kayınvalide ile aynı apartmanda oturmak

melisgnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
41
19
3
38
Merhaba

Kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturup mutlu mesut geçinen var mı?
Bebeğin olunca taşınmayı düşünüyorum onun alt katına..
Şuan etrafımdakilere oranla %90 iyi geçiniyoruz, daha hiç ağız kavgamız birbirimize söylediğimiz kötü söz yoktur.
Anlaşamadığımız aynı fikirde olmadığımız bazı noktalar olabiliyor arada tabi.
Bebek olunca onun alt katına taşınma sebebim 1-çalışmak istemem ve bebeği bakıcıya vermek istememem
2-oraya taşınırsak kira vermeyecek olmam..

Yorumlarınızı bekliyorum..

Ben ne kadar iyi de anlaşılsa o kadar yakınlığın bir sorun oluşturabileceğini düşünüyorum nedense.

bende öyle düşündüğüm için kiraya gittim.. ama şuanda hamileyim aldığım maaş çok yüksek değil bakıcıya versem ,zaten bakıcı fiyatları yüksek baya bir de güven meselesi..
ya işi bırakıp bebeğime kendim bakıcam kirada devam.
ya da gidip o apartmana taşınacağım , ve çok kararsızım

bu konulara örnek kendi kardeşimi gösterirdim.
Kv ile aynı apartmanda, 5 yıllık evli.
Gayet de iyi yürütüyorlar, ablam aileye baya uyum sağladı, enişte de bize sağolsun.

Tam her şey güllik gülistanlık derkeneeeeee.....
küçük kayın evlenmeye karar verdi, ve yeni gelinle ablam hiç anlaşamıyorlar, hem de araları baya baya kötü,
ablam da çok duygusal olduğu için bu şekilde olmasına çok üzülüyor ama ipler kopma noktasında şu an, o kadar diyim.

hani uzaklık bence iyidir derim hep, yine de siz daha iyi bilirsiniz karşı tarafı.

Ben varım çok tartışma yaşadık simdi alt üst oturuyoruz ama yabancı gibiyiz ne o gelir ne ben giderim haa yüz versem evimden çıkmaz herşeye ve hatta yatak oda iliskimize kadar girer ama yok hic samimi olmuyor um

bende çok samimi değilim.mesafe hep var annem gibi olamaz zaten.aramızda saygı var en baştan beri.
ne o bana birşey der ne de ben ona .. düğün zamanı kızdığım sinir olduğum çok şey vardı mesela

bende çok samimi değilim.mesafe hep var annem gibi olamaz zaten.aramızda saygı var en baştan beri.
ne o bana birşey der ne de ben ona .. düğün zamanı kızdığım sinir olduğum çok şey vardı mesela
Alt üst olunca sorun başlıyor yalniz evin anahtarını ister biri gelir hemen seni çağırır çat kapı aniden gelir saygı yerini sorunlara bırakır iyi düşün bence

Her zaman söylerim çok muhabbet tez ayrılık getirir ne kadar iyi olursan ol yakın olmaz öz annen değil sonuçta çocuk baksın diyorsun iyice yüz göz olacaksınız ister istemez ne kadar uzak o kadar iyi

aynı apartmandan ziyade belki biraz mesafeli bir yer olabilir okadar yakın olmamış olursunuz

Ben kendi adima ayni apartman degil, ayni semtte bile oturmam. Mustakbel kV allah biliyo, cocuklugumdan beri tanirim. Kizi gibi gorur beni, severiz birbirimizi.
Ama arada mesafe bulunmali biraz diye dusunuyorum hem gercek anlamda (yol vs.) Hem de iletisiminiz muhabbetinizde.
Bu tamamen sizlik bir sey, her ihtimalle bas edebilecekseniz buyrun oturun. Kendi dusuncem, bebeginiz olacaksa ona annesi baksin yetistirsin. Anneanne babannede kalinca, onlara kucuk cocuk akli ermez tabi de ANNE dediginde kal gelmesin size.. kendiniz ilgilenin ve sahit olun her anina.

İşin içine bebek girdimi dengeler şaşıyor onlar sizin yardıma ihtiyacınız oldugunu düşünüp herşeye karısırken, siz kendiniz bebeginizi büyütmek isteyeceksiniz

Merhaba

Kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturup mutlu mesut geçinen var mı?
Bebeğin olunca taşınmayı düşünüyorum onun alt katına..
Şuan etrafımdakilere oranla %90 iyi geçiniyoruz, daha hiç ağız kavgamız birbirimize söylediğimiz kötü söz yoktur.
Anlaşamadığımız aynı fikirde olmadığımız bazı noktalar olabiliyor arada tabi.
Bebek olunca onun alt katına taşınma sebebim 1-çalışmak istemem ve bebeği bakıcıya vermek istememem
2-oraya taşınırsak kira vermeyecek olmam..

Yorumlarınızı bekliyorum..
bosanmanın tek nedeni derim ben buna

Ben kendi adima ayni apartman degil, ayni semtte bile oturmam. Mustakbel kV allah biliyo, cocuklugumdan beri tanirim. Kizi gibi gorur beni, severiz birbirimizi.
Ama arada mesafe bulunmali biraz diye dusunuyorum hem gercek anlamda (yol vs.) Hem de iletisiminiz muhabbetinizde.
Bu tamamen sizlik bir sey, her ihtimalle bas edebilecekseniz buyrun oturun. Kendi dusuncem, bebeginiz olacaksa ona annesi baksin yetistirsin. Anneanne babannede kalinca, onlara kucuk cocuk akli ermez tabi de ANNE dediginde kal gelmesin size.. kendiniz ilgilenin ve sahit olun her anina.

Bu yorumunuz bana çok iyi geldi, bende öyle düşünüyordum..
O kadar çok gidip geldim ki bu konuda.Eşim ailem bana bıraktı, çocuk büyütme işini.
Ama onca eğitim üniversite hayatı sonrası iş buldum, sonuç çok az maaşla çalışıyorum.İşimde problem var severek gittiğim iş değil.Ama bir yandan da çocuğum için çalışayım diyorum..
Gönlümden geçen sizin düşünceniz.Evimde oturup (kirada) ,kimseye minnet etmeden büyüteyim çocuğumu

valla ev huzurunu bozmaya değmez. inan huzur olmayınca maddiyatı gözü görmüyor insanın.
keşke evimde olsaydım da çalışmasaydım demezsin.

Bu yorumunuz bana çok iyi geldi, bende öyle düşünüyordum..
O kadar çok gidip geldim ki bu konuda.Eşim ailem bana bıraktı, çocuk büyütme işini.
Ama onca eğitim üniversite hayatı sonrası iş buldum, sonuç çok az maaşla çalışıyorum.İşimde problem var severek gittiğim iş değil.Ama bir yandan da çocuğum için çalışayım diyorum..
Gönlümden geçen sizin düşünceniz.Evimde oturup (kirada) ,kimseye minnet etmeden büyüteyim çocuğumu

Bu dusuncede oldugunuza cok sevindim. Kimseye minnet eylemeyin, kocaniza dahi. Yarin oburgun bir sorun ciktigi durumda ' ben senin cocuguna baktim sen boyle boyle yapiyosun..." " benim annem cocugumuza bakti ugrasti sen boyle boyle...." veyahut bu tarz yorumlar almamak en azindan olabilme ihtimali olan seyleri engellemek ve bundan daha onemlisi bebişinizin ilk yuruyusune, ilk konusmasina... her seyine sahit olmak gibisi var mi? Biraz buyuyunce calisirsiniz.

Back
X