Yahu bak arkadaşım konuyu abuk subuk yerlere çekiyosun. Dediğim şeyi demişim gibi lafı ceviriyosun. Ben kusur diyorum çünkü bekaret dedin madem onun üstünden gidelim, toplumun özellikle taşra kesiminde kusurdur. Ne dediğimi bilerek konuşuyorum. Maalesef toplumun büyük kısmının düşüncesi bu. Kimseyi de aşağılamak değil amacım. Her eylem insanın kendi kararidır ve kendi hayatını etkiler. Ve bunların bi kısmı pişmanlıga sebep olur. Buradaki tek amacım konu sahibine samimiyetle fikir vermekti. Neden bu kadar reaksiyon verdin anlamadım. Kendi bedeninde kendin söz sahibisin diye bişey yok. Bekaretse bekaret kendin karar verirsin bazı kesim bunu normal karşılar bazısı kusur der. Ben de uç diye belirttim. Ama kocanı aldatirsan her kesim bunu yadirgar, sen miydin söz sahibi olan? Eylem aynı,ama statü farklı.. ya da daha güncel bi konu, benim bedenim benim kararım; küretaj. Yasaların müsade ettiği süre olan on haftaya kadar senin kararın olabilir 34 haftalık bi gebeliği kendi kararinla sonlandiramazsin. Lütfen carpitmayalim. Konuyu eksenden çıkardıysam konu sahibinden özür diliyorum. Bu konuyu burada kapatirsak sevinirim. Yok devam edeceğim diyorsanız farklı bi konu açın devam edelim...