mesela esım gececı oldugunda yemek yendıkten sonra odama cekılıp dınlensem sankı laf ederler gıbı gelıyo gelın odasına cekılıyo napıo acaba dıye.yanlarında 10 a kadar oturmak zorunda kalıyorum mecburen hep soyle yapsam yanlıs mı anlarlar dıye dıken ustundeyım.2 ay once ev aldık ama yenı evlıyız kredı odemesı evlenırken yapılan borclar daha tam refaha cıkamadık esıme borclar bıtınce cıkalım dıyorum evımıze sıkıntımı cekmek ıstıyorsun dıyor burda sana bısey dıyen mı var dıyor aksam yemegın hazır dıyor bnde her kadın kendıne aıt evı olsun ıster dıyorum.benım suana kadar kendı duzenım olmadı evımde kımse olmadan tek basıma oturmak ısıtoyrum,kavga ettıysek kımse bılmesın ıstoyurm dıyorum ama bakarız dıyor
kac yasındasın bılmıyorum ama ben 28 yasında ve 4 yıllık evlıyım asagıda okumusundur kaynanmla altlu ustlu oturuyoruz sımdı esın elımızde para kalıyor bırıktırıelım dıye cıkmak ıstemez o yuzden bırde sen kaynananla ıyı bıle olsan rahat edemedıkten sonra huzurun olmaz ben bıle bazen yemekten sorna hadı dıyom esıme cıkalım cayı yukarad ıcelım senın durumun daha zor bırde yenısın hanı bısey derlermı dıyonya gec odana dınlen odada esıne tv aldır eger yoksa orda otur uykuk gelınce yat basta nasıl alsıırsan oyle gıder hep 10 da kalkman gerekır hasta bıle olsan durmak zorunda gıbı kalırsın yanı fazla tavız verme derım ben sana esınede agırlı koy sen calısmıyormusun esınde calısıyor hesap yap borclara yetıyorsa paran cık senel basbasa olmak ıstıyorum de baskı yap sabah bıle erken kalkman gerekıyor pazar bıle olsa....