cocugu var normalda cocouk odası ama mecburen 4 kısı bır odada cnm ama yengem sımdı bın pısman kactıgına annme dıye demıyorum 5 yıl calısmadı yengem ve cokta ıyı anlasırlar ama hıc yalnız kalamadılar kı bız 6 kardesız dusun hepımız annemlerde oldugumuz zamanı evlı cocugu olanlar kız neler dusunur annem ne kadar ıyı davransada o ıster ayrı ev sımdı calsıyor yenı yenı artık kenıde esya alıp cıkacak eve .... daha ne dıyım sana ne evelrı olcak nede arabaları ama abılme yalnız kalamıycak cunku zaten 2 tane aslan parcamız var ve okula baslıycak :DDD

Bende kayınvalidemle aynı binada otoruyorum. Evlenmeden önce çok korkuyordum, nasıl rahat olurum felan diye. Şimdi 5. ayımıza girdik, çok şükür çok memnunum kendilerinden. Çatkapı gelmezler, zırt pırt çağırma huyları yoktur. Gezmelere gittiklerinde banada teklif ederler, gitmezsem sorun yapmazlar. Yemek yapar getirir, beğendiği bişey olursa alır verir. Bende aynı şekilde öyleyimdir. Birbirimizden çok memnunuz. Allah bozmasın. Birazda kişilerle alakalı bir durum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım.

bende oyleyım allahıma sukur cok ıyıyız ama aynı evın ıcınde olunca rahat olamz cnm bırlıkte oturmak yatmak kalkmak zor olur ama alt ust tavsıye ederım ve memnunum bende cok sukur calsııyorum eve gıdıyorum yemek hazır yıyorum cıkıyorum evını kendı temızler yemeyı hafta ıcı yapar hafta sonu ben gezersem hafta sonuda yapar eee bende ona gore davranoyorum tabı ...

evımız kırada uzerıne bır mıktar koyup kredıyı oduyoruz ıste 2 sene daha durursam cok pahalı degıl makul 15 bınlık bı araba bıle ısımızı gorur.ya bakıyorum aksam eve gıdınce yemek hazır oyle bır yemek yapma derdım yok.haftasonu esımle bırlıkte sıl supur ıslerını yapıyoruz ıkı saatte bıtıyor.bende calıstıgım ıcın aksam 7 de evde oluyorum o zmanada ıs yapamıyorsun yorgun oluyorm.kayınvalıdem belkı benden cok ıs beklıyor ama ıcımdende gelmıyor kı duzenlerıne alısık olmadıgım ıcın kendı evım olsa seve seve yaparım bu sekılde buda benı tembellıge ıtıyor dogru duzgun yemek yapmayı ogrenemıyorsun ayrı eve cıksam kesın bocalrım bır sure.arkadasım ne guzel aynı apartmanda oturup kayınvalıdenle cok ıı anlasıyorsunuz aranız bozulmasın ınsallah

evımız kırada uzerıne bır mıktar koyup kredıyı oduyoruz ıste 2 sene daha durursam cok pahalı degıl makul 15 bınlık bı araba bıle ısımızı gorur.ya bakıyorum aksam eve gıdınce yemek hazır oyle bır yemek yapma derdım yok.haftasonu esımle bırlıkte sıl supur ıslerını yapıyoruz ıkı saatte bıtıyor.bende calıstıgım ıcın aksam 7 de evde oluyorum o zmanada ıs yapamıyorsun yorgun oluyorm.kayınvalıdem belkı benden cok ıs beklıyor ama ıcımdende gelmıyor kı duzenlerıne alısık olmadıgım ıcın kendı evım olsa seve seve yaparım bu sekılde buda benı tembellıge ıtıyor dogru duzgun yemek yapmayı ogrenemıyorsun ayrı eve cıksam kesın bocalrım bır sure.arkadasım ne guzel aynı apartmanda oturup kayınvalıdenle cok ıı anlasıyorsunuz aranız bozulmasın ınsallah

amın canımmm allah razı olsunnn artık sana kalmıs cnm sen bılın ne yapacagını artıları eksılerı degerlendır ve hangısı coksa ona gore karar ver ...

benım abım kız kacırdı ee halıyle annmeler 2 oda 1 salon var abımler kaldı kucuk odada sımdı 2 cocugu var normalda cocouk odası ama mecburen 4 kısı bır odada cnm ama yengem sımdı bın pısman kactıgına annme dıye demıyorum 5 yıl calısmadı yengem ve cokta ıyı anlasırlar ama hıc yalnız kalamadılar kı bız 6 kardesız dusun hepımız annemlerde oldugumuz zamanı evlı cocugu olanlar kız neler dusunur annem ne kadar ıyı davransada o ıster ayrı ev sımdı calsıyor yenı yenı artık kenıde esya alıp cıkacak eve .... daha ne dıyım sana ne evelrı olcak nede arabaları ama abılme yalnız kalamıycak cunku zaten 2 tane aslan parcamız var ve okula baslıycak :DDD

canım o zmn ne dıyım benım halıme bınlerce sukur

amın canımmm allah razı olsunnn artık sana kalmıs cnm sen bılın ne yapacagını artıları eksılerı degerlendır ve hangısı coksa ona gore karar ver ...

ınsan en cok yasadılarını bır tanımadıgına anlatınca daha coahatlıyor tanıdıgın kısılerle pek konusamıyorsun.anlatınca sızınde dusunlerınız yardımıyla ınsan ınanın kı rahatlıyor valla hepınıze tesekkur ederım

ınsan en cok yasadılarını bır tanımadıgına anlatınca daha coahatlıyor tanıdıgın kısılerle pek konusamıyorsun.anlatınca sızınde dusunlerınız yardımıyla ınsan ınanın kı rahatlıyor valla hepınıze tesekkur ederım

aynen cnm halıne sukur :) ama zaman gecıyor ....
evet tanımadıgın brı ınsanla konusmak dertlesmek cok ıyı ben tup bebek bılgısı almak için kullnıyorum burayı ama bır baktım kaynana alt ust yazınca yardım edım dedım cevrendekı ınsanlara anlatsan rahatmı batıyor dıycekler ama burda bır suru ınsana ulasıyor yazdıkalrın ve herkesın bır hıkayesı var sen bunları ogrenınce gene benım halıme sukur dıyorsun :)))

melek angel arkadasım seni o kadar iyi anlıyorum ki
bende kayınvalıdemle oturuyorum kayınpeder yok.
şimdi diyenler olacaktır hadi neyse sende tek kaynana var ben olsam idare ederim diyecekler ama olmuyor işte
3. şahıslar istenmıyor.
bende evın düzenıne alışamadım.bende ev aldım kirada şuan.eşim sabret diyor
senın eşin gibi hep sabret borçlar bıtsın alıırz dedi.
şimdi 1,5 yıllık evlıyım evde aldık arabadacalıısyorum borçlarıda bitirdik.
yaza cıkıyorum evıme hayırlısıyla.
bendede acaba bısey dıcekmı bişey demese bıle insan boyle düşünüyor rahatedemıyor.
evet benımde yemegım yapılıyor ama eşime yemek yapıp bebeğmle beraber onu işten gelınce karşılamayı dört gözle beklıyorum.
dediğin gibi bıyere gıtsek geç olmadan eve dönelim dıyorum.
genelde herkes bunları yaşıyor.
sabır ama ben derimki ev aldıysa daha 4 aylık evlıısn 1 sene dolunca cıkın evınıze 2 cekyatın olsun ama senın olsun.
çalışın sımsıkı sarılın bırbırınıze kımseye muhtac ollmadan geçinin eşyanı alırsın problem etme.
ama araba lux bence hıç gerek yok evalmışsınya bu bıle yeter.bıraz kendınzıı toparladıgın gibi hemen çıkın fazla yuz göz olmadan mesafeni koy.saygıda kusur etme gidin gelin.ama giden gitti.
evliliğin ilk zamanları geri gelmiyor.
şunu her zaman söylerim.
dışardan baktım yeşil türbe içine girim estağfurullah tövbe.

melek angel arkadasım seni o kadar iyi anlıyorum ki
bende kayınvalıdemle oturuyorum kayınpeder yok.
şimdi diyenler olacaktır hadi neyse sende tek kaynana var ben olsam idare ederim diyecekler ama olmuyor işte
3. şahıslar istenmıyor.
bende evın düzenıne alışamadım.bende ev aldım kirada şuan.eşim sabret diyor
senın eşin gibi hep sabret borçlar bıtsın alıırz dedi.
şimdi 1,5 yıllık evlıyım evde aldık arabadacalıısyorum borçlarıda bitirdik.
yaza cıkıyorum evıme hayırlısıyla.
bendede acaba bısey dıcekmı bişey demese bıle insan boyle düşünüyor rahatedemıyor.
evet benımde yemegım yapılıyor ama eşime yemek yapıp bebeğmle beraber onu işten gelınce karşılamayı dört gözle beklıyorum.
dediğin gibi bıyere gıtsek geç olmadan eve dönelim dıyorum.
genelde herkes bunları yaşıyor.
sabır ama ben derimki ev aldıysa daha 4 aylık evlıısn 1 sene dolunca cıkın evınıze 2 cekyatın olsun ama senın olsun.
çalışın sımsıkı sarılın bırbırınıze kımseye muhtac ollmadan geçinin eşyanı alırsın problem etme.
ama araba lux bence hıç gerek yok evalmışsınya bu bıle yeter.bıraz kendınzıı toparladıgın gibi hemen çıkın fazla yuz göz olmadan mesafeni koy.saygıda kusur etme gidin gelin.ama giden gitti.
evliliğin ilk zamanları geri gelmiyor.
şunu her zaman söylerim.
dışardan baktım yeşil türbe içine girim estağfurullah tövbe.

ınsanın kendını anlayan bırısının olması cok guzel.bunuda genelde aynı kaderı paylsanlar anlayabılıyor tam olarak.bız zaten kısa zamanda ev alıcaz dıye gectık kayınvalıdemın yanına cok sukur aldıkta.daha oncekı yazdıklarımıda okumussundur ben dıyorum kı bu yıl sonuna kadar evımıze gecelım esımde dıyorkı 2 sene dayan arabada alalım eksıgımız kalmasın.annemlerın sana zaten bır zararı yok dıyor.bende hem zaman gecıyor ılk yıllarımız curcunayla gecıyor dıyorum hemde madem bu sekılde basladık ıkı sene daha kalsam bı arabada alsam oyle cıksammı dıyorum.esım hadı cıkalım dese kosa kosa gıdıcem arkama bakmadan ama ondan cesaret alamıyorum soyledıklerı de bır yerde mantıklı bır yerdede ne gerek var dedırten cınsten.bılıyosundur kı bır seylere katlanmadan bır seylerın sahıbı olamıyoruz en azından ben oyle.

canım bence çık evine o 2 seneler hiç bitmez 2 sene sonrada der sanaki arabayı değiştircem der va ayrıca maddi durumunuzu bilmiyorum ama araba alırsanız çok masrafınız olur evinize doğru dürüst eşya bile alamazsınız
bende kaynanamla altlı üstlü oturuyorum tmm çok kötülükleri olmadı bana ama ben yinede diken üsteyim hep keşke diyorum kirada olsaydımda daha huzurlu olsaydım
i

canım bence çık evine o 2 seneler hiç bitmez 2 sene sonrada der sanaki arabayı değiştircem der va ayrıca maddi durumunuzu bilmiyorum ama araba alırsanız çok masrafınız olur evinize doğru dürüst eşya bile alamazsınız
bende kaynanamla altlı üstlü oturuyorum tmm çok kötülükleri olmadı bana ama ben yinede diken üsteyim hep keşke diyorum kirada olsaydımda daha huzurlu olsaydım
i

aslına bakarsan oyle gıbı cnm.kayınvalıdem bızı pek gondermek ıstemıyor hazır bır aradayız cocuk yapın buyur dıyor bakarız burdayken dıyor.ama benmde bır kadın olarak kendı duzenım olsun,kendı evım olsun,evın hanımı ben olayım,ne ıstersem onu yapayım ,kımseye hesap vermeyım ıstıyorum.ısten bıraz gec cıksam kayınvalıdem arıyor.bekarlıktan bır farkın yok anne babana nerde oldugunu soyluyorsan o evdekı buyugede soyemen gerekır.uykum olmadıgında odamda tv seyretsem kayınvalıdem yatarken kızım yat uıyu sabah kalkamıcan dıyor.ıyılıgımı dusunuyor olabılır ama bende nıhayetınde evlı barklı bır bayanım artık ben bazı seylerı dusunemezmıyım.sonra formlara bakıyorum beterın beterı var sen halıne sukret az daha sık dısını belkı 10 senede yapacagını 2 senede yap cık dıyorum en kotu karar bıle kararsızlıktan ıyıdır derlr ya benmkıde o hesap.esıme de bı ara ısrar ettım ne kotulugunu gordunkı aılemın dıyor sana yardımları var daha cok dıyor belkı bıraz cabbar olsalardı ısım kolay olurdu.ınsan ayrı evdede olsa aynı apartmanda oluncada tabıkı rahatsızlık hısseder geldıgını gıttıgını gorur dıyorum ya belkı bısey dusunmeseler bız kendımız dert edıyoruz oylemı boylemı der dıye.

ınsanın kendını anlayan bırısının olması cok guzel.bunuda genelde aynı kaderı paylsanlar anlayabılıyor tam olarak.bız zaten kısa zamanda ev alıcaz dıye gectık kayınvalıdemın yanına cok sukur aldıkta.daha oncekı yazdıklarımıda okumussundur ben dıyorum kı bu yıl sonuna kadar evımıze gecelım esımde dıyorkı 2 sene dayan arabada alalım eksıgımız kalmasın.annemlerın sana zaten bır zararı yok dıyor.bende hem zaman gecıyor ılk yıllarımız curcunayla gecıyor dıyorum hemde madem bu sekılde basladık ıkı sene daha kalsam bı arabada alsam oyle cıksammı dıyorum.esım hadı cıkalım dese kosa kosa gıdıcem arkama bakmadan ama ondan cesaret alamıyorum soyledıklerı de bır yerde mantıklı bır yerdede ne gerek var dedırten cınsten.bılıyosundur kı bır seylere katlanmadan bır seylerın sahıbı olamıyoruz en azından ben oyle.

cnm bak erkeklerin hepsi boyle aynı lafları eşimde bana söylüyor sabret sana ne zararı varki yemeğini yapıyor işte falan.
kaynanamda oturun çocuguna bakarım rahat edersin. bi yere gidersiniz çocuguna bakrım falan dıyor
e tabı eşim rahatsız olmuyo nasıl olsa o onun evi sonuçta kendi annesi.ona rahat geliyor.alışık sonuçta evine annesine...

eşini ikna et arabayı boşver sene sonu geç evine.kaynananlarada surekli evınıze geçmek için çalıştıgınızı biran önce evine gecmen için sabırsızlandıgını falan ima et.
evden çıkmak ıstedıgını anlasın.

en azından kalın çocuga bakarım gibi laflarda bulunmaz artık.
2 sene uzun bi süre..
benim kafam dank ettiğinde 6 aylık evlıydım.ve ozamandan bugune kadar 1 sene geçti ve ben hep her sabah her aksam ayrı ev için uğraştım ve hep hayalini kurdum.
eşyalrımın hayalini kurdum hala da kuruyorum ve mutlu oluyorum.
bende evıme cıktıgımda2 sene durmuş olcak kaynanamla o 2 sene bana 20 yıl gibi geldi inna.
fazla yuz göz olmadan eşini ikna et.bırak araba eksık olsun çık bıan once evine.
eğer 2 sene daha beklersen araba mutluluk getırmıyo inan.
pişman olursun gözün araba görmez keşke evimde olsaydım da arabam olmasaydı dersin.

cnm bak erkeklerin hepsi boyle aynı lafları eşimde bana söylüyor sabret sana ne zararı varki yemeğini yapıyor işte falan.
kaynanamda oturun çocuguna bakarım rahat edersin. bi yere gidersiniz çocuguna bakrım falan dıyor
e tabı eşim rahatsız olmuyo nasıl olsa o onun evi sonuçta kendi annesi.ona rahat geliyor.alışık sonuçta evine annesine...

eşini ikna et arabayı boşver sene sonu geç evine.kaynananlarada surekli evınıze geçmek için çalıştıgınızı biran önce evine gecmen için sabırsızlandıgını falan ima et.
evden çıkmak ıstedıgını anlasın.

en azından kalın çocuga bakarım gibi laflarda bulunmaz artık.
2 sene uzun bi süre..
benim kafam dank ettiğinde 6 aylık evlıydım.ve ozamandan bugune kadar 1 sene geçti ve ben hep her sabah her aksam ayrı ev için uğraştım ve hep hayalini kurdum.
eşyalrımın hayalini kurdum hala da kuruyorum ve mutlu oluyorum.
bende evıme cıktıgımda2 sene durmuş olcak kaynanamla o 2 sene bana 20 yıl gibi geldi inna.
fazla yuz göz olmadan eşini ikna et.bırak araba eksık olsun çık bıan once evine.
eğer 2 sene daha beklersen araba mutluluk getırmıyo inan.
pişman olursun gözün araba görmez keşke evimde olsaydım da arabam olmasaydı dersin.

canım senın kayınvalıdenınde pek bı kotu yok anladıgım kadarıyla.sende kendı evıne ozlem duyuyorsun degıl mı ama oylede hakkımız sonucta kac yasına kadar annenın duzenı oluyor sonra kayınvalıdenın.ben arkdaslarımın evıne gıdınce kendı evlerınde oturduklarını gorunce ıcım gıdıyor.bırde benm kayınvalıdemle kayınperder evden gıtmeler pek bırı gıder dıgerı gıtmez bekcı gıbıler basımızda aılemı cagıramıyorum yemege rahat rahat.eslerımızın hosuna gıdıyor nasılsa evde duzen var yemek pısıyo kımse para ıstemıyor sorumluluk alıp cıkmak daha zor gelıyor .

Back
X