Aynı kültür ve örfte büyümemiş biri olarak 14 saat uzaklıktan 3 saat uzaklığa geldim. Aradaki 3 saate rağmen aşşağı mahalledeymişim, her hafta gelinip gidilecekmiş gibi davrandılar başta.Gidelim 3-4 gün kalalım, onlar gelsin 3-4 gün kalsın. Bildiğin besleme hizmetçi muamelesi yapsınlar. Benim kaynanam ve kayınbabam laftan da anlamaz bir de... Bildiğin psikopata bağladım iyice ama az yüz bulsalar hala kendi bildiğini okuyacak durumdalar. Ve bi arkadaş eşinin memleketine taşının diyince kesinlikle taşınmam diye resti çektim. Eşim hiç ses etmedi, arkadaş üsteliyor hala ne oluyormuş gidince diye. Dedim en sonunda boşanırım yine de orada kalmam dedim. Eşimde yine ses yok. Biliyor geçinemiyoruz, ailesi laf dinlemiyor, ben de çingen, arada kesin husumet çıkar bildiğinden ses etmiyor.
O yüzden benim gibi arkadaşlara aman diyorum en az 100 km mesafe olsun arada. Ama şu an böyle terslik etme. Akşamdan sabaha ne olur bilinmez. Konu açılırsa içindeki neyse direk pat pat söylersin. Başta kabullenmese de senin dediğin yola gelcek elbette.