- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
üzülme canim benim bunlar hep ayni, degisecekleri de yok. Hep peslerine pervane olalim istiyorlar, ama böyle yaparak kendini üzüyorsun, birak, sen üzülme bosver onlar üzülsün. Ben sunu anladim kendimizden baska kimseyi düsnmemiz lazim, ve kendimizi üzmememiz lazim. ben bile bazen sinirden oturup agliyorum sonra diyorum kendi kendime ben niye üzülüyorum ki, beni böyle üzüyor keyfi geliyor ben de onu üzeyim. bana laf mi sokuyor bende laf sokayim yer mi mekan mi hic fark etmez. o utanmadam yapiyor beni üzüyor, hersey karsilikli ben de basladim artik neresi olursa olsun bisey mi hemen cevabini aliyor ondan sonra ben ne dedim ki, yine cevabini aliyor oturuyor asagiya. takma kafana sekerim valla hasta olursun onlarinda istedigi bu zaten, köle olman onlara. yapma sana da yazik hasta olursun valla ALLAH korusun, sonra ne olacak.......
Evet biraz bencil olmak lazım gerçekten..
Evet ama altlı üstlü olunca boşveremiyorsun ki
dün akşam eşim ile konuşuyoruz..Kestiremiyorum ne zaman nerede ne yapacağını diyorum o da benim için diyormuş öyle..Aşağı insem bir türlü diyormuş..Sanki geldiğinde evden kovmuşum geldiğinde çay kahve ikram etmemişim gibi konuşmasın sinirime dokunuyor..
Bir kere surat yaptım o da istem dışı oldu gece 23,00 da çay içmeye geldim dedi şaşırdım doğal olarak..