kayınvalide ile aynı apartmanda oturmak

canım benim fikirlerim o kadar hızlı ve çabuk değişiyor ki.. şuanda hiç taşınasım yok.
ben zaten sabırlı bir insan değilimdir.içim geniş değildir, alınganımdır.. vs..vs..nasıl olcak bende bilmiyorum
Anladim canim hayirlisi o zaman bebek dogunca çalışmak senin tercihin mi yoksa zorunluluk mu

Yatak odamızda tv, intwrnet balkon vs her şey var. Yani sıkıntı olmuyor.
Ev gayet büyük zaten 150 m2 kadar.
Bana her anlamda Allah razı olsun çok yardımı da dokundu.
O bana ben ona destek olduk.
Yani iyiyiz şimdilik. Hatta kendi evime çıkacağım ama kararsızım o derece
evdeki, giyiminiz vs kısıtlanmış olmuyormu?
ya da eşinizle ilişkiniz falan.
ne bileyim zor gibi geldi bana
ama maşallah size
kv niz mi var sadece sizden başka evniiz de? kb falan?

Anladim canim hayirlisi o zaman bebek dogunca çalışmak senin tercihin mi yoksa zorunluluk mu
benim tercihim canım, şuanda orada kiracı var kira parasını kendileri alıyorlar.o yüzden bize illa da gelin demiyorlar.gelirseniz eviniz var siz bilirsiniz diyorlar

6 yıldır aynı evde yaşıyorum daha bir kavgam olmadı.
Benim görüşüm insan isterse anlaşır. Üstelik evler ayrı olacak.
valla ben bu laflara inanmıyorum yanliş anlama beni.
evin icinde kv kayınbaba kim olursa olsun ben rahat edemem. izinde bile bir hafta cekemıyorum eşim bile cekemiyor düşün keni annesi babasi...
bir oturma odasında kocanla yatıp tv izlıyemezsın. arkdaşların akrabaların rahatca gelip gitmez. üstüne başına hep dikkat edecen. damak zevki desen herkesinki ayri. ben evlenınce kv yemek pişirmesini istemem ne diye evlendim. baş başa bir sofraya oturamazsın. cinsel ilikşi? ses cıkarmıyormusumuz hic ? banyo??herkes anladıktan sonra kusura bakma ama benim kocamla özelim kalmadıktan sonra evlilik değil o evciliktir.

Merhaba

Kayınvalidesi ile aynı apartmanda oturup mutlu mesut geçinen var mı?
Bebeğin olunca taşınmayı düşünüyorum onun alt katına..
Şuan etrafımdakilere oranla %90 iyi geçiniyoruz, daha hiç ağız kavgamız birbirimize söylediğimiz kötü söz yoktur.
Anlaşamadığımız aynı fikirde olmadığımız bazı noktalar olabiliyor arada tabi.
Bebek olunca onun alt katına taşınma sebebim 1-çalışmak istemem ve bebeği bakıcıya vermek istememem
2-oraya taşınırsak kira vermeyecek olmam..

Yorumlarınızı bekliyorum..
canım ben 5 aydır kv ile aynı apartmandayım. çok şükür sıkıntı bir yana bana inanılmaz faydası oluyor. biz de bebeğime baktığı için taşındık aynı apartmana. bebeğime baktığı gibi misafirim olduğunda yardım eder, yemeğim olmadığında çıkar yeriz hemen çeşit çeşit yemek hazırlar. ama başka zaman ille bize gelin diye zorlamaz.
tabi bu kv.nin yapısı ile alakalı. anahtar da olmasına rağmen çocuk için bir şey almak gerekmedikçe kesinlikle girmez evime mesela. bazıları var evde çocukları otururken anahtarla dalan, benimki asla yapmaz kapıyı çalar. hatta bazen gelirken arar müsait misiniz die..
sen artık kv.nin huylarını biliosundur. seninki de bu yapıda ise çoook avantajları var. ama her şeye karışan, evine gelip düzeninin bile dedikodusunu yapan, hep kendilerine gelinmesini bekleyen biri ise aynı apartman değil de yakınlarında bir yerlere taşın derim.

Alt üst olunca sorun başlıyor yalniz evin anahtarını ister biri gelir hemen seni çağırır çat kapı aniden gelir saygı yerini sorunlara bırakır iyi düşün bence
canım bu kv.nin yapısı ile alakalı. ben de aynı apartmanda oturuorm hatta kv.de anahtar bile var ama bunların hiçbirini yaşamıyoruz. hatta bir hafta içinde çocuk alıp vermek dışında hiç görüşmediğimiz zamanlar var. kv saygılı ise daha da önemlisi kendine ait bi hayatı varsa bunlar olmaz.

6 yıldır aynı evde yaşıyorum daha bir kavgam olmadı.
Benim görüşüm insan isterse anlaşır. Üstelik evler ayrı olacak.
ne olursa olsun insanin özeli olacak. yatak odamda tv var dıyorsun er benimde var ama salonumdada var:)
beraber yaşamakta ne yıl 2016:)
ben hic bu beraber yaşıyanları anlamıyorum. kocanla nasıl rahat oluyorsun gece? banyo yapmıyormusun gece ;) herkes bilmek zorunda mı.... bence hic bir ıyı yani yok cünki özelin yok

kendi annen yok mu o gelip baksın yada kaynanan gelsin senin evinde baksın geri gitsin.taşınma bence

kendi annem var .. ama annem gelip bakamaz annemin problemleri var,evden ayrılamaz .anneme gidip bıraksam mesafe çok uzun sabah çok erkekn gidip arabyla bıraksam çok zahmetli yol 30 dakika sürüyor ordan işe gitmek de çok uzun kayınvalidemin işi yok o yüzden o baksın diye düşünmüştüm hem çalışayım işi bırakmayayım diye ama gerçekten istiyor muyum ? Hayır istemiyorum

ben varım. hatta bu durumum ıcın ayrı bır konu bıle acmayı dusunuyorum. katıyen asla derım. zırt pırt bizdedir. mısafır gelır hemen bana koşar temızlığe gel yardıma gel. İllaki bir iş yaptırır. Özel bir yere gıtmek ısterım camda bıtıverır nereye gıdıyosun dıye. ısten gelırım tam yatcam zıl calar kahveye geldım caya geldım. bu hafta sonu merdıvenlerı yıkayalılm dedı dun aksam. zaten bır pazar gunum var ondada mutlaka iş buyurmazsa gözu acık kalır. marketten gelırım ne aldın der. camasır makınasını bıraz fazla calıstırsam bu hafta cok camasır astın der alttan laf sokar. dun gece gec yattınız yukarı ses geldı nabtınız butun gece der.ne kadar ıyı olursa olsun adı ustunde kaynana ıllakı bır seyı batar. ınsan yerı geldığınde annesıne bıle dayanamıyor. o kadar pişmanım. sendede bu durumların aynısı olmaz ıns. yınede sen bılırsın..

kendi annem var .. ama annem gelip bakamaz annemin problemleri var,evden ayrılamaz .anneme gidip bıraksam mesafe çok uzun sabah çok erkekn gidip arabyla bıraksam çok zahmetli yol 30 dakika sürüyor ordan işe gitmek de çok uzun kayınvalidemin işi yok o yüzden o baksın diye düşünmüştüm hem çalışayım işi bırakmayayım diye ama gerçekten istiyor muyum ? Hayır istemiyorum
inan ikisinn de eksileri var..
bakıcıdayken hem mddi hem manen yıpranacaksın..bakıcıya çocuk bırakmak bu zamanda çok zor..
bakıcıya bırakacaksan muhtemelen kiradasın..bi de kira parası var..
kayınvalidenle oturusan evet istemediğin samiyeti kurmak zorunda da kalabilirsin..hatta zaman gelir çocuğuna bakmasını da beğenmeyebilirsin..ama inan o onun canının parçası olduğu için bir bakıcıdan kat kat iyi bakacaktır..
sende çocuğun için bunlara bir süre göz yumacaksın..inan diğer türlü bir ay çalışıp elinde para kalmamamsı,ayrıca da aklının sürekli evde olması daha kötü..
herşey evlatlarımız için..ama ben taşınmanı öneririm..çünkü çocuklar olduktan sonra ister istemez çalışan annelerin önceliği onlar oluyor..

inan ikisinn de eksileri var..
bakıcıdayken hem mddi hem manen yıpranacaksın..bakıcıya çocuk bırakmak bu zamanda çok zor..
bakıcıya bırakacaksan muhtemelen kiradasın..bi de kira parası var..
kayınvalidenle oturusan evet istemediğin samiyeti kurmak zorunda da kalabilirsin..hatta zaman gelir çocuğuna bakmasını da beğenmeyebilirsin..ama inan o onun canının parçası olduğu için bir bakıcıdan kat kat iyi bakacaktır..
sende çocuğun için bunlara bir süre göz yumacaksın..inan diğer türlü bir ay çalışıp elinde para kalmamamsı,ayrıca da aklının sürekli evde olması daha kötü..
herşey evlatlarımız için..ama ben taşınmanı öneririm..çünkü çocuklar olduktan sonra ister istemez çalışan annelerin önceliği onlar oluyor..

çok zor canım inan aynı şeyleri düşünüyorum, ama kayınvalidem çocuğumu kendi istediği gibi yetiştiecek :(
hem çok baskın bir karakter ben idare etmesem bugüne kadar çok tartışma olurdu hep alttan almayla..

ne olursa olsun insanin özeli olacak. yatak odamda tv var dıyorsun er benimde var ama salonumdada var:)
beraber yaşamakta ne yıl 2016:)
ben hic bu beraber yaşıyanları anlamıyorum. kocanla nasıl rahat oluyorsun gece? banyo yapmıyormusun gece :KK66: herkes bilmek zorunda mı.... bence hic bir ıyı yani yok cünki özelin yok

Tv örneğini aa tv miz var diye yazmadığım aşikar.
Şahsen ben çok rahatım ki öyle olmasa sanırım 6 yıldır oturuyor olmazdım.
Konu sahibi bir soru sordu ona istinaden cevap verdim.
Siz oturmak istemezseniz oturmazsınız.
Beni anlamak için kendiniz

kayınvaliden cok uzak mı oturuyor.. Ona bıraksan çocugu o şekilde baksa akşam almaya gidersin.. haftasonları da kendi evinde ayrı oturursun.. bakıcı parası derdin olmaz ama kiraya devam edersin..

kayınvaliden cok uzak mı oturuyor.. Ona bıraksan çocugu o şekilde baksa akşam almaya gidersin.. haftasonları da kendi evinde ayrı oturursun.. bakıcı parası derdin olmaz ama kiraya devam edersin..

evet çok uzakta oturuyor arabayla yaklaşık yarım saat sabah iş erken başlıyor eşimde benden önce gidiyor..
o yüzden getir götür yapmak hem masraflı olucak hemde zaman kaybı ve yorucu :(

Merhaba

Şuan etrafımdakilere oranla %90 iyi geçiniyoruz, daha hiç ağız kavgamız birbirimize söylediğimiz kötü söz yoktur.
Bebek olunca onun alt katına taşınma sebebim 1-çalışmak istemem ve bebeği bakıcıya vermek istememem

Bence aile huzurunuz bu saydığınız gerekçelerin hepsinden daha önemli..Ben olsam asla böyle birşey yapmazdım..

Merhaba

Uzakta olduğun için iyi anlasiyosunuzdur dip dibe gelince sorunlar başlar.

benimkide çok baskın bir kv'dir ve toplam 12 yılın 6 yılını full bızımle aynı evde gecırdı ( çocuk için ) eski konularıma bakabilirsiniz, siz aynı evde değilsiniz ama çok farkı olurmu bilmiyorum, şu kadarını söyleyeyim özel bir hayatınız kalmıyor, mutlaka bişeyleri gözünüze batıyor, sizinkide ona tabi...bi yerlere hepberaber gitmek alışkanlık haline geliyor kı bu benı delırtıyor....ınanın bınlerceeee ornek verebılırım bence başka bir çözüm bulun çünkü geridönüşü olmuyor haa bu arada bebekten sonra onlar baktıgı ıcın cok cok daha laf sahıbı oluyorlar ...

bence kesınlıkle uzak durun...

Back
X