kayınvalide ile oturma fikri

İstediğiniz kadar iyi anlaşın aynı evde herkes gerçek yüzünü gösterir, zor yani

işte bende bunlardan korkuyorum ben kendi evimde yapmıyorum bunların hiç birini bi anda onca kişinin sorumlulugu ağır gelebilr bana. ve biz ailelern yanında cok mesafeliyiz hiçte hoşlanmıyorum bu durumdan

O zaman kesinlikle hayır diyeceksiniz, yüzbin kere HAYIR! Gerekirse 2 yıl sonra evlenin.

bak canım ben bir gorumceyim yani abinlerle altli ustlu oturuyoruz. tarafsiz yorum yapicam simdi. sakin cikip oturma kirada otur ama reddet. benim annem ne kadar karismiyorum dese de karisiyor haftasonun olur oglene kadar yatmak istersin kaynanan niye yatiyor der. cay demlersin kocanla icersin kaynan insan bize de cagirir der aksama yemek yapmassin aparatif seyler hazirlarsin kaynan bi yemek yapip yedirmiyor ogluma der.. hele bi de torun verirsen o eve kaynana evden cikmaz her isine de burnunu sokar. yani bizim evde olanlarin sadece ufak bir kismi ben yengeme aciyorum bence sen cikma yani. yolun basindasin daha

ha ha süpersin,
valla bende erkek kardeş yok, ama olaydı hiç istemezdim annemlerle yaşamasını.
annem babam gelmiş kaç yaşına, geline göre ters gelecek hareketleri alışkanlıkları vardır, ki kızları olarak bazen ben bile anlaşamıyorum.
yazık gencecik kızlara oluyor sonra, evliliğin en güzel yılları heba oluyor.
yani sadece kötü niyetli kv ler görümceler değil, iyi niyetli de olsalar ev ev üstüne olmuyor bence.

bak canım ben bir gorumceyim yani abinlerle altli ustlu oturuyoruz. tarafsiz yorum yapicam simdi. sakin cikip oturma kirada otur ama reddet. benim annem ne kadar karismiyorum dese de karisiyor haftasonun olur oglene kadar yatmak istersin kaynanan niye yatiyor der. cay demlersin kocanla icersin kaynan insan bize de cagirir der aksama yemek yapmassin aparatif seyler hazirlarsin kaynan bi yemek yapip yedirmiyor ogluma der.. hele bi de torun verirsen o eve kaynana evden cikmaz her isine de burnunu sokar. yani bizim evde olanlarin sadece ufak bir kismi ben yengeme aciyorum bence sen cikma yani. yolun basindasin daha

zaten gidip gelmeyi pek seviyolar sürekli beraber olalım istiyolar bide yakın olursa, haklısınız bn yapamam yanı bnm için cok zor olur nişanlım içinde sorun olabilir bn onada söylemiştm babanla sorun yaşarsn bnm yanımda bağırır bişey der zoruna gider diye

Bu kadar kayınvalide konusu açılıyor iken nasıl hala yapabilir miyim diyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.o iş yaş kesinlikle

İşten geldin yorgun argın, ayaklarını uzatıp bugünde yumurta yiyelim diyemeyeceksin.
Yemekten sonra aman bulaşıklarda kalsın sabah hallederim diyemeyeceksin.
Yada çok terledin bir duşa gireyim keyif yapayım diyemeyeceksin.
Çamaşırlar beklesin haftasonu yıkarım, ütülerim diyemeyeceksin.
Amannn bugünde eşimi şu ipek geceliğimle karşılayayım diyemeyeceksin.
Eşimin kucağına yatıp romantik bir film izleyip durumun akışına göre özel anlara giriş yapamayacaksın.
Kocanı arayıp canım yemek yapmak istemiyor hadi bir şeyler alda gel diyemeyeceksin.
Yada iş çıkışı buluşup hadi bu akşamda dışarıda takılalım diyemeyeceksin.
Pazar sabahları yatak keyfini uzatıp özel anlar yaşayamayacaksın.
Birlikte duşa girip kakara kikiri yapamayacaksın.
Ohoooo bu liste uzar gider tüm bunlar aman olmasa da olur dersen otur tabi.

Gerekirse evlenme. Bu kadar ciddiyim. Yaşadım gördüm. En melek kv ile bile olmazzzz. Resti çek, tavrını koy, asla kabul etme...

Bu gorumce alkislanir iste. :)

zaten gidip gelmeyi pek seviyolar sürekli beraber olalım istiyolar bide yakın olursa, haklısınız bn yapamam yanı bnm için cok zor olur nişanlım içinde sorun olabilir bn onada söylemiştm babanla sorun yaşarsn bnm yanımda bağırır bişey der zoruna gider diye
yok canim ya bagirsa da zoruna gitmez. evlenince zaten bir aile oluyorsun herseyin icine sende giriyosun kb sinirliyse zaten alisilagelmis bir durum. sahsen babamla abim cok kavga eder abimin de hic zoruna gitmez bi de abimin 40 yasinda oldugunu soylersem (daha cok zoruna gitmesi gerekirken) gitmiyor yani. soyle soyleyim nisanliligin cicim aylari evliliginin ilk baslari da oyle olcak ama eger birlikte oturursan o cicim ayini da yasamayamayabilirsin ( basılma olanağın yüksek) bi daha düşn derim. ay ben görümceyim karsiyim sen gelin olarak isteme yengeme yazik valla

İşten geldin yorgun argın, ayaklarını uzatıp bugünde yumurta yiyelim diyemeyeceksin.
Eşimin kucağına yatıp romantik bir film izleyip durumun akışına göre özel anlara giriş yapamayacaksın.
Kocanı arayıp canım yemek yapmak istemiyor hadi bir şeyler alda gel diyemeyeceksin.

Bundan daha iyi anlatılamazdı:super:

Ama ben konu sahibinde rest çekecek irade göremiyorum. Bu kadar kişi avazı çıktığı kadar ev üstüne ev olmaz diye bağırıyor, kendisi hâlâ tereddüt yaşıyor, belki de olur ya diyor. Ne diyelim, yaşasın kendi görsün:110:

Ben de bir senelik evliyim ve kv yanında oturuyorum hatta bu eve gelin geldim mobilyaları dahi değiştirtmedim yatak odası dışında.Bizde evimizin olması için birikim yapıyoruz.Ben pişman değilim açıkçası..Zoru çekmeden lor yenmez derler bence öyle..Ama tabi kv çok önemli burada benim kv eşim varken çok anlayışlıdır kesinlikle yanımızda oturmaz biz çağırsak bile hatta ilk um ay bizimle yemek dahi yemedi kızlarına yedirtmedi :) yani iş kv biter bence ;)

kızlar mrb,

nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
offf yıl olmuş 2016 hala mı kanıyorsunuz bu numaralara.:işsiz:

:rapci::KK9::KK9:

kızlar mrb,

nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi

1 sene geç evlenin ve aileden uzak bir yerde kendi evinizi kurun
Önce beraber yaşanacak sonra altlı üstlü oturulacak farkında mısınız size teklif edilen şey ömür boyu
Asla yanaşmayın böyle bir işe

Kayınvalideniz o kadar iyi niyetli ki sizin üzerinizden nemalanıp iki katlı ev aldırma planları yapabiliyor şimdiden.

Aynı evin içinde neler yapmaz yahu, kendinizi kullandırmayın.

Ilişkinize daha şimdiden kaçak kat çıkmış kadın. :işsiz:

kızlar mrb,

Şimdi iyi anlasiyor olabilir ama inan aynı çatı altına girince durumlar değişiyor hiç rahat edemezsin aynı şekilde eşinde edemez sana karşı davranışları konuşmaları hep mesafeli olur çünkü ailesine saygıdan . Hakkında hayırlısı olsun .

kızlar mrb,

asla asla alsa. o hikayelerıdr inanma.bşr yil değil ömür boyu din dibe yaşarsınız. bunlarida unutma... evine kimse gelmez ne bşr arkadaş ne de ailen.... yeni evli ciftsin baş başa yemek tv hayal kalır... kvdene her gelen misafir sanada gelmiş oluyor.
istediini giyip gezemesin evin içinde.cinsel hayat boyutunu hic düşündünmü?! gece nasıl kalkıp banyo yapacan? her şeyi anlıyacaklar?! alsa kırada otur ama kımsenım yanında oturma. 1 sene gec evlenin. birde ne güzel altı üstlü nşye oturuluyor illerde. herzaman mesafeni koru kabul etme

Back
X