- 1 Mart 2010
- 45.182
- 115.266
- 1.123
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Ailesini sever sayar ama gitmek istemez.
Kendi evimizde rahat ediyor tabi..
İstediği gibi uzanıyor, sigarasını içiyor, tv izliyor :)
Keyfi yerinde kocişimin evimizde :)
Ama arada bi gitmek lazım bence.
Böyle de özlerler çocuklarını..
Anne babalar özlüyor da erkek çocuklar pek hissetmiyorlar bunu galiba..
Ben eşimden bunu anladım..
:) oda güzelmiş bazen diyorum acaba biz gelinlere yaranılmıyormu dürüst olmak gerekirse ne yaparsa yapsın kayınvalideme birtürlü sıcaklık hissedemiyorum arayıp sormamda allah biliyor sırf başıma kakılmasın diye hiç içimden gelipte gerçekten merak edip aradığım olmadı çokmu kötü davranıyor bana hayır ama olmuyor işte sevemiyorum....
haklısın içinden gelmiyorsa aramamak lazım samimiyetsizlik oluyor ama hiç aramayıncada problem oluyor ben daha 1 gün olsun duymadım kayınvalidemden sağolsun iyi kız herşeyi yapıyor aramazsada aramasın oda onun karakteri demedi herşeyi yaparım sırf aramadığım için problem olur şunu anladımki kayınvalideni 10 yıl sırtında taşı bir gün indir o 1 günün lafını eder
Genelde burda şuan konuyu okuyan eşlere sorsak hepsinin eşi istiyordur muhtemelen
Yani anneme gitsek ya fikri genelde hep onlardan çıkar.
Annesi sorun çıkarmıyorsa sorun yok demektir..
Genelde kaynanalar derler ya; gelmezsin tabi evlendin ya
Eşin varya anneni unuttun gibi tabirlere alışık olduğumuzdan biz bünyemiz alışık değil,
ondandır şaşırmalarım..
Mrb arkadaşlar ben aslında çok şikayetçi değildim görüşme sıklığından ta ki bebeğim olana kadar. Büyükşehirde oturuyoruz ve kv ile birbirimize arabasız gidilmez ama evlerimiz çok ta uzak değil maalesef10-15 günde bir görüştüğüm insanlar 8aydır bebeğim olduğundan beri bahane bulup bulup haftada 2 bazen 3 defa (bazende haftada 1 defa) görüşüyoruz. Önceleri bebek olmadan önce eşim gider görüşürdü tek başına.Şimdi oda yok eşimde tutturuyor beraber gidecez diye ve her hafta sonum bunlarla geçiyo.Artık bıktım.Özlemeden görüşmek insanı çok rahatsız ediyor. Sadece görüşmesi değil her gün de telefon ediyordu.Allahtan yüz vermedim ben artık onu hiç aramayınca kv bu sefer eşimi arar her gün.Her şeyi öğrenir.Çok meraklıdır kendisi nereye gittik ne yaptık ettik herşeyi bilmek ister.Üstelik ben çalışıyorum.Eğer çalışmasaydım eminim dahada rahatsızlık verecekti.Bu sefer evime gündüzleri gelmeye kalkacaktı. İnanın bıktım gelir eve çocuğumu bağıra çağıra iyice öpe öpe sever ki sevme şeklinden aşırı derecede rahatsızım dudağından öpüyordu bi ara uyardım öpmüyor derken dudağının kenarından öpmeye başladı bu seferde..Çocuğuma karışıp durmalar buna kısa giydirmeyin uzun giydirin falan filan... bıktım artık. Sizce görüşme sıklığı ne olmalı? ben kv ve kb ile çok farklıyım.Onlar gerçekten farklılar.Evlerine gittiğimde çok sıkılıyorum ettikleri sohbet beni boğuyor. Üstelik tvYe baksam izlediği kanallarda beni bğuyor şaştım kaldım ne yapacağımı.Kendi ailem 1 saat uzakta oturuyor. Ben kendi ailemle görüşemezsken sürekli bunlarla görüşmek canımı epey sıkıyor.Siz ne diyorsunuz görüşme sıklığı ne olmalı? Bu arada hafta içi çalışıyorum bir tek hafta sonum var ona göre yorum yapın.teşekkürler
Yeri geliyor 3 hafta görmediğimiz oluyor,her hafta sonu gitmenin mantığı yok bana göre..
Gel bana geleyim sana yani..
beterin beteri var canım.benimkide annam anam dio şimdiden.eltimin bebişi var kadınn evlerine yollamıo bebeğe bakamıosun alcam senden onu dio.hatta kadının kucağına bazen vermio bile.kendi koynuna alıyo.hatta bazen bana bile dio bakamıyor bebeğe ben alcam bebeği oğlumun bebeği neler neler.tamm belki anlamıyo bakamıoda kadın sıyırmış durumda valla bu durum beni de endişelendiriyor.valla bende haftada bir görüşüodum da artık düşünmüorum bile.aman aman araya koy mesafeni
içim daraldı okurken öyle şeymi olur ben olsam şakasını bile yaptırmam bebeğe bakamıyorsun diye
Aynen abla
Bizim de öyle
Zaten düğün, mevlüt vb. toplantılarda görüşüyoruz ayrıca tekrar ev ziyaretine gerek duymuyorum
Ortalama 15 günde birdir herhalde, duruma göre uzadığı da olur kısaldığı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?