- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Aa benim eşimde aynısını diyo he de geç :)
Biz kadınlar biraz detayciyiz sanırım hep ondan
Yok anacım ben 5 yaşımdan beri aynı bardağı kullanıyorum aslında da çaktırmıyorum. Pii gerçek yüzüm çıktı ortaya.
Acile gideceğim ben.Kuzum yapma böyle şeyler insanlar yanlış tanıyor seni sonra.
Kısmet kapısı buralar.
Eskiden dutluktu ama şimdi değerlendi.
Kendi kısmetini kapatıyorsun söyleyeyim.
Haydi sor sor
Aaa konuyu dağıtmama adına uzatmak istemiyorum ama niye ki? Bir sebebi var mı? Ne güzel eğleniyorduk oysaa :)))
Cnm benimki herseyi bilmek istiyor yönetme çabası evlenince deişmez umarım yasanmadan bilinmiyor. Kızına yapmaz ama bana yapıyor işteacaba diyorum hesap sormak amaçlı değil de, meraktan mı soruyorlar? ben nişanlıyım, bu pazar evleniyorum. k.validemle şu an için maşallah iyi gidiyoruz. biz de nişanlımla gezip oraya gittiğimizde, gözleri parlayarak nerelere gittiniz, eğlendiniz mi falan soru yağmuruna tutuyor. ama belli ediyor fesatlıktan değil, biz anlattıkça hoşuna gidiyor. gençliğinizin kıymetini bilin, biz gençken paramız yoktu, şimdi paramız var halimiz yok diyor. çoooook nadiren biz çoooook ısrar edersek çay bahçesine falan gelir ama çok nadir.
Ya şimdi eşinden büyüksün ya sen ben de hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum sorun oluyor mu diyecektim.
Ben kayınvalidenizi haksiz bulmadim. 3 günlüğüne yanina gitmissiniz, icmeye gitmeyiverin, beraber gezin, dondurma evde var diye esim bile der bazen, oyle durumda degisiklik olsun anne dersin. Evde elinizi hicbir seye surmuyorsunuz belli ki. Misafir gibi de olsaniz o evin gelinisiniz, yardimci olmaniz lazim. Bardak meselesinde surekli yeni bardak almak cok gereksiz. Gelip su iciyor mesela 5 dk sonra yine su iccek baska bardak aliyor, makine bile olsa yazik gunah, ben misafirlikte bile kizima su verdiysem o bardagi bi yere koyar yine isterse onunla veririm. Ona ozensiz diyorsunuz ama siz de ozenli degilsiniz bana kalirsa. Tuvalet konusunda bile uyarma geregi duymus. Bazi seyler de yaslilarin özelliği, he de gec. Kiz arkadas meselesine de ben cok takilmazdim. Atandi atanmadi muhabbeti sonucta, sohbet olsun diye oyle atlamis. Yemek konusunda da tabi yapmali borek corek ama yapmaması da sizi secmedigini gostermez. Ben bu halimle useniyorum, kizina yapiyor cunku damat memnun kalsin kizima iyi davransin diye damada yaparlar. Mutfaga beraber girin.
bence bundan sonra dırek soyle
o an kalakalıyor ınsan veya durduk yere terslık olmasın dıye susuyor
ama degmıyor sinir oldugunla kalır aklına geldıkce kendını doldurursun
salıver cumlelerı gıtsın sen konus o dusunsun bosver
Hiç şüphesiz formunu koruman için yapmış
Ay yoooo hiiç sorun yok herşey çok güzel
Cnm benimki herseyi bilmek istiyor yönetme çabası evlenince deişmez umarım yasanmadan bilinmiyor. Kızına yapmaz ama bana yapıyor işte
senin k.validen benim yengelerimden birine benziyor sanki. hiç kimsenin işini beğenmez, kimse mutfağına girsin istemez. hiç yardım talep etmez, kendisi de babannem dahil kimsenin mutfağına girmez. herkes onu öyle kabul etti. ama şu var kimseyi de eleştirmez. sadece kayın ailesine karşı değil, herkese karşı öyle.Yalnız sanırım bir beş defa falan yazdım. Bardak aynı gün içinde değişmedi bir önceki günün bardağıydı diye. Yatarken unutmuşum makineye koymayı. Evet ben mesafeliyim bu tespitiniz doğru ama karşımdaki sürekli eleştiren bir kadın bunun için kendimi çektim. Örneğin bir ara her yemek sonrası masayı toplar mıtfağa girip makineyi doldurur tezgahı düzenlerdim ama bir şeyler dedi beğenmedi yaptığım işi ben de çektim kendimi. Gönül hoş tutmayı bilmiyor maalesef. Yakınında istiyorsa oma göre davranması gerek.
Yalnız sanırım bir beş defa falan yazdım. Bardak aynı gün içinde değişmedi bir önceki günün bardağıydı diye. Yatarken unutmuşum makineye koymayı. Evet ben mesafeliyim bu tespitiniz doğru ama karşımdaki sürekli eleştiren bir kadın bunun için kendimi çektim. Örneğin bir ara her yemek sonrası masayı toplar mıtfağa girip makineyi doldurur tezgahı düzenlerdim ama bir şeyler dedi beğenmedi yaptığım işi ben de çektim kendimi. Gönül hoş tutmayı bilmiyor maalesef. Yakınında istiyorsa oma göre davranması gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?