kayınvalide ile oturma fikri

kızlar mrb,

nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
kesinlikle yanasma bu fikre
snr çokkkkkk pişman olursun
paran az olsun huzurun olsun
ASLA derim

benim kaynanam annemgil beni vermedi diye ağlayarak çıkmıştı bizim evden. şimdi valla cadı oldu resmen. 5 ay birlikte oturdum ama bi de bana sor 5 ay zor dayandıım zoooorrr. kirada ev vardı kiracıyı zor çıkarttık evden. o çıkana kadar 5 ayım zehir oldu banaa... şimdi arada onlarda kalmam gerekiyor ama dayanamıyorum içine girince herşey farklı canım

Ohh en sevdiğimden kaynana gelin ve bir ev, bütün hikaye işte burda başlayacak, sakın kalkışmayın derim iyi iken kötü hatta düşman olursunuz

O hataya ben dustum sakin sen düşme ev üstüne olmaz evde rahat olmak istiyceksin esinle güzel vakit geçirmek istiyceksin ama bunlar aynı evin içinde olmuyor malesef ben 1 ay bile dayanamadım babamın evine döndüm ayrı eve çıkmazdan gelmycem yapamıyorum dedim çıktık kurtuldum şükür yapma yazık edersin

o kadar mı ya :( aslında bana bi yandan mantıklı gelmişti ama vazgectim sanırım dedğiniz gibi az olsn geç olsun bnm olsun..

yeterli para biriksin sonra evlenin
eğer nişanlı yok olmaz illa aynı ev diyorsa hiç evlenmeyin daha iyi
ayrıca adamlar sizin Peşinizde hiç bırakmayacak gibi görünüyor
ayrı ev planları bile altli üstlu oturmak
yalnız kusura bakmayın ama
sizin düşünceleriniz evliliğe iyi gelecek şeyler değil ne evlenip eşin yurtdışında çalışması ne kv birlikte oturmak ne altli ustlu iki katlı ev
her nereden bakarsak bakalım paranız yoksa para olana kadar
evlenmeyin daha iyi

o kadar mı ya :KK43: aslında bana bi yandan mantıklı gelmişti ama vazgectim sanırım dedğiniz gibi az olsn geç olsun bnm olsun..
Aynen öyle aşkından olsende kabul etme ne olur sonra çok pişman olursun yuva kurmak zor yıkmak kolay derler ama tam tersi kurmak kolay yıkmak daha zor ne demek istediğimi evlenince çoluk çocuğa karışınca anliycKsin

Ev yokken beraber yasa sonra calis 2 katli ev al yine beraber yasa! Evlilik bunun neresinde ? Cok yipranirsn canim. Ben kayinvalideyi 2 haftada bir 1 saat goruyorum ona bile tahammul edemiyorum. Kaldi ki beraber yasamak mumkunnn degil .
Aklini basina al canim burda bu kadar tecrubeli kadinlarin vardir bir bildigi.

Evliliğin en güzel zamanlarıdır ilk aylar. Eşinle başbaşa olmak istersin, evinde kendi düzeninde herşeyi istediğin zaman istediğin gibi yapmak istersin. Gerçekten ya 1 sene dügünü ertele yada kiraya çıkın ama gidip kaynana yaninda ev alcaz diye kendini harap etme. Evlilik öncesi hep iyi anlasilir zaten.

yeterli para biriksin sonra evlenin
eğer nişanlı yok olmaz illa aynı ev diyorsa hiç evlenmeyin daha iyi
ayrıca adamlar sizin Peşinizde hiç bırakmayacak gibi görünüyor
ayrı ev planları bile altli üstlu oturmak
yalnız kusura bakmayın ama
sizin düşünceleriniz evliliğe iyi gelecek şeyler değil ne evlenip eşin yurtdışında çalışması ne kv birlikte oturmak ne altli ustlu iki katlı ev
her nereden bakarsak bakalım paranız yoksa para olana kadar
evlenmeyin daha iyi
+1

evlenince nişanlın yurt dışında, sen kv ile aynı evde kafayı yersin.
biz evlendikten 7 sene sonra aldık evi, illa hemen ev almak zorunda değilsiniz. zamanla alırsınız.
hele yeni evli çiftin yurt dışı gibi ayrılık mesafesinin uzun olduğu zamanda ayrı kalması araya soğukluğun girmesine sebep olabilir.
illa gidecekse evlenmeden, yurt dışına gitsin nişanlın, gelince birikiminizle bir daire borcuna girer, beraber ödersiniz.

Bu kadar saf olmayın gözünüzü seveyim ya...
Sen zannediyor musun ki iki katlı eve çıkınca apayrı bir düzenin olacak...
Geliş gidiş saatinize bakılacak. Kavga etseniz müdahale edilecek. Çocuk yetiştirme şekline karışılacak. Akşam yemeklerini bizle yiyin bir mutfak olsun kavgası olacak. Evi temizle dırdırı olacak.

Aşk her şey değildir.
Bir evde aşk zaten kalmayacak.

PEKİİİ.. anladığım kadarıyla doğru olmayan bi teklifte bulunmuş bende onu reddedicem ailelerden destek almadan da ev sahibi olabiliriz sanırım. ben ailesiyle aram bozulmasın istiyorum ayrı evlerde daha iyi olacak gibi..

PEKİİİ.. anladığım kadarıyla doğru olmayan bi teklifte bulunmuş bende onu reddedicem ailelerden destek almadan da ev sahibi olabiliriz sanırım. ben ailesiyle aram bozulmasın istiyorum ayrı evlerde daha iyi olacak gibi..
KESİNLİKLE açık ve net !

Iki planda sakat bana gore. Ev sahibi olacagiz diye evliliginizi atese atmayin. Yurtdisi da kayinvalide yani da ates bence..

Hele parayi biriktirince birlikte iki katli bir eve cikariz dusuncesi elini sag cebinden cikarir sol cebine atarsin demekle ayni. Kabul etme.

Back
X