aman diyim canım sakın öyle bir hata yapma sakın.ne kadar gerekirse o kadar bekle ama aynı binada asla oturma.ben eşimle deliler gibi severek evlendim.hepsi birarada aile binalarında oturuyorlardı.nişanlandığımızda ailesi ve nişanlım binadaki kendi hisselerine düşen evde oturacağımızı söyledi.ben ilk başta istemedim ama ne olucak dedim sevdiğim adamla oluyımda ne olursa olsun.nişanlımında işi gücü iyiydi deneyelim olmazsa başka yere taşınırız dedi.bende ok dedim ikna oldum.evin herşeyini nişanlım benim zevkime göre ve kendi parasıyla yaptı.gelelim sonuca biz evlendik kaynanam zırt pırt bizde müsaitlermi değillermi düşünen yok.yeni evliler diyen yok.ben sinir hastası oldum artık.ne misafirin gelince onlarla oturursun,ne anan baban gelince,nede özel bir gününde baş başa kalırsın hemen damlarlar evime.biz eşimle boşanacak duruma geldik bir ara.evi eşim yaptı ama kiraya veripte başka bir yere gidecek olursak bize hayatta kira vermeyeceklerini söylediler.bir kaynanammı amcalarının karıları ve babaanneside var aynı binada.ne çektiğimi bir ben bir allah bilir.şuan bile bunları yazarken elim ayağım titriyor ağlıyorum.bende yıprandım,eşimde,ilişkimizde,evladımda.kirada oturun ama kaynananla aynı binada asla oturmayın.