- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 35
- Konu Sahibi Kelebek040225
-
Bahane bulmaktan kolay ne olabilir ki. Bu ev güneye bakmıyor, ben böyle mutfakta oturmak istemiyorum, evimiz işe yakın olsun istiyoruz salla beğen hangisini tutturursan. Ama eşine oturup anlat neden gitmek istemediğini anlayışlıysa daha kolay olur işiniz.Malesef öyle olmuyor o kadar kira gelmesine rağmen biz şuan kirada oturuyoruzsorun çıkacağını zaren düşünüyordum ama ev varken biz kiraya çıkıcaz buraya gelmiycez demekten de çekiniyorum açıkçası nedenini soracaklardır
Buraya acılan konuları daha dikkatli okuyun efendim , eşimin ailesini takıntı haline getirdim diyen arkadaşın konusu örn.Kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturan var mı aranızda arkadaşlar sorunlar oluyor mu? Eşimle tayinimiz eşimin ve benim ailemin olduğu ile çıktı. Kayınvalidemlerin yaşadığı apartmanda 5 dairesi var kiraya veriyorlar. Bir kiracı çıkmış gelin diyolat ama açıkçası ben gitmek istemiyorum. Sorun olcakmış gibi geliyor bana eşim tek çocuk zaten rahat olamayabiliriz gibi geliyor. Ev varken kiraya çıkmak da garip olcak gibi bunu nasıl söyleyebilirim? Tecrübeli arkadaşlardan da yardım istiyorum
Malesef yapmıyorlar burda oturcaksanız oturursunuz yoksa dairelerden size fayda yok hesabıbeş daire varsa birini satıp size ev peşinatı versinler.
Malesef yapmıyorlar burda oturcaksanız oturursunuz yoksa dairelerden size fayda yok hesabı
Ev tam merkezde 3+1 yeni ev 2 senelik henüz. İş yerlerimize de yakın. Ama eksi tarafı merkezi ısıtma doğalgaz değil boşalan ev kuzey cephe soğuk oluyordur. Sanırım tek bahanem bu olur. İki tarafa da yakın olmak istemitoruz dediğimizde kıyamet kopar hiç anlayışlı değiller. Gelin de gelin diye tutturuyolar zaten. Kiraya oturmaya da sıcak bakmıyorlar ev varken kiraya çıkıcaz desek dünyanın lafını söylerler. Eşim tek çocuk olunca yakınlarında olsun istiyolar. Aynı şehre geldik kendi aileme de yakınım ama ben aynı şehirde iki tarafa da uzak oturmak istiyorum ev var diye iş bozuluyor.
Evet benim annem de babannemle altlı üstlü oturdu çok sorunlar oldu eve gelene gidene karışırdı bir yere gidince bana haber verin diye tuttururdu vs. Yaşanan sorunları da biliyorum kendimizden. Böyle bir şeyin kesinlikle iyi olmayacağını biliyorum ama işte nasıl söylesek falan diye düşünüyordum.Kiyamet kopsun. Siz yetişkin insanlarsiniz, elbette oturacak evinize siz karar verirsiniz.
Ve sonunda susarlar. Ömür boyu küs kalamazlar ama altli üstlü oturduğunuzda onlar ile ömür boyu küs kalmak isteyebilirsin. Stressten hasta olursun. Annem hayatin birçoğunu babaannem ile geçirdi ve şu an fiziksel çok sorunlari var.
Yani kizarlarsa kizsinlar. Hayatta insan biraz bencil olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?