kayınvalide ile aynı apartmanda oturmak

Canim sartlarin tasinmayi gerektiriyor. Seni en iyi senin gibi biri anlar. Bende calismak istiyorum amasi var malesef. Hayatin sana neler getirecegi senin elinde kayinvalidenle olan iletisiminize sen yon ver mesela. Samimide olma uzakta da kalma. Oda iyi bir insansa ufak tefek puruzler olsada zaman akip gecer. Hersey gonlunce olsun.:anne:

Ben kendi adima ayni apartman degil, ayni semtte bile oturmam. Mustakbel kV allah biliyo, cocuklugumdan beri tanirim. Kizi gibi gorur beni, severiz birbirimizi.
Ama arada mesafe bulunmali biraz diye dusunuyorum hem gercek anlamda (yol vs.) Hem de iletisiminiz muhabbetinizde.
Bu tamamen sizlik bir sey, her ihtimalle bas edebilecekseniz buyrun oturun. Kendi dusuncem, bebeginiz olacaksa ona annesi baksin yetistirsin. Anneanne babannede kalinca, onlara kucuk cocuk akli ermez tabi de ANNE dediginde kal gelmesin size.. kendiniz ilgilenin ve sahit olun her anina.

bir de eşimin kardeşi evlenirse o da isterse apartmanda oturabilecek, onun içinde bir ev düşünülmüş.
Elti problerini annemden ve buradaki konulardan okudukça korkuyorum.İç içe yaşamak çok zor olsa gerek.

Bu dusuncede oldugunuza cok sevindim. Kimseye minnet eylemeyin, kocaniza dahi. Yarin oburgun bir sorun ciktigi durumda ' ben senin cocuguna baktim sen boyle boyle yapiyosun..." " benim annem cocugumuza bakti ugrasti sen boyle boyle...." veyahut bu tarz yorumlar almamak en azindan olabilme ihtimali olan seyleri engellemek ve bundan daha onemlisi bebişinizin ilk yuruyusune, ilk konusmasina... her seyine sahit olmak gibisi var mi? Biraz buyuyunce calisirsiniz.

bende siz gibi düşünüyorum aslında bir an geliyor, o kadar okudun ettin işi bırakırsan bir daha nerede iş bulursun diyorum kendime.Sonra da vazgeçiyorum..Bu konuda yardım almam gerekiyor belkide.Düşünüyorum her sabah nasıl bırakıp gideyim diye para herşey değildir diye.Sonrasında karmaşanın içinde buluyorum kendimi

bende siz gibi düşünüyorum aslında bir an geliyor, o kadar okudun ettin işi bırakırsan bir daha nerede iş bulursun diyorum kendime.Sonra da vazgeçiyorum..Bu konuda yardım almam gerekiyor belkide.Düşünüyorum her sabah nasıl bırakıp gideyim diye para herşey değildir diye.Sonrasında karmaşanın içinde buluyorum kendimi
Bebişinizin sute ihtiyaci olacak, sevgiye, sefkate. Kayinvalide ve eltilerinizle ilskiniz sizin elinizde. Ve tabii esinizin. Allah yardimciniz olsun ♥

ne cocugu baktir ne de yakinina tasin birak ayni apartmani..benim hayatimi altust etti sakin sen bu yanlisi yapma..sakin..

Merhaba

Kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturup mutlu mesut geçinen var mı?
Bebeğin olunca taşınmayı düşünüyorum onun alt katına..
Şuan etrafımdakilere oranla %90 iyi geçiniyoruz, daha hiç ağız kavgamız birbirimize söylediğimiz kötü söz yoktur.
Anlaşamadığımız aynı fikirde olmadığımız bazı noktalar olabiliyor arada tabi.
Bebek olunca onun alt katına taşınma sebebim 1-çalışmak istemem ve bebeği bakıcıya vermek istememem
2-oraya taşınırsak kira vermeyecek olmam..

Yorumlarınızı bekliyorum..
yakınlık çok iyi bir şey değil ama iki sebebinde gayet mantıklı.

Merhaba

Şuan etrafımdakilere oranla %90 iyi geçiniyoruz, daha hiç ağız kavgamız birbirimize söylediğimiz kötü söz yoktur.
Bebek olunca onun alt katına taşınma sebebim 1-çalışmak istemem ve bebeği bakıcıya vermek istememem

Gectigimiz son 50 senenin en buyuk ikilemidir bu soru ve bence evrensel tek bir cevabida yok, her vaka farkli ele alinmali, avantajlari ve dezavantajlari riskleri ve artilari dusunulmeli vede en onemlisi alinan karara bagli kalinarak karari alma sebebi unutulmamalidir.

Merhaba

Bu kişiden kişiye göre değişir canım ben de 2 yıldır yani evlendiğimden beri kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. Hiç öyle büyük bir sorun yaşamadım ama çevremde yaşayanlarda yok değil. Benim kayınvalidem iyidir öyle herşeyime karışmaz zırt pırt gece gündüz gelip bunaltmaz bi konuda yardım istesem hemen elinden ne geliyorsa yapar ne çok vıcık vıcık her an bir aradayız ne de çok mesafeliyiz ikisinin arası güzel bi denge kurduk çok şükür sorunsuz devam ediyoruz şimdilik ama bazı arkadaşlarım var ki benim kadar şanslı değiller aynı binada çok sorun yaşayanlar da var bu yüzden kayınvalideni en iyi sen tanıyorsun sen oraya taşınınca nasıl davranır bunları iyice düşünüp karar vermen lazım bizim taşın ya da taşınma dememizle senin orda huzurlu ya da huzursuz olacağını bilemeyiz inşallah hakkında hayırlısı olsun

K.validesiyle yurume mesafesinde biri olarak soyluyorum. Ben tavsiye etmem neden dersen ayni binada olmadigimiz halde haftada 2-3 kez gormek ister bizi. Ki ayni binada olsak hergun gorusmek kacinilmaz olur herhalde. Misafir gelir gitmek zorundasin senin ailen gelir illa cagirmak gerekir. Bisey yapacak olur illa yardima cagirir. Calisicam demissin tamam calis ama madem o binada size ayrilmis bir ev var. O evi verin kiraya ve kira gelirini alip suanki kiranizi odeyin. Calismayida kres cagina birakin kafaniz rahat olsun hemde kira vermezsiniz. Illa burda otursun oyle ev veririm demekle olmuyor maalesef. Madem o ev sizin en azindan kira gelirinden faydalanin bence

Alt katta kv kp gorumcem var onlarin da altında diğer gorumcemler.

Yani sorun olmuyor ama aynı bina istemezdim eşim kira vermek istemedi. Hoş şu durumda kirada da zorlanirdik kabul ettim mecburen.

Nisanliyken daha sık gelip giderdim. Böyle olduğunun farkındalar zaten konusmustum başta.
Alıp karşıma "sen de melek gibi olsan ben de illa ki birşeyi yanlış anlayabiliriz. Kaç yıl yüz yüze bakarız bilmiyorum inşallah 50 küsur sene ama ben kötü olalım istemiyorum. Bu yüzden eskisi kadar gelip gidemem anne çünkü aramizin kötü olması en korktuğum şey " diye anlattım o da benimle iyi olmak istediği için tabi dedi.

Ben bazen çat kapı kahveye giderim onlar da çok nadir bana gelir.
Ama kp der yol kisaldi mesafe artti diye.

Acil bişey olur hastalik vs yada yumurta vs :) çalarız kapıyı..

Ama ne kadar yalıtım da olsa sesler duyuluyor :( evde ses olmadi mi hapsurma esneme haliyle konusmalarda bu kışın di bi de kapi pencere açıldı mı iyice fena..
Zaten balkonda hiç rahat edemiyorum..
Inşallah kendi evimizi alırız diye umit ediyorum.

** dip not ben ikna edemedim eşimi ama siz deneyin. O evi kiraya verip aynı miktarda yakında oturabilirsiniz.
Benim annemin evi olsa ben öyle yapardım en iyisi bu bence.
Hakkınızda Hayırlısı olsun

K.validesiyle yurume mesafesinde biri olarak soyluyorum. Ben tavsiye etmem neden dersen ayni binada olmadigimiz halde haftada 2-3 kez gormek ister bizi. Ki ayni binada olsak hergun gorusmek kacinilmaz olur herhalde. Misafir gelir gitmek zorundasin senin ailen gelir illa cagirmak gerekir. Bisey yapacak olur illa yardima cagirir. Calisicam demissin tamam calis ama madem o binada size ayrilmis bir ev var. O evi verin kiraya ve kira gelirini alip suanki kiranizi odeyin. Calismayida kres cagina birakin kafaniz rahat olsun hemde kira vermezsiniz. Illa burda otursun oyle ev veririm demekle olmuyor maalesef. Madem o ev sizin en azindan kira gelirinden faydalanin bence

canım kirayı vermemeyi uygun gördüler.istemediler yani vermeyi.

zaten bu yüzden eşimle çok bozuluyoruz kirayı vermeyi kabul etmediler.taşınacaksanız buyrun gelin diyorlar yok taşınmak istemezseniz kusura bakmayın diyorlar..

Kabusss:KK34:cok Saglam bi psikoloji gerektirir ya herkesi bastiririm kimse bana bisey diyemez kocam herzaman benim arkamda diyceksin'yada cok iyi bir oyuncu olup herkesi idare edip isini yoluna götureceksin baska care yok..

Back
X