- Konu Sahibi naneli_limon
-
merhaba, biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz ve onlara kalsa her gün beraber yemek yiyip gün içinde benim yukarda kv nin yanında olmam gerekiyor. ama ben buna tahammül edecek bi yapıda değilim. haftada 1 gün yemeğimizi beraber yiyoruz bazen 2 de oluyo ama daha fazlası olmuyor. gün içinde kv nin evine gittiğim çok nadir. bazen 3-4 gün çıkmadığım oluyor. başta bi laf sokmalar oldu ama şu an öyle bi şey olmuyor. yeniyim aslında evlilikte ama en başından sınırımı koydum, umarım da böyle devam eder.
en iyisini yapmışsın canım. bnde aynı senin dediğin gibi kv. aynı apartmandayım inan çok zor oluyo. tamam iyi biri fakat herşeye bi surat sürekli ona hizmet ediyorsun. şimdi bile annemi doktora götürcem yarın ki yarın bnmde konrtrolüm var suratı kırk karış astı.. uzun bir süre sustuktan sonra ora özel hastahane annene çok para alırlarda blmem ne bir sürü laf bnde lafımı söyledim şimdi suratı asık ne yaparsan yap
ben bir de 7 gun 24 saat goruyorum aynı evdeyız cunku 5 yıldır:))
ayy seni çok iyi anlıyorum.ya nedir kvlerden çektiğimiz.gitsen olmuyo gitmesen olmuyo.aramızda hiçbir problem yok haftada bir gün ya onlar bizdeydi ya biz onlarda.Allahtan çalışıyorumda gündüz gelemiyorlardı.şimdi araya baya mesafe koydum(ev taşıdım hamile halimle ne yardıma geldiler ne aradılar baya soğudum onlardan o yüzden bu mesafeyi koydum sebepsiz değil yani) 2 haftadır gitmiyoruz.ama çocuk olunca bunlar sık sık gelmezler umarım..
korktum şimdi yaa...benim kv çok fena tartışamazsın konuşamazsın ne dese yapılmalı yoksa ayılıp bayılmalar acile kaldırmalar..Allahım benim için ne düşünüyorsa bin katını versin ona.iyi de kötü de.ayy bende çok dolmuşum.bu arada burada ailemden kimse yok ben o yüzden kv çok severdim ama Allahtan gerçek yüzlerini gördüm.yani her şerde varmış bir hayır...
benimki de öyle çok illet bi kv değil ama yeterince sıkıyor. inanılmaz konuşuyo susmak bilmez bir de saçma sapan lafın nereye gideceğini bilmeden konuşur sinir krizi geçirmemek elde değil o yüzden az görüşmek en makbulü dedim ve mesafeyi korudum. tabiki diğer gelini yakın olmadığı için bi işi düştüğünde beni çağırıyo ama zaten beni en baştan sinir eden mevzu bu oldu benim kocama ayrı bi düşkünlükleri var ana baba o yüzden ne yaptılar ne ettiler biz evlendikten sonra daha bi ay dolmadan geldiler bizim apartmana taşındılar. e sandılar ki zırt pırt beraber olacaz ama olmaz artık biz de kendi başımıza bi aileyiz biraz yalnız kalmak hakkımız baş başa eşimle yemek yemek ayrı kv kp ile yemek ayrı ama bunu anlamıyolar maalesef sanki tek erkek evlatları benim kocamçok şükür eşim sorun yaratmıyo gitmek istediğinde git istemediğinde gitme diyo
benimki de öyle çok illet bi kv değil ama yeterince sıkıyor. inanılmaz konuşuyo susmak bilmez bir de saçma sapan lafın nereye gideceğini bilmeden konuşur sinir krizi geçirmemek elde değil o yüzden az görüşmek en makbulü dedim ve mesafeyi korudum. tabiki diğer gelini yakın olmadığı için bi işi düştüğünde beni çağırıyo ama zaten beni en baştan sinir eden mevzu bu oldu benim kocama ayrı bi düşkünlükleri var ana baba o yüzden ne yaptılar ne ettiler biz evlendikten sonra daha bi ay dolmadan geldiler bizim apartmana taşındılar. e sandılar ki zırt pırt beraber olacaz ama olmaz artık biz de kendi başımıza bi aileyiz biraz yalnız kalmak hakkımız baş başa eşimle yemek yemek ayrı kv kp ile yemek ayrı ama bunu anlamıyolar maalesef sanki tek erkek evlatları benim kocamçok şükür eşim sorun yaratmıyo gitmek istediğinde git istemediğinde gitme diyo
keşke düzgünce konuşsa da gelse gitse ondan bi şikayetim olmaz elbette çocuk olduğu zaman benim içinde çok kolaylık olur ama söylediklerini hatırlayınca diyorum ki yok yok en iyisi böyle işini de kendin yap çocuk olunca da kendin bak en rahatı en azından böyle az görüşünce tahammül sınırım daha yüksek oluyor.Anlattıkların aynı ben. BEnim eltim de maalesef şehir dışında ve kv benm eşime daha düşkün.Her işini ona yaptırır. Daha yeni evlisin şuan sorun yaşamıyorsun ama bebek olduktan sonra sinirine dokunabilir..Çünkü sen gitmesen bile kayınvalidene bebeği görmeleri lazım.Ve bebeği görmeleri için gitmek zorundasın.Yada onlar sürekli gelecekler.
işte aynen öyle kimse gerçek annen baban gibi olmuyo maalesef. evlendikten sonra bi kere gittim annemlere orda da aman biz rahatsız olmayalım diye ellerinden geleni yaptılar. kahvaltı hazır bizi bekliyolar ama biz daha uyuyoruz saat 10 olmuş yine de annem kapıyı tıklatmıyo bekliyo ki kendiliğimizden kalkalım burda kv nin maşallahı var ne pazar tatili bilir ne yeni evlibir arada olmamın sorumlulukları çok fazla oluyor. kimse öz annen baban gibi olmuyor işte burası gerçek tarafı. sabredeceksin bnm herşeyim ortakya hiçbirşeyimiz ayrı değil sözde evler ayrı oda nasıl ayrı gelde gör işte.
şanslısınız belkide o yüzden bu kadar gözünüze battı bilemiyorum ama eğer yeni evli geline daha aman ne çok yıkanıyorsun diyen bi kv niz olsaydı veyahut şehir dışına gelin gittiğiniz için kv nizz size ben senin yerinde olsam annemi babamı bırakıp evlenmezdim deseydi iyi niyet aramazdınız belki de.kızlar yaa abartmayın Allah aşkına bu kadar nefretle bahsettiğiniz kişi şinizin ailesi kızgınlık anarında söylenir geçer ama bildiğiniz nefretle bahsdiyorsunuz şaşırıyrum cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?