- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.315
- 133
konustuk anlattm istemiyorum dedim tm bnmki sadece bi teklifti dedi hatta espiriyle karışık anneme derim anne gelinin seninle oturmak istemiyomus diye dedi :) :)
İnanın rahatladım sizin adınıza. İşte bu!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konustuk anlattm istemiyorum dedim tm bnmki sadece bi teklifti dedi hatta espiriyle karışık anneme derim anne gelinin seninle oturmak istemiyomus diye dedi :) :)
bende cok rahatladım ben diretir die düşünüyodum ama hiç ugrastırmadı kendimiz yapal 500 lira yokmş gibi yapar bi sire kiraya öderiz dedm baya anllatm tm dedi sadece :)
Yalnız tamamen kapandı mı konu? Bugün tamam der, yarın döner bir daha sorar. Aman diyim, çok dikkatli olun. Çok kararlı durun bu konuda her zaman. İçimize kurt düşürdü bir kere napalım. Tetikte olun yine de![]()
koşarak uzaklaş ordankızlar mrb,
nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
Valla yazmayi bile beceremedigim mesaja bukadar begeni beni mutlu etti :)Fikri bile endise verici.
Ev oarais birimtirirsiniz sonra araba parasi sonra bosuna kira odemeyelim vs. Vs. Uzar gider bir bakmisisn evlikigin en guzel yillari ayni evde gecmis.fikri bile dehset veriyor.
Ammaaannnnnn konu sahibesi sen degilmissinValla çıldırdım, ne yalan söyleyeyim. Konu sahibi de çok tereddütteydi, sanki biraz meyilliydi evet demeye. 10 kaplan gücünde atladım
Var mı insanın kendi evi gibisi? İster oturur, ister yatar, ister dağ gibi bulaşık yığar 3 gün sonra yıkar, ister her gün misafir çağırır. Herkes kendi evinde kendi başının sultanı olmalı. Aksini düşünmek bile istemem. Allah yazdıysa bozsun.