Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kayinvalidem ile aynı binada yaşıyorum. Kiradayız o benden sonra taşındı ve karşı binadan istemesine rağmen burayı tutmasını ben istedim. Benim kv 42 yaşında ben 23 yaşındayım arkadaş gibiyiz hicbir sorunumuz yok çok şükürzırt pırt gelip gitmez daha çok beni çağırır çay kahve yaptım gel oturalim diye ben giderim seve seve. Bişey lazım olduğu zaman hemen mesaj atarim küçük kaynimla yollar ya da ben gider alırım. Yok bayramda evimi temizlicen gibi şeyler asla söylemez gittiğim zaman bile kahveyi bana yaptırmaz sen otur der kendini yorma der
evimde bir isim olsun söylesem surayi yapamadım diye hemen gelir yapar bana sormadan ben yokken evime girip bir yerleri kurcalamaz buzdolabını bile açmaz
o sizin kayinvalidenizin karakteri ile alakalı bir durum bence benimki zamanında yaşadığı için bana yaşatmıyor anlayışlı birisi. Ama hiç mi sorun olmuyor dersen elbette oluyor ama öyle büyük kavga gürültü değil. Ben hemen diyorum kaynana işte kaynanalık yapıyor bana diye gülüyorum hemen yumuşuyor ortalık
valla yazıları okuyunca çok şükür dedim ya ne kötü insanlar var Allah ima şükürler olsun Allah herkese nasip etsin
ama bende çok surat asan memnuniyetsiz bir gelin olmadım hicbir zaman dedikodumuda onunla yaptım bi sıkıntı olduğu zaman da onunla konuştum kendi annem nasılsa öyle görmeye çalıştım son 2 senedir hicbir sorun yok aramızda çok şükür zaten 2 senelik evliyim. Eşimi ve ailesini 7 senedir tanıyorum çocukluk aşkımla evliyim onlarda beni tanıyor artık birbirimize alıştık o yüzden anlayışlıyız. Kaynanam çalışıyor bu arada o yüzen yemek sende yencek bende yencek diye bir derdimizde olmadı hiç. Bence sende iyi ol onlar sana iyi olur fırsat verme yeter ki nasıl anlaşılırsa öyle gider
![]()
Sizede maşallah canımMaşallah maşallah ayni benim kaynanambiz ayni apartmanda oturmuyoruz evlerimiz de cok yakin degil ama cok yardimlari olmustur
Evime gelir yemek yapar,cay yapar,hatta temizlik bile yapar
Gercekten biraz karakter meselesi bu işler. Bana da temizlik memizlik demez. Hatta evime temizlikci ayarladi brnim icin canim benim ya
Cok titiz bende ileride onun kadar profosyonel olabilirim belki. Cidden bende suratsiz olmadim hicbir zaman. Hediyeler de alırım kendisine. Evime gelir hep eli kolu dolu
Ogun magazaya gittik hadi guzel gelinim sen biseyler sen bana guzel secersin dedi yazik ama kilo aldi uzerine olmadi istedikleri![]()
Oturma bence.bizde ayni sitede oturuuoruz cok pismanim. misafir gelse bile onlara hep bizi çağırıyor gitmezsek surat yapiyolar neden gelmediniz diye.o kadar yakın olmak iyi degl sıkıyor gerçekten.ben calismiyorum.gunduz evde napiyosun ňeden gelmiyosun diye surekli beklenti icindeler.calistigim zamanlarda aksamlari yemege hep bize gelin muhabbetleri bitmedi.esimle sknti yasadk bu yüzden ama Allah'tan esim arayi buldu.yinede önümüzdeki yaza tasinmak istiyorum uzak olsun en iyisi cat kapi gelme durumu olmasin.Iyi olan hiç mi yok nişanlımı da kıramıyorum oturmayalım demek ıstemiyorum oturalim mi aynı apartmanda dedi bende olur dedim yani biri 1. Kat diğeri 10. Kat
Çocuk sahibi olana kadar hşç bir avantajı yok. Çocuk olunca ancak işe yarıyor aynı apartmanda olmak :)Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
her an kapının çalmasına hazır ol demek.... bu da artık avantaj mı dezavantaj mı sen karar ver.Esimij ailesiyle aynı apartman dairesinde farklı katlarda oturmanın avantajları ve dezanavantajlari nedir veya ne olabilir
Herkes mi aynidir ki ne bileyim mesela yardim etmez mi mesela kizim bugun yemek yapma gelin birlikte yiyelim sen yorulma.drmez mi ne bilim bana yardımcı olmaz mı
Bir de çalışan kadınlar için yemek derdi olmaması avantaj denmiş ( ki her kaynana hergun yemege cagiracak diye bir kural yok bu arada) evet, görünürde öyle ama bu avantaj da en kısa sürede dezavantaja dönecek. Çünkü yiyip hemen kalkamayacaksiniz. Kalkarsanız, yiyip kaçtı olacaksınız. Eee, dursaniz dinlenme özel hayat yok, sabah işe kazan gibi kafayla gideceksiniz. Yere batsın öyle avantaj. : )