- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
ne yaparsan yap huylu huyundan vazgeçmiyor o nedenle madem ki eşin de destek araya resmiyeti koymaya bak derim.
11 yıllık evliyim anlattığın hikayeye benzer şeyleri yaşadım ilk yıl .
neyseki eşim hep bana destek oldu yoksa insanın evliliğinin bitmesi an meselesi inan.
ama Allah büyük hem de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bugün ölsem gözlerim gerçekten açık gitmez içimde hiçbir uhde kalmadı ilahi adalet öteki tarafa kalmadan buradada tecelli edebiliyor .![]()
kayınvalide hanım akrabalarından bazı çok bilmişlerin gazına gelip gelip hır gür çıkardı durdu sonradan anladı ki millet onun iyiliğinde değil aksine kötülüğünde bunlar nasıl olduysa birbirlerine düştüler o derece feci şekilde yani hani derler ya birbirlerini görecek gözleri yok ,kısacası kayınvalide cahilce hareketlerinin ,kendini yetiştirememişliğinin kurbanı oldu![]()
şimdi kayınvalide kuzucum kuzucum her türlü maddi manevi anlamda destek ama kusura bakmasın kalp kırıldı bir kere aynı apartmandayız hiçbir işine karışmam hiçbir işime de burnunu sokamaz tıpkı insan komşularıyla nasıl resmi olursa aynen öyle kafam bir rahat bir rahat sorma değmeyin keyfime![]()
istediğim gibi gezerim tozarım evime misafirim gelir inadına bunu çağırırım çay içmeye tamam kızım bir işim olmazsa vs der ama hiç gelmezzzzzz çok da umrumda
yaptıkları aklına geldikçe kahroluyordur herhalde
ama o ilk yıl evliliğin bitmesini bile göze alarak kayınvalideye baktım yola hizaya gelmiyor güzel üslupla aldım ele girdim yola ağzımı epey bozdum anlatılmaz yaşanır ama Rabbim dost niyetlilere asla böyle tecrübeler yaşamayı nasip etmesin.
neyse baya lafı uzattım ,hayırlı ramazanlar![]()
evet çok şükür Rabbimin adaleti var..Eşim destek olmasa inanın şimdiye kadar çoookdan boşanmıştım..
Kv. kardeşinin eşi ile samimiyiz anlatıyor ona bile neler neler yapmış kadın kayınvalidemden çekmediğim kadar görümcemden çektim diyor..
Keşke araya bende mesafe koysam ama olmuyor bir kere öyle yaptım kayınpeder ne yapıyorsunun sen amacın ne komşu mu olalım bunu mu yapmaya çalışıyorsun die evime baskına geldi..Bende eğer mutlu olacaksak olalım dedim o bile işe yaramadı..